Wpisy 2 457 036 – 2 457 135
28 września 2015 23:26 → 29 września 2015 05:47, 100 wpisów
pełnia jest powinny być grzyby, jutro pojadę do lasu zobaczyć jeszcze
nie lubicie Jarka
Lucyna,mam ochotę na przejażdżkę, może zawitam do Ciebie na wekend
pracuje w weekendy a jak mam coś wolnego to jadę do rodziny i to tak widzisz. nie wiele można z tym zrobić.
przepis na bonusa
jaroslaw kaczynski 8,9
ladne grzybiarki 5,10
poniedzialek 1
dzien sierpnia 59
jordan koszulka wiek 6,23,52
oczko 21
dziekuje bonus wziety
jaroslaw kaczynski 8,9
ladne grzybiarki 5,10
poniedzialek 1
dzien sierpnia 59
jordan koszulka wiek 6,23,52
oczko 21
dziekuje bonus wziety
Ula dzisiaj za 10 zł miałabym 66zł na granie a tak nie mam. o 14stej zobaczę co wyszło i może na wieczór coś wymyślę. na razie to już wszystko, i mykam.
musze pranie rozwiesić na strychu bo za dnia osy nie pozwalają, a teraz już śpią więc mogę
musze pranie rozwiesić na strychu bo za dnia osy nie pozwalają, a teraz już śpią więc mogę
Lucynko
Lucynka to trzym się
i uważaj na te wrednoty osy/...
a ja mam na działce plagę dzików i i wszystko zorane...takie atrakcje,,,
i uważaj na te wrednoty osy/...
a ja mam na działce plagę dzików i i wszystko zorane...takie atrakcje,,,
Dobry wieczór co tam słychać u was ? Jak wam pisałem miałem w pensji 15 zł a wziąłem 7 zdrapek i było 15 zł i 2 zł mamie i tacie też ale nic nie mieli w zdrapkach. A dzisiaj 9 zdrapek u mamy 4 zł tata nic a ja 4 zł i 2 zł w pensji. Poluje na pensję bo tej kuroniówki to mało będzie ale zawsze coś. A jutro jadę do dziadka i wujka właściciela przedszkola gdzie pracuje na wykopki prace mam mieć do 15 października i rok za mną a wy robicie gdzie gracie zdrapujecie zdrapki ?
Ale na szkołę będzie chociaż i wydatki.
Jest tu ktoś ?
I będzie kuroniówka i byczenie.
I granie i nauka bo kierunek Administracja na studia i będę studentem.
I dziewczyny pewnie poznam może zarwę jakąś profesorkę ładną blondynkę ?
A no może nie dam radę się utrzymać w pierwszej setce choć się trzymałem jestem na 98 miejscu i 327 punktów.
Pawcio co mi doradzisz w związku z kobietami bo długa historia u mnie ostatnio ale dziewczyna do której próbowałem poderwać chłopaka ma.
Dobranoc i życzę aby kolejne losowania przyniosły wam wysokie wygrane tym bardziej w zdrapkach.
Ale ja nie wiedziałem nawet z różna na 2 spotkaniu poszedłem do sklepu gdzie pracuje w Kauflandzie wcześniej nawet odwagi zagadać nie maiłem i była druga co tam pracuje. Powiedział że do niej zadzwoni i powie i podeszła potem i powiedziała że ona ma chłopaka i żebym poszedł do domu. I on się z tamtą przywitał podszedł do mnie że słyszał że ja coś do niej a ona ma już i że ja z różą a ja że nie wiedziałem że ma chłopaka i odszedł a różę w plecaku przywiozłem do domu pociągiem i zaniosłem na cmentarz śp babci choć miałem zamiar go wyrzucić.
A tata mi powtarza ja mówię o dziewczynach najpierw praca dobra i wtedy można pomyśleć a nie znaleźć głupią i biedę klepać aha i żeby miała jakieś kontakty czy rodzice wtedy łatwiej gdzieś się wkręcić np Administracja jak są znajomości.
Czyli gdzie mam szukać aha pisze na GG z dziewczynami choć wiem że to za dobre chyba nie jest na 100% nie wiadomo czy to ta osoba a jedna nawet kasę chciał abym jej wysłał na konto bo na szkole zaoczne LO potrzebuje nawet 50 zł a najlepiej nie pocztą ale elektronicznie coś kombinowała chyba co ?
jak będę wracać z pracy to wyślę tylko multi mam 4zł to dołożę 1zł i będzie na dwa losowania chyba ze o 14 coś mi jeszcze wpadnie
wydaje m i się że komuś uciekł albo ktoś go wywalił a głód go zmusza do przyjścia
krasnalek
Faral40
moja ulubiona
https://www.youtube.com/watch?v=MFMqbB1bO3M
Faral40
moja ulubiona
https://www.youtube.com/watch?v=MFMqbB1bO3M
krasnalka
wszystko fajnie jest jak coś wpada , a ja mm pecha do kitu
wszystko fajnie jest jak coś wpada , a ja mm pecha do kitu
ja też mam pecha
właśnie znalazłam kupon z 26 sama kreśliłam na dwa losowania i nic nie miałam a wczoraj na te liczby 6/8
właśnie znalazłam kupon z 26 sama kreśliłam na dwa losowania i nic nie miałam a wczoraj na te liczby 6/8
witam z rana
wczoraj nic nie weszło, dzisiaj będzie lepszy dzień

wczoraj nic nie weszło, dzisiaj będzie lepszy dzień
Krasnalek wczoraj 3/5 w minilotka z chybika dzis 20 zakladow z chybik zagram
O 21,40w tym tygodniu mie tu niema koncze godzne puzniej 2zmiane