Wpisy 2 451 533 – 2 451 632
23 września 2015 04:41 → 23 września 2015 10:27, 100 wpisów
Faral napisz na MP jaki wynik jak zajadę do pracy to sprawdzę
Krasnalka , oki , tylko nie wiem czy ja też nie pojadę do pracy
astrolog widziałem a tak naprawdę nic nie widziales tak ci było przykro ze nie wejdzie nic a zobacz 3 z 5 mi wlazly nie ma co nieraz podawac bo zawsze się jakas wsza znajdzie która wie lepiej
zatypuje skresle 10 profilowa wysle na pewno ale co jeszcze to zobacze a mam zamiar wyslac 10/10 9/9 8/8 i 5/5
Miłego jesiennego dnia.
http://iszczecinek.pl/images/cache/article_868x660_thumb/images/article/2013/09/523f53763f3c3.jpeg
http://iszczecinek.pl/images/cache/article_868x660_thumb/images/article/2013/09/523f53763f3c3.jpeg
Nie dla uchodzców!!!!
Czy również dla tych polskich, którzy uciekają z naszego kraju??
Czy również dla tych polskich, którzy uciekają z naszego kraju??
Dusia
qurwica 1 błąd u buka -180 zeta za 2 zł by było to qurwa ufa -chabarowsk 2 była do qurwy ja już nie wiem co jest pech jak squrwysyn
to jak tam wlata dziś 8??
Dziś warto uciec hazardziście za odrzańską miedzę.Dziś ostatnia kumulacja 32mlm euro,jeśli nikt nie trafi jackpota pula trafi do podziału na niższy poziom wygranej przy sprzyjających wiatrach przy prawdopodobieństwie 1 do 540200(5trafnych i 1do9 dodatkowa) przy założeniu że do podziału będzie 90-ciu graczy można zgarnąć ze 340.000 euro. Jeśli ktoś kiedyś trafił 5-tkę w lotto to wie ,że takie trafienie jest możliwe.
mogłem qurwa zagrzeb zagrać wszedł jak masło to ufa qurwy zawsze sie na mine qurwa nadzieje 9 meczy dobrze i 10 ucieka nie wqurwilibyście sie???????
Dusia
zaś mam dzień wqurwiony a nie grałem u buka z miesiąc puściłem wczoraj 1 kupon i taka qurwa c i o t a mnie zrobiło tyle meczy trafić i 1 cham uciekł 180p zeta a tak pootrzebuje kasy taka bryndza że ch..uj
Dzień dobry.
Mam nowe, świeżutkie 5/5 z MM/chybił-trafił.
Ktoś sobie życzy poznać liczby?
Mam nowe, świeżutkie 5/5 z MM/chybił-trafił.
Ktoś sobie życzy poznać liczby?
Ze śląska to tak ale, z miedzy do 60 km to czemu nie spróbować, w niemczech nie musisz być rezydentem aby odebrać większą wygraną.
EstyMybywajcie,wiem ze nic nie wiem...
dionicos, dzień dobry
Jakie liczby zaproponowalbys dzis do multimulti?
Jakie liczby zaproponowalbys dzis do multimulti?
ZGRYWUS nie mów mu żeby wyrzucił przez okno ,ja kiedyś byłam świadkiem jak telewizor lądował z 7 piętra
Jak są rozłożone wygrane w paczkach maxi cash bo mam dzisiaj 40 zł i 20 zł z jedne paczki czerwonej i nie wiem czy warto się jeszcze na nią pokusić?
nie wiesz zgrywusie kto...politycy i inna liberalna qurwo-chołota
584. a to chyba w akademiku było, bo tam.się o efekty specjalne.dba
Witaj Estymy
Nie mam propozycji na 14-tą,ale wczoraj śledząc czat przychylałbym się do wpisu Medea76 aby zwrócić uwagę na 1-10
Nie mam propozycji na 14-tą,ale wczoraj śledząc czat przychylałbym się do wpisu Medea76 aby zwrócić uwagę na 1-10
nie mogło to qurwa dać 1 mecz żle musiało mnie qurwa kolejny raz upokorzyć wczoraj 80 zł za naprawe rowera prawie by troszke stykło to ...nie co za qurewski los już tak chyba 1556 raz tak mam u j e b anego buka byka
Miłej.zabawy wszystkim życzę i takiegoż dnia
a ja zmykawszy, do ciekawych zajęć...
Sukcesów i do zobaczenia
a ja zmykawszy, do ciekawych zajęć...
Sukcesów i do zobaczenia
@agaa98- jeżeli trafiłaś 40zł to wiedz, że jest to nagroda max dla tej paczki(w niektórych paczkach są 2 takie wygrane) i + nagrody 10 i 20 zł w paczce. Dobrze, że wybrałaś czerwoną edycję, bo przypuszczalnie w niej jest ostatnia główna wygrana. Życzę powodzenia
2 450 413. emeryt 2015-09-22 (10:16)+++++
2 450 412. emeryt 2015-09-22 (10:15)++++++
2 450 412. emeryt 2015-09-22 (10:15)++++++
SUPEROFERTA - Sroda - Panathinaikos-Levadiakos
1
Pilka nozna - Polska - puchar - Jagiellonia-Zag.Lubin 10
Pilka nozna - 1.Francja - Lyon-Bastia SC
1
Pilka nozna - 1.Grecja - PAOK-AEK Ateny
10
Pilka nozna - 1.Niemcy - Leverkusen-Mainz
10
1
Pilka nozna - Polska - puchar - Jagiellonia-Zag.Lubin 10
Pilka nozna - 1.Francja - Lyon-Bastia SC
1
Pilka nozna - 1.Grecja - PAOK-AEK Ateny
10
10
10
Pilka nozna - 1.Wlochy - Fiorentina-Bologna
10
Pilka nozna - 1.Wlochy - Juventus-Frosinone
1
Pilka nozna - 1.Wlochy - Lazio-Genoa
10
Pilka nozna - 1.Szwecja - Malmo FF-Falkenberg 1
Pilka nozna - 1.Serbia - Part.Belgrad-Rad Belgr. 1
SUPEROFERTA - Sroda - Lyon-Bastia SC
10
SUPEROFERTA - Sroda - Inter M.-Hellas Verona 1
10
Pilka nozna - 1.Wlochy - Fiorentina-Bologna
10
Pilka nozna - 1.Wlochy - Juventus-Frosinone
1
Pilka nozna - 1.Wlochy - Lazio-Genoa
10
Pilka nozna - 1.Szwecja - Malmo FF-Falkenberg 1
Pilka nozna - 1.Serbia - Part.Belgrad-Rad Belgr. 1
SUPEROFERTA - Sroda - Lyon-Bastia SC
10
SUPEROFERTA - Sroda - Inter M.-Hellas Verona 1
Dziękuję czyli mam już nie brać z tej paczki maxi cash?nawet głównej tam nie ma jeśli miałam w niej 40 zł?
@agaa98 -Tak, głównej w niej nie będzie. Może być tylko drugie 40zł(w niektórych paczkach), 20 lub 10
Ja dzisiaj za wygraną,poszaleję na 14ą,jest 6/6 do wysłania,tylko muszę