Wpisy 2 449 955 – 2 450 054
21 września 2015 17:53 → 21 września 2015 21:34, 100 wpisów
Barbi>>>> to ile jeszcze trzeba czekać na pewle? Ty nie skacz po czacie tylko w mapki popychaj.
3,5,65,75,78
Sory 3,5,65,74,78
M,
Ibrahim był pazerny i chciał być taki jak Sulejman, za wiele się stało i poszedł do piachu- słusznie. tyle że ja się nie widzę w tej postaci ani troszkę w stosunku do Ciebie, bo przecież w żaden interes nigdy oficjalnie nie weszliśmy i nie wejdziemy. więc za co? miałabym być stracona? z Ciężkim sercem?
ciekawią mnie losy sułtanki Hürrem, ona tam przejmie władzę i tak ma wszystko pod kontrolą prawie
Ibrahim był pazerny i chciał być taki jak Sulejman, za wiele się stało i poszedł do piachu- słusznie. tyle że ja się nie widzę w tej postaci ani troszkę w stosunku do Ciebie, bo przecież w żaden interes nigdy oficjalnie nie weszliśmy i nie wejdziemy. więc za co? miałabym być stracona? z Ciężkim sercem?
ciekawią mnie losy sułtanki Hürrem, ona tam przejmie władzę i tak ma wszystko pod kontrolą prawie
>>>LLL ..a ty czujesz ciezko wygrać ..np MM albo keno ..ja moze zdanie za ciezkoo wygrać
>>LL/..popatrz ..jak polityka ..nic nie interesuje grać ..czemu okradaja od naród i otrzymuje moo coś np samochód limuzynowy ..a wszyscy nic ..tylko siedziec i na marna praca
m77..ja nie rozmawiac ..pisałaś >>czego chcesz << ..rozumiano twoje słowo ..prosze wybacz juz
K >>> nie mam partnera do keno, to fajna gra chętnie straciłabym 100zł żeby sobie po puszczać ale musi być dwie osoby myślące jedna liczby konsultacja a druga wysyłanie
TBE TBE rano to mam energie ale po pracy to mi sie nawet nie chce typowac
dzis spadnie mi pewniak 6, moge sprobowac obronic to dajac znow 6
ale czy 6 jest dzis wejdzie oto pytanie
ale czy 6 jest dzis wejdzie oto pytanie
i to auto ma być wabikiem
zabije się.
Kiedyś jeździłam rowerem - miałam wypadek potrąciło mnie auto
zabije się.
Kiedyś jeździłam rowerem - miałam wypadek potrąciło mnie auto
02,16,35,65,67 i 08,24,49,52,77 na 21:40
monet
17marek gratki za 5/5
slawek a w keno czy mm?
w sobotę przy mnie klient trafił w keno 5/5stx10 z chybika
17marek gratki za 5/5
slawek a w keno czy mm?
w sobotę przy mnie klient trafił w keno 5/5stx10 z chybika
slawek ostatią stówkę miałem w tym m-cu w keno, dziś mm 5/9+ i 6/10; w losy dziś na -
dziś w keno chodziły 7ki ale 5/6 nie udało mi się trafić
a u mnie z kasą bojkot- kupiłem za to 2xmkesz i w sumie zwrot- na krzyżówkach zaś w plecy
a u mnie z kasą bojkot- kupiłem za to 2xmkesz i w sumie zwrot- na krzyżówkach zaś w plecy
rubiny- moja ulubiona drapka- w zeszłą sobotę 2x50
dziś 1szt i 4zł
dziś 1szt i 4zł
z tanich drapek tylko w rubinach idzie wyłapać w której paczce jet 50zł