Wpisy 2 449 707 – 2 449 806
21 września 2015 15:04 → 21 września 2015 16:51, 100 wpisów
zupełnie mnie nie interesujesz majpan a tym go ci ewentualnie przeskadza w życiu bym sobie raczej głowy nie zwracała...
Cześć krzysio
chyba nie zrozumiałam co masz mi do powiedzenia
705.
chyba nie zrozumiałam co masz mi do powiedzenia
705.
Idę...trudno tu o jakąś sensowną.rozmowę póki ten beznadziejny przypadek tu.siedzi...a siedzi kiedykolwiek.wejdę
chodzi o majpana.oczywiście
chodzi o majpana.oczywiście
>>L ..widzisz twój chłopaki majpanie to sie nazywa śmieciem ..to jest Fałszu ..nie umie zachowac równy
Krzysio
Pewniaczek twój nie wszedł
Ale jeszcze raz nazwij śmieciem a będziesz płakał
Pewniaczek twój nie wszedł
Ale jeszcze raz nazwij śmieciem a będziesz płakał
L,
Też dzisiaj jaja Będziesz robić.?
Dobrze Wiesz do kogo to a ja wiem resztę.
Też dzisiaj jaja Będziesz robić.?
Dobrze Wiesz do kogo to a ja wiem resztę.
witam
9,12,13,17,18,48,49,50na 21.40
Jeszcze dużo musisz się nauczyć lucynko żeby dobrze zwodzić gostków.
M, jesteś dwulicowy, i w tym przypadku już nie wiem czy aby NA PEWNO -chcę- zwodzić takiego GOSTAKA jak Ty.
PanieMajpan>> skończysz Pan jak Tulipan vel Kalibabka .Albo odwrotnie.
Ibrahima mnie ma? Chyba przegapiłem
To już nie ma co oglądać tego
On i ta wredna ruda najlepsi w tym tasiemcu
To już nie ma co oglądać tego
On i ta wredna ruda najlepsi w tym tasiemcu
Duszku>> nie wszystko oglądam..
Ale myślę że w tym co napisałas jest jakieś przesłanie albo przynajmniej drugie dno?Nie komplikuj i wal jasniej.
Ale myślę że w tym co napisałas jest jakieś przesłanie albo przynajmniej drugie dno?Nie komplikuj i wal jasniej.
widzisz jak łatwo o nieporozumienie.
Napisałam,że mam obowiązki.
Napisałam,że mam obowiązki.
3,5,65,74,78
2 449 765. ghost5 2015-09-21 (15:56)
>> odebrać wygraną.
A ja żartem o worek zapytałem.
Nie wiem gdzie nieporozumienie.
>> odebrać wygraną.
A ja żartem o worek zapytałem.
Nie wiem gdzie nieporozumienie.
Pilka nozna - Ekstraklasa Polska - Korona K.-G.Leczna 10
SUPEROFERTA - Poniedzialek - Steaua B.-Chiajna
1
Pilka nozna - 1.Portugalia - Sporting L.-N.Funchal
1
Pilka nozna - 1.Portugalia - Braga-Maritimo
10
Pilka nozna - 1.Rosja - Dynamo M.-Kazan
10
SUPEROFERTA - Poniedzialek - Steaua B.-Chiajna
1
Pilka nozna - 1.Portugalia - Sporting L.-N.Funchal
1
Pilka nozna - 1.Portugalia - Braga-Maritimo
10
Pilka nozna - 1.Rosja - Dynamo M.-Kazan
10
Cześć byłem po różę dla dziewczyny tej z Kauflandu ale jej nie było tylko druga z pracy ona druga zmiana. I chwilę porozmawiałem powiedziała że do niej zadzwoni i się spyta. Poczekałem jakiś czas podeszła do mnie żebym poszedł do domu bo ona ma chłopaka no żebym sobie kogoś innego poszukał. A jak we wtorek to fajnie się rozmawiało i sama powiedziała wtedy że jak będę mogę wpaść pogadać. Ale no nie wszystko sobie siedzę a tu podszedł taki chłopak i mówi że słyszał iż do niego dziewczyny dobijam z kwiatem że ona ma już chłopaka. A ja sobie myślę co tu zaraz będzie powiedziałem że nie wiedziałem że ma chłopaka i sobie poszedł. A wy co byście zrobili ? No i różę ale skróconą przywiozłem i zaniosłem na cmentarz do babci. A kupiłem Multi Multi 1/5 i 2/5 a w kopalni rubinów dla siebie i mamy zdrapkę mogłem wziąć to co dla mnie bo dałem do wyboru i było tam 5 zł. Byłem gównie zawieść 2 zdjęcia i płytę do szkoły. Bo od 3 października będę studiować Administrację.
Ale mam niż intelektualny.
I marnie mi to wychodzi.
A może to przez
I marnie mi to wychodzi.
A może to przez
I znowu rozczarowanie a takie miałem plany i wszystko w łeb może na studiach poznam pewnie ładne z klasy i ze szkoły ?
Ale przykro mi się zrobiło.
Krzysztof co komu przeznaczone to na drodze rozkraczone jeszcze trafisz na swoja ważne ze cos robisz by mieć trochę rozrywki a noz na cale zycje
Krzysztof najpierw poznaj, a potem kupuj róże! Wychodzisz na desperata! żadna kobieta tego nie lubi
Wierzę krzystof>>> ale raczej NIE ZAKLADAJ na to że akurat ta która się tobie spodoba już jest do wzięcia. Owszem możesz wystartować,zagadać podpytać i dopiero myśleć co dalej.
krzysztof c umawiaj się realnie z dziewczynami REALNIE poznawaj je i wybieraj
Jeszcze będzie tak że się nie odpędzisz...
Będziesz przebierał ..
Będziesz przebierał ..
Czy to ma jakiś sens w ogóle ?