Wpisy 2 447 462 – 2 447 561
19 września 2015 11:01 → 19 września 2015 13:15, 100 wpisów
znowu lottomat skreslił mi na obu kuponach podobne liczby w tym dwie takie same...wtedy miewam 3/5...ciekawe czy i tym razem tak bedzie?
bry
u mnie dziś urodziny kerfura; darmo żryć i pić dają/ ale zdrapek i lotków darmo nie dają
kondradzie trafisz 3/5 i 4/5
u mnie dziś urodziny kerfura; darmo żryć i pić dają/ ale zdrapek i lotków darmo nie dają
kondradzie trafisz 3/5 i 4/5
bolkoczytałem , jeszcze 28 na 2/2 miałeś
u mnie dziś 2kena i 4zł wcięło, losa za 10kupiłem i też wcięło
u mnie dziś 2kena i 4zł wcięło, losa za 10kupiłem i też wcięło
ja poluję na główną w .... owocowej krzyzówcerano miałem zwrocik, popołudniu liczę na wiecej
może w mm cos wreszcie lepszego wpadnie- same ciekawe liczby ukradłem, a o bonus zdałem się na maszynę
35-65 to dobra parka keno
może w mm cos wreszcie lepszego wpadnie- same ciekawe liczby ukradłem, a o bonus zdałem się na maszynę
35-65 to dobra parka keno
do czerwonych towarzyszy Lenin stworzył światowy proretariat UE CHCE STWORZYC SWIATOWY narud a za 50 lat wyznawcy ALLACHA SKRUCĄ EUROPEJCZYKÓW O GŁOWE TO JEST POSTĘP EUROPO DALEJ Z POSTĘPEM I BEDZIE SWIATOWY NARUD MUZUŁMAJSKI ALLACH JEST WIELKI CO WIDAC I CZUC ODEBRAWSZY INTELIGENTOM % ROZÓM W TEN SPOSÓB ALLACH ICH DOCENIA
ja mam jeszcze stopień oseska tu chociaż kwalifikacje wysokie tu mam
a ja poprawiam i nie mam pretensji jak ktoś poprawia,bo w ten sposób się uczę
http://pogoda.wp.pl/kat,1034985,title,W-lasach-zaroilo-sie-od-grzybow-Bedzie-jeszcze-wiecej,wid,17855438,wiadomosc.html?ticaid=1159cb&_ticrsn=5
jocia
a tak swoją drogą dlaczego się nie pisze z DUŻEJ w środku wyrazu
To tak jak i trochę z osobowością wewnętrzne dziecko
nie dość,że humaniści to i jeszcze psycholodzy
a tak swoją drogą dlaczego się nie pisze z DUŻEJ w środku wyrazu
To tak jak i trochę z osobowością wewnętrzne dziecko
nie dość,że humaniści to i jeszcze psycholodzy
przykro patrzeć na tych wszystkich schematycznych dorosłych,wszystko od a do z
nudne i przygnębiające.
nudne i przygnębiające.
Mam trochę zajęć schematycznych od a-z ..i muszę z nich się wywiązać .
Do po...
Do po...
https://www.google.pl/search?q=10+przykazan+cz%C5%82owieka+szczesliwego&biw=1280&bih=891&tbm=isch&imgil=ZOc30RLbQzMD3M%253A%253BVxzt8A8ZRsbyMM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fkwejk.pl%25252Fobrazek%25252F226332%25252F10-przykazan-szczesliwego-czlowieka.html&source=iu&pf=m&fir=ZOc30RLbQzMD3M%253A%252CVxzt8A8ZRsbyMM%252C_&dpr=1&usg=__Vy3aStoj9PiDcmrSqfrQqoWj0-w%3D&ved=0CC4QyjdqFQoTCPrS-avvgsgCFUJYLAodxwsByg&ei=Rzb9VbqTJsKwsQHHl4TQDA#imgrc=ZOc30RLbQzMD3M%3A&usg=__Vy3aStoj9PiDcmrSqfrQqoWj0-w%3D
i zykammmmmmmmmmmmmmmmmm...
Nieprawda! Imbecyl nie jest swiadom swego nieszczęśliwego położenia; nawet jako niewolnik będzie szczęśliwy, majać miskę strawy i kąt do spania
Ci na wierzchołku góry lodowej; przeciętny człowiek- trochę więcej, niż imbecyl
Najbardziej kumaci z głupich są skazani wręcz na zarządzanie resztą
ale i tak są głupimi tyle że bardziej kumatymi.
No więc jaki wniosek z tego?
ale i tak są głupimi tyle że bardziej kumatymi.
No więc jaki wniosek z tego?
Nawet masoneria, która rządzi światem, ma swoich panów- reptilian
torsan STS wczoraj umoczył co to się stało?Unia też po dogrywcedopiero wygrała z Toruniem,a po 1 tercji powinno być pozamiatane,ale tak jak się zlekceważyło przeciwnika
spook tu się nie zgodze z tobą -to zależy od stopnia imbecylizmu -jak jest bardzo to mu zwisa wszystko jak troche to odczuwa wszystko w dwójnasób i dobre ale złe najczęsciej i cierpi cholernie z powodu nieporadności
cola dzięki.Nie ja tylko teściowa bo się mnie pytałą włąsnie a ja nie gram więc się nie orientuję
ghost wyobraź sobie
trafiasz kilkanaście melonów twoich prześladowców z MP trafia szlag.
Czy to nie jest wystarczająca motywacja?
(nie wspomnę o tych marnych melonach)
537
trafiasz kilkanaście melonów twoich prześladowców z MP trafia szlag.
Czy to nie jest wystarczająca motywacja?
(nie wspomnę o tych marnych melonach)
537
no...właśnie dałem 27,29,35 dodatkowa 4 i siadło a 2,3 jeszcze miałem to nie