Wpisy 2 445 759 – 2 445 858
17 września 2015 22:58 → 17 września 2015 23:59, 100 wpisów
755
wszyscy się myją więc nie ma takiego smrodu gorzej jak któryś z gości się obrzyga, bo tak też się zdarza na przyjęciach
wszyscy się myją więc nie ma takiego smrodu gorzej jak któryś z gości się obrzyga, bo tak też się zdarza na przyjęciach
M,
przepiękny tytuł a jeszcze piękniejszy obraz, robi wrażenie, ale co autor miał na myśli??
przepiękny tytuł a jeszcze piękniejszy obraz, robi wrażenie, ale co autor miał na myśli??
m77 ..bardzo dobrze bylo chytrucha 1/1 ..to sie strata czasu i kasa ..
Lucyna gdybym Ci napisała,że widzę więcej,ostrzej uwierzyłabyś - zobacz jak dzisiaj "mózu tu czyjeś gimnastykowałam"
miałam na myśli ludzi.Rozwlekam zdania źle piszę skrótami też ciężko
nie będę się wykłócać kto ma rację. ja czytam ten obraz tak jak ja to widzę a szeroką opinie pozostawię sobie.
nie skomentowałam obrazu.Ale pierwsze, co pomyślałam to uniesienie z powodu wolności,którą daje galop na koniu Lucyna
Cześć o mały włos znowu 5/12 w Mini Lotto niestety 12 tka nie weszła kurde nooooooooooooooo. A w Multi Multi lipa 0/5 a u was ?
Ale za to prowadzę w dziesiątkach.
ale ten koń okazuje protest właśnie, przerażenie i bunt
a kobieta nie mal że orgazm
a kobieta nie mal że orgazm
A jak mam na drugim spotkaniu z dziewczyną pogadać i zaprosić na jedzenie ja w pracy jest ? Kupię kwiat ale co jeszcze powiedzcie ?
Krzysiek obrzydzasz mnie, 1 lekcja to zacznij gdzieś wychodzić i z ludźmi rozmawiać. zachowujesz się jakbyś kolegów nie miał
tak Twoją wypowiedzią,bo to co Tobie się wydało pozytywne mi oczywiste.
krzysztofie ..jak masz kwiatki i pózniej dajesz a pózniej buziaki a póznie w nocy ..a ja nie wiem co jeszcze ..moze lucyna wie jak nauczy
K>> jak miałam 16 lat to bajer już miałam, i też jestem ze wsi. kwestia obycia zrozumienia i umysłu. mając 17 lat nie musiałam latać za chłopakami, bo oni latali za mną.
K>> ostatnio miałam wybór z 4 w przedziale 23-38 poszłam z 30 bo się sobie podobaliśmy proste
816.sądzę,że ludzie podniecają się rzeczami oczywistymi - pospiesz się bo czas masz tylko do 21.09
>>L ///ale do winna problem ..muszi do konca szkola no studnia i praca ..nie moze od 16 latka od razu chłopaka....jak ojciec wie ja wiem kobieta brała slubu od 15 latka
Dobranoc i powodzenia.
K>>> 16 lat + bajer mieć nie oznacza chłopaka też. nie interesują mnie rówieśnicy
Ania pytanie typu*** teraz zadałaś. nie rozumiesz młodzieży ani ich rozumowania.
no właśnie dlatego,że dla mnie jest to juz temat zakończony już nikt nic nowego w tym temacie nie wymyśli.
no i w przeciwieństwie do 99% nie mam problemu kierowania się swoimi upodobaniami.
majpanie ..masz ozenic na raz ..nie wolno rozwód ani cos zapłacisz za alimenty na druga zonka
O tym nie wspomnę ..jak się wypowiadał w stylu swoich umiejętności
>>L ...majpanie potrzebuje wiecej barbi 10 sztuk niz jedno nie chce on chce byc takie same jak michał wiśniewski
ten cytat oznaczał całokształt, nie będę się produkować bo to nic nie zmieni. kto miał zrozumieć, zrozumiał.