Wpisy 2 440 957 – 2 441 056
12 września 2015 14:09 → 12 września 2015 15:28, 100 wpisów
pierony zaklynte
Pasko jestes
Pasko
Pasko nie krepuj sie jestes czy cie nima
Pasko nima kto zwas jest by pasko typowal znami w typowaniach
Nino jestes za czy nawet przeciw
Kto mu nie pozwoli totalizator czy ZONA
Poskiewisz typuj znami wiecej ludzi ci sie tu zaloguje a jak trafisz 5/5typowaniach nic sie nie stalo poprostu nic sie nie stalooo
qurwa takie badzieże te p i z d y znowu wylosowły z kapelusza qurwa od rysia r.
Nino
A jak intuicja Ci mówi?
Bo wiedzieć na pewno to nigdy nie będziesz.
979
A jak intuicja Ci mówi?
Bo wiedzieć na pewno to nigdy nie będziesz.
979
Paskiewicz prowadzisz strone tos powinien typowac znami w typowaniach no nie wrealu nie musisz grac ale typowaniach powinnes chyba ze masz zakaz od TS I zony
majpanie ,,,miałes powiedziec >.nino .<, ..co miałeś ostatnie albo dawno co wygrałeś ....widze nie chodzisz TS
Cześć
do przewidzenia było.. po wygranej
5/10,4/8, 4/10 i cztery kosze
8 trafnych tylko
do przewidzenia było.. po wygranej
5/10,4/8, 4/10 i cztery kosze
8 trafnych tylko
Boi sie ts zony lub prokuratora nie buj sie pasko typuj razem znami jak trafisz 6/12 nic sie nie stalo nastepnym razem bedzie 10/10
Z plusem
A teraz na serio kto jest za by pasko typowal wtypowania z nami kto jest za JESTEM ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAZAA
krzysio...ty mi daj zapomogebo mnie te qurewskie teesy wykończa i nie będziesz mógl z paftym pisać tu i wygłupiać sie i...dziiiiiiida
Wlasciciel strony nie typuje bo mu ts lub zona lub prokurator nie pozwoli PASKO TYPUJ ZNAMI W TYPOWANIACH CO LOSOWANIE
Pasko
Pasko stary niedziec mocno spi
typuj wtypowaniach znami kto jest za a nawet przeciw
typuj wtypowaniach znami kto jest za a nawet przeciw
Ojej... taką mi zachętę zrobiliście na to typowanie że już nie mogłem się powstrzymać
Użytkownik kocur dodał nowy komentarz w temacie:
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Tylko na Rzeszów muszę się bujnąć bo ni cholery nie mogą takiej kasy zebrać
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 1 240 000 zł
Sam wykreśliłem. Jedna liczba przerwa następna w kolejności i dwie razem i pomogło.
Yota ..ty widzisz mapek czy nie widzisz ..ja nie wiem moze zostac uuupadłosc
Używa ktoś płatności w grach typu paysafecard ? Bo mam 16 liczbowy nie wykorzystany PIN za 50 dych.
Może teraz podziała
2 441 036. kocur 2015-09-12 (15:05)
Oddam za free
2 441 036. kocur 2015-09-12 (15:05)
Oddam za free
Zakup tej kary był przez moją kobitkę a oddać nie mogła, więc ja też nie wiem co z tym zrobić to mogą komuś podaj na mejla.
Jocia bo są różne te płatności PayPal i inne a to dziadostwo to tylko bardziej gry. z paypalem to wiedział bym co mam zrobić choćby zasilić kartę w telefonie a z tym ?
Yota ..zostaw krzysztofie CCP ..ma słaby PC .. narazie ma sie uczyć szkoła ..a nie graC wot
Słuchajcie ja zmykam jak coś to piszcie na profilu to podam. Jak krzysio jest chętny to niech pisze na moim profilu to mu podam Pin do PAYSAFECARD nie pay pal tylko PAYSAFECARD na necie jest wiele informacji co można kupić za takie coś. Niestety tylko gry.
A ja sobie leżę na sali monitorowanej po przebytym zawale serducha w czwartek jest dobrze
To jest moja pierwsza przerwa w grach ts
Nie bierzcie przykładu ze mnie pozdrawiam wszystkich życząc wysokich wygranych
To jest moja pierwsza przerwa w grach ts
Nie bierzcie przykładu ze mnie pozdrawiam wszystkich życząc wysokich wygranych
Nie mam wyjścia muszę skumulowaną jeszcze trafić
Dzięki Monet ja póki co bez alkoholu
Dzięki Monet ja póki co bez alkoholu