Wpisy 2 438 265 – 2 438 364
9 września 2015 14:37 → 9 września 2015 17:40, 100 wpisów
ja teraz też tylko 3/10 bez +
czyli też ostatnio u mnie też słabo ale trochę się ucieszyłem że mój rejon jest znów szczęśliwy i może nowe nadzieje na wygraną mówię tu o wczorajszej 6 w lotto w Paterku znam miejscowość i jest w miarę blisko wychodzi na to że nawet wioski są na topie
krasnalek i ruskim
ok
krasnalek choć ja tylko na chwilkę tu jestem
emeryt
ulala
ulala
ulala tak to prawda 8 chodzi jak szalona
ulala trudno ocenić ja bardziej zestawami oceniam niż liczbami fakt 8 chodzi ale trzeba uważać żeby nie było koniec
ulala ja ostatnio używam funkcji lustra i tam wybieram najlepszą 10/10 może marto tam spojrzeć
ulala program nie tylko ta strona (głównie narzędzia) i pomoc pewnej osoby
ulala ja ostatnio testuję powtórkowe 10/10 bo są takie ale i tu nie jest łatwo i pewnie
ulala wielokrotnie już to pisałem myślę że i tak warto
ulala raczej myślę jak już to 43 proponuję
ulala funkcja lustra jest w dziale wyniki koło każdego wyniku jest symbol lustra będzie tam 11/20 wpisz 10/20 masz same powtórki gdzie padły dwa lub trzy oczywiście można tam wpisać np 8/20 zależy od potrzeb i dalej dany wybrany zestaw wpisujesz w tester już na innej stronie
*osobnej stronie
ulala jeszcze jedno % na dole też są ważne około 30 % i wyżej danej liczby są już dobre
ulala życzę
to ja też uciekam życzę wysokich wygranych cześć do poklikania.
słabo o 14:00 3/5 i 4/5
*2
wydatek 30 zł - wygrana 48zł
a myślałem że będzie 1400
a co najciekawsze 8 nie chce się wycofać ale już słabnie i na wieczór nie ma jej na 14 u mnie wychodziła jako mocna więc też ją powtórzyłem ale na wieczór za słaba
>>.wygrany_MM<<< ..nie gadaj twój rozum ..pokoz no wysłane jak obiecałeś
paczkiewicz ..>>usun mój konto<<< tu jest śmaciarz.u ludziom i gamoniom ..nadal nie przysiegają honoru
krzysio chłopie ogarnij się co ja będę wrzucał skany jak odebrałem kupony i puściłem nowe...
a zresztą wierz lub nie popatrz jak podawałem liczby przed 14.... a może podać Ci liczby na wieczór???
a zresztą wierz lub nie popatrz jak podawałem liczby przed 14.... a może podać Ci liczby na wieczór???
byłem wysłać pukony i jak maszyna zaczęła je mielić to się zacięła na 15min, przypadek
krzysio z tego co pamietam to nie pisałem nic o wrzuceniu skanów.... coś Ci się chyba pomieszało...
ja tylko napisałem że miałem 3/5 i 4/5 *2
a bajke to Ty sobie chłopie dopisałeś że obiecałem wrzucić skany....
pomyśl trochę bo żyjesz chyba w innym świecie
na wieczór bardzo dziwne liczby mi wyszły....
Wstawiać skan,uwiarygodniać się bo trafiło wygrać 4/5 czyli 18 pln z podst stawką
Albo gratulować wygranej 4/10 czyli wyrazy uznania że przegrał ..
Czasem to już o paranoje się tutaj ocieramy
Albo gratulować wygranej 4/10 czyli wyrazy uznania że przegrał ..
Czasem to już o paranoje się tutaj ocieramy
zwłaszcza za 4/10 , albo równowartość 2PLN skan ..tak, też ale nawet wśród ,zdawałoby się, rozumni oczekiwali , napiszę poprawnie - skanu nawet do 4/5
Cześć wszystkim..
Ja błysnęłam - 3/6,4/8 i cztery kosze
Miała ałe..2,3,6,8 ..nie pomogło
Cześć wszystkim..
Ja błysnęłam - 3/6,4/8 i cztery kosze
Miała ałe..2,3,6,8 ..nie pomogło
Gorzej bo jak siądzie wieczorem 5/5 to nie wrzucę skany bo na wieczór nie chodzę do lektury tylko przez stronę puszczam... Wtedy tylko zrzut ekranu moge
wygrany_MMspokoTraf , niech będzie Tobie dane, a na resztę--kichaj
mam nadzieje ,że to nie moja bo mi jeszce do domu nie wróciła
a tak patrząc w wasze profile typujcie także w typowaniach ,a nie tylko na chacie
cyferki z banknotu może dzisiaj 29 31 33 36 37,39 PZDR. I POWODZONKA
Moje gotowce- większe i mniejsze wygrane są u Karola i tak będzie. Tu nie, nie ma przymusu