Wpisy 243 509 – 243 608
8 marca 2011 00:00 → 8 marca 2011 09:54, 100 wpisów
Sto lat Sto lat niech żyją żyją nam jeszcze raz jeszcze raz niech żyją żyją nam. A kto ? Nasze piękne kobiety. Nasze Lottomanki z tej stronki. Niech Im gwiazdka pomyślności nigdy nie zagarnię nigdy nie zagarnię , a jak TS nie da Im wygrać niech Go piorun trzasnie. Wszystkiego najlepszego dziewczyny. Szczęśliwych numerków.
dla wszystkich kobiet w dniu waszego święta moc pozdrowień wysokich wygranych i spełnienia marzeń

z całego

z całego
deki u mnie brak syn 2 za 1miejsce ale u krzs97119 to mój chrzesnik to będzie około 70 pucharów

ja od 2 sezonów przerzuciłem się na okazy drobnica mnie już nie cieszy
w tym roku na solinie po tygodniu moczenia kija miałem karpia ale niestety nie posiadałem taaaakiego podbieraka oceniam go spokojnie na25 kg
mam świadków godzina walki przyprowadziłem go do brzegu ale podbierak za mały
fajnie sie pisze i mysli o ryyyyyyybach ale 1 godzina trzeba isc spac
brunetki blondynki ja wszystkie was dziewczynki całować dzisiaj chcę

Witaj kosmaty..podroz mialam fatalna,bo kumpela wypila
przed wyjazdem..i nie zmienila mnie na trasie..bo spala..
mialam dwie sytuacje na czolowe bumm..ale to zmeczenie..
mam bardzo slaby sygnal..3 wpisy wyslalam,ale nie doszly..
jedynie w lazience sygnal sie czasami pokazuje..
przed wyjazdem..i nie zmienila mnie na trasie..bo spala..
mialam dwie sytuacje na czolowe bumm..ale to zmeczenie..
mam bardzo slaby sygnal..3 wpisy wyslalam,ale nie doszly..
jedynie w lazience sygnal sie czasami pokazuje..

Dzien dobry bardzo....Witalski Wszystkim
dzisiaj 03/08/2011
zatem dla Wszystkich Pan i tu obecnych proponuje po ...UWAGA...
11 ( 3+8=11) pieknych roz na okolicznosc Swieta Pan
milego Dnia
dzisiaj 03/08/2011
zatem dla Wszystkich Pan i tu obecnych proponuje po ...UWAGA...
11 ( 3+8=11) pieknych roz na okolicznosc Swieta Pan
milego Dnia
Wędrowco oto mój sen:szłam z moją siostrzenicą na spacer w kierunku jeziora,po drodze koło kościoła widziałyśmy zaprzęg z małymi konikami ,które były bardzo silne i mądre.Później szłyśmy drogą ,która się taj jakby skończyła lecz trzeba było wejść na nasyp i droga była dalej.Na drodze spotkałyśmy kota który był pomarańczowy(dosłownie w tym kolorze)i on bardzo się do nas łasił i mruczał taki był szczęśliwy...
o liczbę i dziękuję za wczorajsze zinterpretowanie snu 
o liczbę i dziękuję za wczorajsze zinterpretowanie snu 
witam wszystkich a w szczególności panie dla których dzisiaj życzę

marboi dzis sobie tak pomyslałam jak by to bylo pieknie jak by kazdy Pan pewniak podał???heee jest to mozliwe???

skrzetnie zapisuje o 14 zrobie podsumowanie wiec Panowie starajcie sie dzis dobre te liczby wybierać

a może panie będą miały dzisiaj więcej szczęścia i złożą jakąś fajną 10/10 w sam raz na bonus

przez chwilkę nie nie bylo...
ulala super pomysł z tymi pewniakami od panów...ja niestety nie będę mogła ich widzieć niedługo muszę sie szykować do wyjazdu
ulala super pomysł z tymi pewniakami od panów...ja niestety nie będę mogła ich widzieć niedługo muszę sie szykować do wyjazdu
krysienko jak zabawa to zabawa -wszyscy maja sie czuc dobrze na tym to polega

ulala te liczby ciągle za mną chodzą
jakieś dziwne powiązanie do mojej daty ur....
jakieś dziwne powiązanie do mojej daty ur....
dla wszystkich kobiet zdrowia,radości i szczęścia w typowaniu
kuleczek dla was pewniaczek to 8

kuleczek dla was pewniaczek to 8

marboi- czekamy na propozycje i odwaznie myslacych Panów i Pań
a moze do zabawy właczy sie PASKO w tym kobiecym świecie i fajna liczbę nam dorzuci?????

a moze do zabawy właczy sie PASKO w tym kobiecym świecie i fajna liczbę nam dorzuci?????

marboj czy Tu masz wczoraj niesortowane liczby bo nie zapisalam i 4 od konca mi brakuje,a na Pasko sa złw wyniki z wczoraj w niesortowanych.
ja na razie zmykam trzeba zrobić małe zakupy przed wyjazdem będę za jakąś godzinkę

aga31 ja do ciebie napisze na gg ale czekam bo cos tam narobiłam znim przez te reklamy ,pewniak 35,
wiem bo mi weszło gg z plusa a ja miałam inne,czekam na pomoc bo ja jestem samołukiem.

witam wszystkich a szczegolnie wszystkie Panie w Swieto Kobiet i zycze wszystkiego naj naj naj a szczegolnie wysokich 

A spróbuj odinstalować gg, tylko przed tym eksportuj kontaktydo serwera gadu gadu
ciekaw jestem kiedy TS wprowadzi mozliwosc zawierania zakladow poprzez internet, o ile by to ulatwilo zycie mniemam wszystkim obywatelom, czekam na to juz kilka moze nascie lat
.
Tez by na tym skorzystali przeciez jak reszta w innych panstwach, no ale co tuki siedza to siedza na stolkach i nie wiedziec dlaczego tego nie robia. A mysle ze nie jest to trudne skoro w innych krajach funkcjonuje
.Tez by na tym skorzystali przeciez jak reszta w innych panstwach, no ale co tuki siedza to siedza na stolkach i nie wiedziec dlaczego tego nie robia. A mysle ze nie jest to trudne skoro w innych krajach funkcjonuje
witajcie
która sie dzisiaj powtórzy? Zawsze coś w mapach widziałem, a dzisiaj pusto.
która sie dzisiaj powtórzy? Zawsze coś w mapach widziałem, a dzisiaj pusto.

durna klawiatura