Wpisy 2 433 529 – 2 433 628
3 września 2015 21:02 → 3 września 2015 21:32, 100 wpisów
w końcu trzeba coś trafić
6,18,24,30,32,33,40,50,69
Faral40
Takiego zjawiska na niebie jeszcze nie widzieliście.
Nagrałem to zjawisko 2-9-2015r o godzinie 23.45 specjalnie dla was a trwało w sumie około 3-godziny
naprawde warto zobaczyć to poniżej.
https://www.youtube.com/watch?v=VHKEC8TKBDw&feature=youtu.be
Nagrałem to zjawisko 2-9-2015r o godzinie 23.45 specjalnie dla was a trwało w sumie około 3-godziny
naprawde warto zobaczyć to poniżej.
https://www.youtube.com/watch?v=VHKEC8TKBDw&feature=youtu.be
dawać losowanko
24,59,66
Widzicie kochani Wasz problem polega na tym że Jesteście zawistni nie lubicie ludzi ,źle ich oceniacie i w ogóle pesymiści z Was, źle życzący innym nabijający się! to jest piekny kraj Nasa Polska tylko my Jesteśmy porąbani!
Ja nie mam problemu gdziekolwiek jestem dzwonię do mojej kolektury do moich Pań i puszczaja mi co tam chcę nieraz taka rozmowa trwa 20 minut zanim podam swoje i otrzymam na trafił numerki a po 2 dniach czy więcej jadę się rozliczyć i Tylko trzeba być człowiekiem
Ja nie mam problemu gdziekolwiek jestem dzwonię do mojej kolektury do moich Pań i puszczaja mi co tam chcę nieraz taka rozmowa trwa 20 minut zanim podam swoje i otrzymam na trafił numerki a po 2 dniach czy więcej jadę się rozliczyć i Tylko trzeba być człowiekiem
8,16,17,21,24,69,71
Serw , myślę że powinieneś zmienić lekarza albo zwiększyć dawkę!!!
życze wszystkim tym co mnie lubią i nie lubia wysokich wygranych i trzymam za Was
niech się Wam sypią wygrane
niech się Wam sypią wygrane
No wygrane by się przydaly zebym do roboty jutro wstać nie musiał
serw nie jestem zawisty tylko chce zeby nam wszystkim ulatwiono granie nawet przez telefon a nie dzwonienie po kolekturach i liczy na jakies panienki ze ci puszcza zaklad
No polacy za granicą nie dają się zabardzo lubić
krzysztofie ale po co narzekać jak mozna sobie ułatwiać tylko trzeba być człowiekiem nie piszę tu o Tobie
Po co dzwonić wystarczy lotto przez neta
zobacz takiego Farala ! czy ja mu kiedyś ubliżyłem? nie ! a on mnie caluśki czas! ale mnie to dyndalubię go
panoramix....
nie mam znajomych w kolekturze i nawet nie chciałabym mieć. co jak co ale pieniądze to też zgorszenie, ja nikomu za bardzo nie ufam i na pewno panią z kolektury nie powierzyłabym kuponu z jaką kolwiek wygraną
nie chodzi mi o narzekanie tylko o ulatwienie nam wszystkim granie
Serw>> Ty miły tylko tak"po wierzchu" tak generalnie drażnisz i prowokujesz i to Cię bawi a g...o Cię obchodzi że innych wcale. ot co.
Ale ja już do Twoich anrdonów się przyzwyczaiłem nie nie robią mi.
Ale ja już do Twoich anrdonów się przyzwyczaiłem nie nie robią mi.
Lucyna bo Ty niestety bywasz nie miła i do tego niekulturalna ale może to Twój urok ? mnie się to nie podoba!
Nogi mata to samemu do kolektury marsz!!!
panoramix
słyszałem że za nie długi czas będzie można wysłać totka telepatycznie po przystępnej cenie.
na marsi to takbez urazy
Paap.. tak to już każdy puszcza ,tylko to bąk z tego wychodzi
dawać losowanie
a jaki ty jesteś łatwo wierny panią z kolektury? młode Ci,,py tylko czekają na takiego starego głupka jak ty. a niech ci się trafi 700zł powiedzą,,, ups. zgubił nam się kupon i podzielą się między sobą a ty jak durny i naiwny byłeś tak będziesz i tyle w tym temacie.
juz nidlugo kantowanko
12,24,32,33,42,50
taaaaaa! dziś wszyscy wygrywają jest dzień dobroci dla ssaków
2,6 8 10, 62,64, 65,67
wszyscy z nas do 21.40 są potencjalnymi milionerami. Nadzieja umiera ostatnia.
2,7,38,40,57,69,71
i tu już widać kto zacz ? Lucyna ! ona ma jeszcze szansę i będę trzymał za nią Faral sory Stary bez szans, ale toleruję Ciebie
o tak a potem po losowaniu to
Lotto....1,2,3,4,5,49
krzysztof 24 to myślokształt i może się sprawdzić trzymaj kciuki a będzie Ci dane
życzę Ci tego
życzę Ci tego
to tylko ts
serw ja tobie rowiez i wszystkim kturzy tu sa wysokich wygranych zycze
Ale ale przed wszystkim traktujcie ts jak dobrą zabawę ja tak robię i nie narzekam!
8,18,28,38,48,58,68,78
to prawda bo mozna wpasc szybko w nalug grania
zgoda
grajcie ale zumiarem
ludzie ludzie jest koszmar dzisiaj w kolekturze zakupiona dwa zdrapka stokrotka,pustaki 2zeta na minusie:
Ja gram już nie tak często jak kieyś szkoda kasy wolę się
hipcio....
hipciu nie kupuj zdrapek szkoda kasy ! widziałem w oddziale jak palety przywieźli ze zdrapkami....
Hej ponownie nie dla wszystkich bo co nie ktorym siada na caerep
ludzie ludzie też dziś kupiłem stokrotke- ale 3aparaty były i w keno 5/9 wpadło, tera czekam na tysiczka w kaskaderze
2 433 616. Serw 2015-09-03 (21:30)
igłę w stogu siana znajdziesz ! a w zdrapkach nie wydrapiesz
i to przykład optymizmu Serwa
igłę w stogu siana znajdziesz ! a w zdrapkach nie wydrapiesz
i to przykład optymizmu Serwa
Faral