Wpisy 243 055 – 243 154
7 marca 2011 19:38 → 7 marca 2011 20:02, 100 wpisów
mag.. aleś Ty wybredna jest, teraz jest pomarszczone, ale obudzi się do życia przy Tobie

mag....zaraz tam małe i pomarszczone.Nie zawsze musi być małe i nie zawsze pomarszczone. Wybierz sobie tą drugą połówkę 

lila jeszcze nie jak zawsze wysylam tak o 21.45 wtedy jest szansa ze zawsze cos padnie prawda mała ?
HARTGE aleś se narobił, nie ładnie tak rozkochać tyle Kobit jednocześnie

kosmaty >> śledzi jutro.. kurde.. to ty kosmaty leć moczyć śledzie a my tu się reszta zajmniemy

to tak jak w filmie "Och Karol" tylko tu powinno być "Och... Hartge"

Pozdrawiam

piotrekkalisz....no z tą małą bym się kłóciła,bo podejrzewam że jestem wyższa od Ciebie 

piotrekkalisz...a to do małej było,ha ha ha a ja myślałam,że do mnie,ale jaja
lila ta koncowka byla do mala557 przepraszam ze zes tak to odebrala 

mala557 dzieki 

to super cieszy mnie to bardzo lila 

Dzięki Lila

{{}}
korn ja poprosze najwyzej nie bede spała w nocy tylko bede brykać...
mag....czytałam,że spook myślał,żeś Ty facet.Ha ha ha,naprawdę dzieją się tu jaja
mag słoneczko,ja tutaj niemam warunków do moczenia śledzi ale może ktoś zaprosi z tubylców

Grający u buków zapraszam na nowy dział " BUKMACHERKA" taki ciekawy systemik dla cierpliwych.
lila

lila

a my Kobietki chcemy być wyściskane w dniu jutrzejszym przez wszystkich mężczyzn znajdujących się tu na czacie

243051. lila 2011-03-07 (19:36) Gniezno MAGNETO.....wychodzi na to,że jesteś świetny....
.........
normalnie jasnowidz...czy cóś...
...........
mag. - za co ten cmok (całus)...?
.........
normalnie jasnowidz...czy cóś...
...........
mag. - za co ten cmok (całus)...?
torsan a Ty mi tu potajemnie z Liluchną romansujesz, oj nieładnie tak za moimi plecami

bo ide robic.
lila,mala557