Wpisy 243 040 – 243 139
7 marca 2011 19:34 → 7 marca 2011 19:59, 100 wpisów
witaj lila 

mag ja dopiero wrociłam ze spacerku,ale chrapke mam na wygrana przynajmniej na bilet zebym ugrała-pomożecie kobitki??? i meżczyźni???
Witaj magneto milo Ciebie widzieć tu na Forum ta liczbe mam na kuponie dzis

Witam ponownie.

mała557>> mówisz tam o tym co tam leży.. to maluśkie pomarszczone.. nie ja tego nie chce
Magneto

Magneto

mag.. aleś Ty wybredna jest, teraz jest pomarszczone, ale obudzi się do życia przy Tobie

mag....zaraz tam małe i pomarszczone.Nie zawsze musi być małe i nie zawsze pomarszczone. Wybierz sobie tą drugą połówkę 

lila jeszcze nie jak zawsze wysylam tak o 21.45 wtedy jest szansa ze zawsze cos padnie prawda mała ?
HARTGE aleś se narobił, nie ładnie tak rozkochać tyle Kobit jednocześnie

kosmaty >> śledzi jutro.. kurde.. to ty kosmaty leć moczyć śledzie a my tu się reszta zajmniemy

to tak jak w filmie "Och Karol" tylko tu powinno być "Och... Hartge"

Pozdrawiam

piotrekkalisz....no z tą małą bym się kłóciła,bo podejrzewam że jestem wyższa od Ciebie 

piotrekkalisz...a to do małej było,ha ha ha a ja myślałam,że do mnie,ale jaja
lila ta koncowka byla do mala557 przepraszam ze zes tak to odebrala 

mala557 dzieki 

to super cieszy mnie to bardzo lila 

Dzięki Lila

{{}}
korn ja poprosze najwyzej nie bede spała w nocy tylko bede brykać...
mag....czytałam,że spook myślał,żeś Ty facet.Ha ha ha,naprawdę dzieją się tu jaja
mag słoneczko,ja tutaj niemam warunków do moczenia śledzi ale może ktoś zaprosi z tubylców

Grający u buków zapraszam na nowy dział " BUKMACHERKA" taki ciekawy systemik dla cierpliwych.
lila

lila

a my Kobietki chcemy być wyściskane w dniu jutrzejszym przez wszystkich mężczyzn znajdujących się tu na czacie

243051. lila 2011-03-07 (19:36) Gniezno MAGNETO.....wychodzi na to,że jesteś świetny....
.........
normalnie jasnowidz...czy cóś...
...........
mag. - za co ten cmok (całus)...?
.........
normalnie jasnowidz...czy cóś...
...........
mag. - za co ten cmok (całus)...?

lila,mala557