Wpisy 2 429 185 – 2 429 284
29 sierpnia 2015 22:12 → 29 sierpnia 2015 23:17, 100 wpisów
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 4 758 706,50 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
moze faktycznie gdzies pod ziemia jest ..... ci co widzieli ponoc pewnie boja się ze guzik dostana lum marne grosze od znalezionego oby faktycznie ruscy ani zydzi nic nie dostali bo jak twierdza to ich
i po kumulacji
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 1 020 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Odnotowano 1 wygrane 9/9
zadziwiające, że przez tyle lat po wojnie nikt pociągu nie znalazł
dobrze zamaskowany
niby saperzy mogą tam wejść bo moze być zaminowane tylko jak jacys tam byli widzieli to nic im się nie stało pewnie boja się ze zwykli ludzie mogą dobrac się do tego skarbu a im nic nie zostanie
albi ..widzisz ..wszyscy sa bieduch ..chciał złoto i na sprzedaz za emeryt kasa
mnie interesuje historia tego pociągu niż to co się w nim znajduje, jak on został ukryty
gryks76 muszą jakiś kit wcisnąć ludzi postraszyć bo by nie źle tamte okolice rozkopali może nawete cięzki sprzet by się tam znalazł
zgrywus
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 264 267,30 zł
ja bym na miejscu tych gości pierw chciał kase potem ujawnil bo guzik mogą dostac a moze oni teraz szukają i powiedzą ze ci blefowali ze oni sami znalezli
gryks dlatego to idzie przez kancelarię aby tych dwóch nie wykiwali, a przy tym kancelaria też zarobi
zgrywus być może znalazł się w jakies szolni która zarosla może wczesiej została zasypana ziemia zabetonowane wejsci itp
nasze państwo nie jest zbyt hojne dla znalazców oni by chętnie dyplom tylko dali
jocia
4/10 x 4 , 4/8 i 4/6 tyle dobrego i idę w mapki
Albingrałeśwlotto ?
Albingrałeśwlotto ?
zapewne prędzej zyda rosjana dadza dla swietego spokoju niż zwykłym ludzia kancelaria kancelaria może się myle ale jak dojdzie co do czego zanim oni cokolwiek dostana to prędzej umra
Polska wzsystko co znajduje sie po nizej 30-cm pod ziemia i jest znaleziskiem jest panstwa obojetne czy to twoj teren czy nie i innych krajach co na twoim teranie to twoje
jocia nie
tak samo jest historia o bursztynowej komnacie, ale nikt nie wie gdzie się znajduje
bursztynowa komnata na 99 % została spalona
zostala spalona ale nie wszystko da sie wypalic
jocia
jocia
Jeden sie bedzie goił, to drugi nadstaw.. mnie też TU równali z ziemią..i nawet mi ich żal
Ależ jocia
2 429 241. jocia 2015-08-29 (22:48) Hańba temu,kto myśli o tym źle
Wszystkim
2 429 241. jocia 2015-08-29 (22:48) Hańba temu,kto myśli o tym źle
Wszystkim
Krzysio
Dobrzy są ci co tuż przed losowaniem podają.
2 429 273. krzysio 2015-08-29 (23:08)
..Yota ..ja wiem tu stało ..ludzie nie są dobre
Dobrzy są ci co tuż przed losowaniem podają.
2 429 273. krzysio 2015-08-29 (23:08)
..Yota ..ja wiem tu stało ..ludzie nie są dobre
majpanie ...a ty jak wygladasz foto ..mały i gruby to samo jak pijak nie jesteś wysoki ..to samo jak wygląda paczkiewicz
No właśnie może zrobimy zlot z zielonego? Proponuję półwysep helski tu jest moc!
Gorzałki można tu wypič głowa nie boli , ja stawiam spanie dla 30 osob ! Pomyślcie!?