Wpisy 2 429 140 – 2 429 239
29 sierpnia 2015 21:45 → 29 sierpnia 2015 22:45, 100 wpisów
30-ki bym obstawił na ten ciąg co wychodził, ale 70ki...były dopiero na 3 miejscu
Dopisano wyniki Kaskady - 02,04,06,07,08,10,11,13,19,20,22,24
2 429 129. marcinek36 2015-08-29 (21:42) miejsce które omija em....yt
majpan powiem tak spi.....
No widzisz marcinku ta paniusia też zaczęła mięsem rzucać.
majpan powiem tak spi.....
No widzisz marcinku ta paniusia też zaczęła mięsem rzucać.
kondi 70-tki zaskoczenie a zwierciadełko antypod czyli wydawało sie że nie powinny polecieć
W puli na "szóstkę" w Lotto ponad 4 700 000 zł
dalej nie dociera co za typ
Dopisano wyniki Lotto - 08,11,15,17,44,45
Dopisano wyniki Lotto Plus - 08,22,29,41,43,49
Analiza stałych zestawów liczbowych Lotto Plus
maba 4/6
kondi miłych snów i teraz rodzice wyjechali to mam czas na spokojne kombinowanie
losowania przyniosły wiele rozczarowania i w***ienia...zyczymy milego wieczoru
znikam pokombinować bo rzeczywiście do kolegi marka w lidze zostało mi niewiele pkt.
owocnej nocnej zmiany
owocnej nocnej zmiany
Liczę na kumulację.
A skoro w puli na dziś było 4,7mln PLN, to na Wtorek poproszę 8mln PLN
A skoro w puli na dziś było 4,7mln PLN, to na Wtorek poproszę 8mln PLN
nie mialem czasu w tym tyg dobrze pomyslec bo tylko seks i seks
ale od jutra sie biore za multi, to bedzie prawdziwa wojna i wiadomo juz kto wygra
ale od jutra sie biore za multi, to bedzie prawdziwa wojna i wiadomo juz kto wygra
Tam u mnie w KG jest do Pana spóźnionego pewniaczka dobrane.
Panie Yar.
Panie Yar.
a może tak wybrać się na poszukiwanie skarbu ts nie chce dac może cos się uda
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019397,title,Pociag-do-zlota-Walbrzych-zyje-tematem-tajemniczego-znaleziska,wid,17806002,wiadomosc.html?ticaid=1157dd
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019397,title,Pociag-do-zlota-Walbrzych-zyje-tematem-tajemniczego-znaleziska,wid,17806002,wiadomosc.html?ticaid=1157dd
tylko nie będzie można się chwalić ewentualnym skarbem bo już Rosjanie zydzi lapska wyciagaja a jeszcze nic nie znaleziono
podobno ten skarb jest wart 5 mld zł ciekawe jak będzie na prawde
ponoc naprawdę ten pociąg istnieje może gdzies w jakies dziurze sztolni troszkę może zakopany ale jak nawet jest polski rząd się odpowiednio nim zaopiekuje tylko ze zaraz znajdzie się ktoś twierdzac ze to jego rosja zydzi już chcą choć niewiadomo co tam może być naprawde
jeśli nie wiadomo co się znajduje w pociągu to jak można szacować wartość
dobra po tym losowaniu nic nie wiadomo trza cos zatypowac może 04 05 10 15 58
http://polska.newsweek.pl/zloty-pociag-odnaleziono-w-walbrzychu-czy-zawiera-skarb-,artykuly,369421,1.html
zgrywus no co ty ponoc adolfe tam znalezli
moc netu
moc netu
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
albin ..ja mysle wszyscy bieduchu bankrut złoto przyjedzie do wałbrzycha ty tez kradniesz
zgrywus jak napisane jest w tym artykule co wkleiłem link to znalascy dostali cynk od czlowieka który ten pociąg pomagał zamaskować i oni tam byli i zrobili zdjecia tego pociagu
i tego co tam jest na pewno załadowny jest nie pusty
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 4 758 706,50 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
moze faktycznie gdzies pod ziemia jest ..... ci co widzieli ponoc pewnie boja się ze guzik dostana lum marne grosze od znalezionego oby faktycznie ruscy ani zydzi nic nie dostali bo jak twierdza to ich
i po kumulacji
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 1 020 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Odnotowano 1 wygrane 9/9
zadziwiające, że przez tyle lat po wojnie nikt pociągu nie znalazł
dobrze zamaskowany
niby saperzy mogą tam wejść bo moze być zaminowane tylko jak jacys tam byli widzieli to nic im się nie stało pewnie boja się ze zwykli ludzie mogą dobrac się do tego skarbu a im nic nie zostanie
albi ..widzisz ..wszyscy sa bieduch ..chciał złoto i na sprzedaz za emeryt kasa
mnie interesuje historia tego pociągu niż to co się w nim znajduje, jak on został ukryty
gryks76 muszą jakiś kit wcisnąć ludzi postraszyć bo by nie źle tamte okolice rozkopali może nawete cięzki sprzet by się tam znalazł
zgrywus
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 264 267,30 zł
ja bym na miejscu tych gości pierw chciał kase potem ujawnil bo guzik mogą dostac a moze oni teraz szukają i powiedzą ze ci blefowali ze oni sami znalezli
gryks dlatego to idzie przez kancelarię aby tych dwóch nie wykiwali, a przy tym kancelaria też zarobi
zgrywus być może znalazł się w jakies szolni która zarosla może wczesiej została zasypana ziemia zabetonowane wejsci itp
nasze państwo nie jest zbyt hojne dla znalazców oni by chętnie dyplom tylko dali
jocia
4/10 x 4 , 4/8 i 4/6 tyle dobrego i idę w mapki
Albingrałeśwlotto ?
Albingrałeśwlotto ?
zapewne prędzej zyda rosjana dadza dla swietego spokoju niż zwykłym ludzia kancelaria kancelaria może się myle ale jak dojdzie co do czego zanim oni cokolwiek dostana to prędzej umra
Polska wzsystko co znajduje sie po nizej 30-cm pod ziemia i jest znaleziskiem jest panstwa obojetne czy to twoj teren czy nie i innych krajach co na twoim teranie to twoje
jocia nie
tak samo jest historia o bursztynowej komnacie, ale nikt nie wie gdzie się znajduje
bursztynowa komnata na 99 % została spalona
zostala spalona ale nie wszystko da sie wypalic
jocia
jocia