Wpisy 2 428 531 – 2 428 630
28 sierpnia 2015 22:46 → 28 sierpnia 2015 23:59, 100 wpisów
majpanie ..pan ma sie chwalic twój profil KG ..ile masz 3/3 ..a ty nie grasz TS prawdziwe ..nic nie mozesz wziąc do 540 zl 1 los
ja jestem na minusie to słabo powiedziane
http://typowanieparkami.com.pl/Multi%20Multi%20-%20wygrane%20-%20strona%202.html sam zobacz, nie chce mi sie pisać, zresztą nie muszę.
>>L ..on tak mówi bedzie wygra ......ja mówiłem nie a ty co wiesz uwazać
Nikt tak nie typuje jak Jocia
Jocia jest NAJlepsza !
Jocia jest NAJlepsza !
Krzysio
Napisz w jakim kolorze mam teraz majtki.
To zacznę się rozglądać po chałupie podejrzliwie.
Napisz w jakim kolorze mam teraz majtki.
To zacznę się rozglądać po chałupie podejrzliwie.
K>> typuje a nie gra? to normalne zjawisko tu. i nie interesuje mnie już co i jak.
ja już wiedzieć od wczoraj jak to działa, czuje się oszukana i zdradzona
ja już wiedzieć od wczoraj jak to działa, czuje się oszukana i zdradzona
gdybym był dwie godziny temu taki mądry jak teraz jestem to byłbym już milionerem .
papi
całą noc spędzić w mapkach
całą noc spędzić w mapkach
zgrywus
czy dla ciebie modlitwa jest czymś z czego można się śmiać ???
czy dla ciebie modlitwa jest czymś z czego można się śmiać ???
a mnie nie pytała o datę urodzin
543... typuje tu ..to normalne ..a czemu on tak mówi wygra ..czyli to nie jest prawdziwe grac realne nie moze byc tak bawic głupku pytanie zarty
Dusia
pomogły ?
pomogły ?
dusia a galert masz
dusia to ide po ocet
L>>>. ..no joo moom dac milioner kasa ciągle tyle razy problem ..winny ludzie urodzi i zarabia dziecko ..a ty nowa przyjechałaś w ziemie lepie deeej spookuj ludzie bez myslny jak bydło
dusia zaraz tam bede
dusia i halbe wezme jak twoja polowka nie spi
ja tam pan krzysio dobrze rozumiem
to wypijemy sami
579...nic nie przejmuj co wiedziec ..nic nie rozumiałas ..nie znane >>dzieje<<<
K>> dzieci zły biznes w pl
ja nie chce tych pieniędzy a tym bardziej dzieci
ja nie chce tych pieniędzy a tym bardziej dzieci
Niskopochylony a propo tego że Lila typowała za Krysieńkę to jesteś w dużym błędzie gdyż krysia nie miała jak wejść na stronę bo była jakaś blokada i ja tak miałam i poprosiła lilę żeby jej zatypowała
L>>> ty terazniejsze jesteś młoda barbi ..a jak idzie 20 lat pózniej strata czas ..nie bedzie równo twój mózgu i charakter to sie zmieniaja
dusia lubię cię ale jak wytłumaczysz mi to krysienka nie mogła zatypować z Poland a lika była w tedy na wczasach w syrii to mogła ztypować
i z skąd wiedziała że nie może typować jak dzielilo ich milion kilometrów
niski ja wtedy też nie mogłam zatypować dopiero po godzinie strony działały
Dusia w jakim Ty świecie żyjesz- ja się zastanawiam. nie wiesz jak to jest z społeczeństwem? przyjdzie 500zł co miesiąc na bachora to dopiero będą się mnożyć, jak psy
Wielu tu było na czacie jednym działały a drugim nie,spytaj się Paska
ta lucyna to zapewne feministka
dobra dusia okej niech zostanie na Twoim
LUCYNA no to będzie przyrost naturalny i w przyszłości będziesz miała emeryturę bo inni będą pracować
dusia to żaden ferment
są na to dowody w postaci wpisu
są na to dowody w postaci wpisu
Dusia prawo do zasiłki będą mieli prawie wszyscy, przybędzie patologii
Yota ..a ty jeszcze nie lubisz panie nikskoo jak chcesz ..ja nie mam sprawy ..patrz foto lezace to niskoo...
--
http://kafeteria.pl/styl-zycia/feministka-powinna-miec-klase-jak-kazdy-czlowiek-a_7802
--
--
http://kafeteria.pl/styl-zycia/feministka-powinna-miec-klase-jak-kazdy-czlowiek-a_7802
--
LUCYNA nie wiesz ile kosztuje wychowanie dzieci to worek bez dna ,szkoła też droga ,a patologia była i będzie i nic na to nie poradzisz
krzysio , niski jest mi obojętny a dusia ma rację,ze bzdury pisze
jocia żadne bzdury
nie ze mną takie numery
nie ze mną takie numery
niski..czy mam odszukac Twoje " blyskotliwe " wpisy na forum ..odnośnie mojej osoby ? i podać na czacie?
niski jeżeli masz podaną godzinę i datę to wejdz na czat i poczytaj co było pisane
Dusia, On wie,ze nie spię, ze nie jem,że zaniedbuję dom..itd, itp. idiotyzmy takie wypisywał na forum .
jak to łatwo wszystkim osądzać nie sprawdziwszy tego -to denerwuje i to bardzo
jocia jakie wpisy?
to może te że chodzisz rozczochrana cała w pajęczynach i masz tylko przetarty szlak tylko do żółtej budy?
Sorry jociu ale to sama napisałaś i nie mów że to ja
to może te że chodzisz rozczochrana cała w pajęczynach i masz tylko przetarty szlak tylko do żółtej budy?
Sorry jociu ale to sama napisałaś i nie mów że to ja
yota ...widzisz barbi ukraina ładnie siedziała i sika foto janukowicz..a ja co stoje i sikać
ja cały czas rozumiem
jeden, dwa, trzy, cztery, pięć, sześć, siedem, osiem, dziewięć, dziesięć, jedenaście, dwanaście, trzynaście, czternaście, piętnaście, szesnaście, siedemnaście, osiemnaście, dziewiętnaście, dwadzieścia, dwadzieścia jeden, dwadzieścia dwa, dwadzieścia trzy, dwadzieścia cztery, dwadzieścia pięć, dwadzieścia sześć, dwadzieścia siedem, dwadzieścia osiem, dwadzieścia dziewięć, trzydzieści, trzydzieści jeden, trzydzieści dwa, trzydzieści trzy, trzydzieści cztery, trzydzieści pięć, trzydzieści sześć, trzydzieści siedem, trzydzieści osiem, trzydzieści dziewięć, czterdzieści, czterdzieści jeden, czterdzieści dwa, czterdzieści trzy, czterdzieści cztery, czterdzieści pięć, czterdzieści sześć, czterdzieści siedem, czterdzieści osiem, czterdzieści dziewięć, pięćdziesiąt, pięćdziesiąt jeden, pięćdziesiąt dwa, pięćdziesiąt trzy, pięćdziesiąt cztery, pięćdziesiąt pięć, pięćdziesiąt sześć, pięćdziesiąt siedem, pięćdziesiąt osiem, pięćdziesiąt dziewięć, sześćdziesiąt, sześćdziesiąt jeden, sześćdziesiąt dwa, sześćdziesiąt trzy, sześćdziesiąt cztery, sześćdziesiąt pięć, sześćdziesiąt sześć, sześćdziesiąt siedem, sześćdziesiąt osiem, sześćdziesiąt dziewięć, siedemdziesiąt, siedemdziesiąt jeden, siedemdziesiąt dwa, siedemdziesiąt trzy, siedemdziesiąt cztery, siedemdziesiąt pięć, siedemdziesiąt sześć, siedemdziesiąt siedem, siedemdziesiąt osiem, siedemdziesiąt dziewięć, osiemdziesiąt
dusia:
Niskopochylony - cytuję :
Jocia jedna z najlepszych typerek tutaj ile pracy wkłada żeby wytypować te kilka liczb ?
Przesiaduje całymi nocami nad mapkami i zeszytem żeby wyszukać jakichkolwiek pewniaków nie wysypia się przez to czasami nawet nie dojada i widać, jakie jest to pracochłonne. I co zdarzy się, że maszyna wypluje jej 8/10 czy 7/10 ale tylko sporadycznie. Obliczyłem, że grywa średnio za 30 zł dziennie ( po 15 zł na losowanie) ma również zwroty często, ale czy naprawdę warto spędzać tyle czasu?
Nie wspominam już o Joci, która dobrze tu typuje, ale widać po jej zachowaniu, że jest jeszcze młodą osobą i dopiero nabiera doświadczenia. Wydaje mi się że kobiety z doświadczeniem życiowym nie stosują takiej metody typu foch, ale nie wnikam w szczegóły.
Niskopochylony - cytuję :
Jocia jedna z najlepszych typerek tutaj ile pracy wkłada żeby wytypować te kilka liczb ?
Przesiaduje całymi nocami nad mapkami i zeszytem żeby wyszukać jakichkolwiek pewniaków nie wysypia się przez to czasami nawet nie dojada i widać, jakie jest to pracochłonne. I co zdarzy się, że maszyna wypluje jej 8/10 czy 7/10 ale tylko sporadycznie. Obliczyłem, że grywa średnio za 30 zł dziennie ( po 15 zł na losowanie) ma również zwroty często, ale czy naprawdę warto spędzać tyle czasu?
Nie wspominam już o Joci, która dobrze tu typuje, ale widać po jej zachowaniu, że jest jeszcze młodą osobą i dopiero nabiera doświadczenia. Wydaje mi się że kobiety z doświadczeniem życiowym nie stosują takiej metody typu foch, ale nie wnikam w szczegóły.
dusia , http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4358&page=2&sort=&dir=
poczytaj
poczytaj