Wpisy 2 426 – 2 525
16 września 2007 11:11 → 16 września 2007 19:51, 100 wpisów
ja kiedyś robiłem rozpiski na te pochodne,może i lepiej brzmi niż na końcówki liczb
http://youtube.com/watch?v=IFrydh04QrM&mode=related&search=
To ja, jak ostatnio wracałem z oddziału Totalizatora z wygraną. Dziękuję Wam za kody i pochodne!
To ja, jak ostatnio wracałem z oddziału Totalizatora z wygraną. Dziękuję Wam za kody i pochodne!
Witam wszystkich. Prosze o odpowiedzenie mi na pytanie .. jaka jest wygrana w multilotku za 3 trafienia? Chodzi mi stawiam na 3 liczby i 3 wchodza. Kiedys bylo jakos 26 zł, ale teraz stawki poszly do gory i wygrana na 3 liczby tez??
siemanko.gram już 25 lat we wszystko co się da i tylko na wyścigach konnych jestem do przodu TAM NIE TRZEBA żADNYCH SYSTEMóW
jak ktoś da jakies ciekawe numery na dziś w ML to podpowiem co grać w Wielkiej warszawaskiej w pażdzierniku można grać w toto mixie
to nie była tajemnica pokazywałam całe przykłady,
więc tak samo.ja wam tylko troszkę pomagam a sama jeszcze pracuje nad całością.proszę o wymiane poglądów.
więc tak samo.ja wam tylko troszkę pomagam a sama jeszcze pracuje nad całością.proszę o wymiane poglądów.
Czyli ogólnie nic od Ciebie się nie do wiem bo jak widzisz wszystkie Twoje informacje usuneli Więc jeszcze raz prośba powtórz swoje spostrzeżenia
Brak odpowiedzi ,czyli te liczby to strzal w dziesiatke.Opa30 co o tym myslisz?
Nie bądżcie naiwni żadna z tych liczb nie padnie to chwyt lotto to śą szpiedzy
dla tych co chca sie bawic kodami 1.577232 powiedz mila bo wydaje mi sie ze jest dobry kaczor mi kiedys napisal ze kody sa beeeeee i ja mu wierze
PADNĄ- MOŻE NIE DZISIAJ ALE W NASTĘPNYM TYGODNIU TRZY Z NICH NA 1000%
DLA MNIE TE KODY TO BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE CHOCIARZ MOŻNA JE PRZETWORZYĆ NA LOGICZNĄ KOMBINACJĘ CYFR
mozna kaczor ale tych kodow mozna rozpisac kilkanascie jak wiesz i z tego utworzyc prawie 80 liczb no i co z tego jestesmy w punkcie wyjscia dzieki ze otworzyles mi oczy wczesniej
Więc widzisz Kaczor ja takie liczby mogę od razu podać które napewno dziś może padną nawet może 3,
17,21,61,62,76,79
17,21,61,62,76,79
Powiem tak chcę by te forum stało się profesjonalnym typowaniem a nie jednym wielkim dyrdymałem. Konkretnie musimy ograć lotto i podawać nawet pewne pary i stawki razy 1000 i wtedy puścimy ich na drzewo. A teraz konkretnie fachowcy jakie pewne parki na dziś
ha mila zbieraj wszystkie i i i....sledz kazdy dzie wykreslaj te co padna i tworz nastepne kody rozpisuj ,wykreslaj tworz rozpisuj wykreslaj........
Czytam i nie wierzę .Jest już ktoś chętny do rozłożenia instytucji LOTTO .Brawo. Jestem za.
LUDZIE PO CO WAM KODY KOMBINACJE SA WSZEDZIE OTO PRZYKLAD KALENDARZ DATY SOBOT I NIEDZIEL MIALEM TAK 7-10
ale z dnia na dzień sama wiesz coraz więcej,ja mocno nad tym pracuje ,dziel się też tym co zobaczysz.
Przygotujcie się dziewczyny,nie znacie dnia ani godziny.Już niebawem LOTTO zbankrutuje.Dzięki wam.
MULTI_PLUS może być ciekawy,gdyż niektórzy jeśli nie trafią 4 liczb przy 8,9,10 skreśleń to będą mieli nagrodę pocieszenia
NA PEWNO NIKOMU A WAS NIE PRZYSZLO GO GLOWY PUSCIC KOBINACJE Z WLASNEGO KONTAJA MIALEM 3 RAZY 5 SPRAWDZCIE JAK CHODZA WASZE NR KONT TELEFONOW ITP.
i nie tylko w tym,jak dopisze szczęście to chociaż się zwróci kasa,a do tej pory nic...zero,
TYLKO JEDEN WARUNEK NAJPIERW SPRAWDZAM JAK TAKA KOMBINACJA CHODZILA
tylko w PLUSA nie da się,z tego co mi wiadomo,także zakład kosztować będzie 5 zł
nawet nie da się,gdyż trzeba wytypować określoną ilość liczb,a plus jest dodatkowy
w PLUSA,niekoniecznie trzeba będzie grać,będą kupony-jak dotychczas i dodatkowe z plusem
już teraz jest nie za tanio,aż żal serce ściska,bo 1 zakład wyślesz to wiadomo że "super" szansa
tam chyba lepiej bo mają 70 liczb,ale nie ma jak grać,dla mnie za daleko
JUTRO JADE PO WYGRANE NA TARGOWA JAK PRZYJADE PODAM 12 NA CALY TYDZIEN
www.lottostrefa.com co mysliscie o tym co oni prponuja na tej stronie?to prawda czy raczej naciaganie??
Podaję próbną piątkę na dzisiejsze losowanie ML.Bez gwarancji.
05,08,18,34,52
05,08,18,34,52