Wpisy 2 424 512 – 2 424 611
24 sierpnia 2015 14:24 → 24 sierpnia 2015 16:05, 100 wpisów
od 8 skreślen to juz lepiej z + wysylac
kondi ,torsan ,drapek ,albin
jak gram 10/10 to zwykle bez plusa; ale 9/9 prawie zawsze
kondi weź te od qjastra 37-38 co nie weszły
kondi weź te od qjastra 37-38 co nie weszły
drapek ja zawsze z plusem gram
Bonus Multi Multi: 930 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
drapek ja tak ostatnio myślałem o rachunku prawdopodobieństwa i tak sobie myślę jak to się ma do powtórkowych zestawów 10/10
drapek ja najwięcej miałem 8/10 z + teraz już tylko gram na 10 liczb
kondi 7/7 + malo placa to trza mierzyc 10/10+
multi multi plus 1984 i worowo 10
mm+ mnie o powtórkowe zestawy nie pytaj bo się nie znam- nie obserwuję
drapek fakt nakład finansowy żeby wszystko wysłać ale na czuja warto próbować
kondi na co ci starczy 19800 ?
drapku...wybierz 4 30ki i dwie dwudzieski i 40ki + jedna 70-a masz
uciekam
uciekam
kondi jeden wypad do media expert i po kasie
drapek ok choć ja tak ostatnio gram bo jest tego trochę
najlepiej płacą w dziewiątkach 6/9+ 122, 7/9+ 900 8/9+ 10000
czekam na to 8/9+
na ósemce w sumie oprócz głównej słabo za plusa płacą
czekam na to 8/9+
na ósemce w sumie oprócz głównej słabo za plusa płacą
konradzie nie gram na wieczór, chyba że w zdrapce z 20dychy wygram
kondi jak to telewizora nie masz ?
ja ostnio kupil 42 i juz po glowie mi chodzi 55 bo te 42 to stanowczo za maly tv
ja ostnio kupil 42 i juz po glowie mi chodzi 55 bo te 42 to stanowczo za maly tv
kondi no nie mów nie masz tv w domu
albin ja mam 37 cali panasonic i jest ok
drapek
multi multi plus 1984 37 bardzo skromnie dla mnie teraz tylko 55
Dalej namolą się te same
To już nawet Księciunia wprawia w wibracje.
To już nawet Księciunia wprawia w wibracje.
albin fakt że miałem wybór bo był taki sam tylko że 42 cale tylko nie wiedziałem czy wejdzie w mebel
multi multi plus 1984 takie duze to albo na sciane albo na polke bez obudowy
multi multi plus 1984 jak bys poogladal troche na tym 55 to bys do tej twojej 37 juz nie wrocil
albin jakby się tak trafiło choć 9/10 z + to bym zrobił małą wymianę mebli i remont chociaż mój dom jest dość nowy w lata 90 budowany
multi multi plus 1984 ten co wygral 35 mln moze juz dzialac
albin tak wiem ale tak jak już to góra 50 cali więcej nie chce nie ma co przesadzać w drugą stronę 55,60 i więcej to dla tych ludzi co mają salon ja niestety nie mam
albin pewnie nawet wielki dom z dużym salonem można za to kupić sprawdzałem gdzie jest ta kolektura ona jest w tesco dużo ludzi coś ostatnio wygrywa w tych marketach
multi multi plus 1984 ja już od dawna wysyłam i odbieram wygrane tylko w marketach
albin u mnie to jest różnie
albin choć rok temu w maju u mnie też padło 7 milionów w tesco i też metodą na trafił
multi multi plus 1984 ja tam obecnie sam kreśle i tylko jak juz wysłam to mm10+
multi multi plus 1984 w marketach tez maja wiecej kasy na wypłate niz w takich tzw żółtych budkach a teraz w sobote to mieli spore obroty
nawet i 5k czy 10 k mozna wypalcic bez problemu w ciagu dnia i wiecej tylko zeby kupony byly do 2280
albin wiadomo każdy ma swoje sposoby gry to tak samo jak człowiek ma własny gust ale jeżeli o mnie chodzi to jednak na trafił choć ostatnich kilka miesięcy to swoje liczby i tak jak mówię ja także jeden góra dwa zakłady i na 10 z + wysyłam
albin wiadomo powyżej "pałac TS"
Panowie kolektura nie ma znaczenia musi się zgadzać dana kombinacja a wygląda to tak albo chybił trafił wypluje główną wygraną w Poznaniu lub Warszawie bądź zostanie skreślona przez osobnika
albin choć uważam że z tym nie ma problemu tylko jak trafić oto jest pytanie choć wiadomo 100 % pewności nie ma ale liczę że niedługo...
HARTGE wiadomo ze kolektora nie ma znaczenia licza sie liczby z reszta nie wazne czy sie wysle za 5 zl czy za 5000 zl jak sie nie ma odpowiednich liczb na dane losowanie to i tak wiekszej kwot nie mozna wygrac
hartge tak wiem
HARTGE ja mam wieksze zaufanie do pań z marketów niz do tych osob z żłotej buduki
tylko jednostka posiada te cyfry nigdy nie wiadomo kiedy my będziemy mieć te odpowiednie
16,57,39,18,61,49,52,20,63,14
26,28,30,35,39,57,61,36,71,75
03,02,10,11,13,50,71,69,67,66
26,28,30,35,39,57,61,36,71,75
03,02,10,11,13,50,71,69,67,66
hartge człowiek nie zna ani dnia ani godziny
krzysio 1/1 trochę mało
wstyd wysylac 1/1
multi zgadza się równie dobrze mogę dostać zawału idąc do kolektury niż trafić 6 w lotto
albin no chyba że 1/1 z + stawka x 100
krzysio ja nie gram 3/3
hartge no nie myślałem w tym sensie tylko w sensie życia a mianowicie wygranej
albin ..ty mozesz podawac tu 1/1 trzeba załózyc 2/2 i kombinuje 10 x 3/3 .. widze ty boi sie dac czata
choć wiadomo i to człowiek nie wie nic
*tu
multi trzeba próbować innego wyjścia nie ma w tym kraju jest naprawdę ciężko coś osiągnąć będąc uczciwym zarobki niskie wygrać też nie łatwo
noż qurwia 6 zł -a miaŁEM QURWICA TRÓJKE 13,23,25 TO BYŁO 12,23,25 to nie pilnują PANIE Monet-nawet 3 liczby qurwiszony wstrętne pilnują
hartge tak to prawda pozostaje albo wyjazd albo coś trafić wiadomo że ciężko ale nadzieja nadal jest i wcale nie jest głupia
paulo3 nie denerwuj się jak już to może małą przerwę można zrobić
dobra to ja idę życzę wysokich wygranych cześć wszystkim .
co oni porobili z tymi grami oszuści nikt mi nie powie że cacy jest bop nie jest dawniej było za co grać wracalo się 5/5 miasłem cieszyłem się a terazx rządza obywatelom bo przecież tees z nimi 1 trzydzieścimusiałem przeredagować tekst bo cenzura tu jest też
nie można na polityków tu pisać bo cenzura nie pozwala -ale to ich wina że sie niewygrywa POkłamczuchy
NA 21 mamy teścik zagrany w realu:
72,50,41,14,3
79,28,44,2,40
58,28,14,44,2
72,50,41,14,3
79,28,44,2,40
58,28,14,44,2
dawajcie pewniaczki bo sam kask ari monster 1700 a gdzie kawasaki ninja
kasy potrzeba na gwalt
kasy potrzeba na gwalt
auć auć
panie Krzysztof
nie nie kończyłem kursu
kiedy wysłać i
przed - nie wiedziałem, ale teraz - po - ooo teraz - widzę, doskonale {{hahaha}
panie Krzysztof
nie nie kończyłem kursu
kiedy wysłać i
przed - nie wiedziałem, ale teraz - po - ooo teraz - widzę, doskonale {{hahaha}
a jak tak paCZę na swój zestaw, z trafiła, oczywiście, bez plusa - x,5,x,19,x,22,x,x,x,68,
to prawie prawie prawie prawie już żałuję, że nie zagrałem z plusem
to prawie prawie prawie prawie już żałuję, że nie zagrałem z plusem
to jest qurwa norma śtyry a lbo sześć zeta wygrAANA albo najczęściej nicwy zbóje tees
im będzie mamona qurwa cycem tyłkiem wyłaziła a nie dadzą wygrać pałysqurwisiny
we wpisie 2424606 - znaki - xxx - oczywiście, ponieważ - bo po necie grasuje pewien prawie
kompletny idiota
i czasem, przepisuje literalnie czyjeś zestawy*, no niby w mm, grze z gwarancją - nie "zaboli", ale - po co ma się żywić krwawicą
insekta ?
* a kto wie, może zapuszczony na
odpowiednią
ilość losowań da jakieś zacne "wskazanie" ?
kompletny idiota
i czasem, przepisuje literalnie czyjeś zestawy*, no niby w mm, grze z gwarancją - nie "zaboli", ale - po co ma się żywić krwawicą
insekta ?
* a kto wie, może zapuszczony na
odpowiednią
ilość losowań da jakieś zacne "wskazanie" ?