Wpisy 2 423 721 – 2 423 820
23 sierpnia 2015 21:02 → 23 sierpnia 2015 21:39, 100 wpisów
Zmarł aktor Jerzy Kamaz - miał 77 lat.
emeryt ..ty 500 gb netu pan moze sciaga same filmy ..ty nie masz wiecej pamieci twardy dyski
emeryt w tej chwili Szlak Wygasłych Wulkanów to głównie bieg tym szlakiem a biegacz ze mnie żaden. Poza Grodźcem reszta jak dla mnie średnio ciekawa zwłaszcza, ze infrastruktura turystyczna delikatnie mówiąc średnio rozwinięta
ojojojoj ale jest pięknieod groma wieczory piękne a i ts daje na te wakaje no super jest
Ojej.. .
Jerzy Kamas... . Teraz jest dobrze.. .
....................................
Jerzy Kamas... . Teraz jest dobrze.. .
....................................
ale powiem że jak w nie swojej kolekturze się gra to powyżej 7 stówek niechętnie wypłacaja
Gaja.. .
emeryt ..i no pokoz tu coo mosz ..tak ja
---
http://img.fastshell.pl/images/44zhz.jpg
---
http://img.fastshell.pl/images/44zhz.jpg
Kamaz - marka znanych ruskich samochodów.
Serw ja z Bydzi jak Bolek..dziękuje za komplement pewnie jestes jasnowidzem
4/6 w południe...
Gaja kope lat...
torsanku ciepełko...cos jakiby na deszczyk się ma...
o kurcze lubiłam Pana Wokulskiego...
nawet jakbym wygrała, to bym się nie pochwaliła, słowo daję- nikt by nie wiedział. przy takiej kwocie to zgorszenie dla środowiska i wszystkich w około.
2 423 701...panie bolek ..czemu nie zaywayłes wpisu ,,,dawałem pewniaki osoba >>toja<< ..ja nie bede mówi powtórzy ..nie gram
Islandorka.. .
Lucyna krasnalek
FaraL ..czemu ty najwazniejsze lubisz podróz niz nie chcesz tu zboczku
Krasnalek u pasko w kolektorze stwierdzono 6/6 lotto plus czy to nasz pasko???
Faral WN
Krasnalek odpisz
Czyli nie trafil
Ale nie pasko
Lucyna nie szalej jak kasę odbierzesz bo rodzinka się zleci po dotację
Ostatnie 3dni czwartek piatak i sobota zagrane za 25zl zwrot 40 czyli na plus kilka dni temu multipasko poinforowalo ze zem trafil minilotkta 4/5 zgarlem 441zl
To moj pierszy raz w mini 4/5
co Wam powiem to Wam powiem ale wędzone rybki pod tytułem wegoerz ,łosoś fląderka a i smażone sa superowe chyba mi ości i skrzela zaczną rosnąć
Medea76 bylas swiadkiem jek multipasko poinformowalo ze 4/5 mini
Krasnalka nie mam rodziny ani serdecznych przyjaciół - nie mam zamiaru pozyskiwać ich przez pieniądze. one nie leżą na ziemi i pieszo nie chodzą. mogłabym mieć nie złe problemy przez wzbogacenie nagłe. a milczenie jest złotem, przekonał się ten kto kiedyś staną przed wyborem
Serw dzis znowu trafisz 10/10 na niby nik ci nie wierzy
Lucynko coś mi sie wydaje ze nie Masz racji lepiej być zdrowym bogatym i pięknym aniżeli...
796
rodziny pod względem wartości. to miałam na myśli. wiadomo jednak że rodzinę jakąś każdy ma. Serw nie adresuj do mnie.
rodziny pod względem wartości. to miałam na myśli. wiadomo jednak że rodzinę jakąś każdy ma. Serw nie adresuj do mnie.
Serw pewnie trafisz exp.5/5 bez dodatkowej i multi multi 6/6 nikt ci nie wierzy
zbigniew nie zależy mi żebyś mi wierzył serio!!!to sz moje wygrane i ja je konsumuje
zbigniew rzeczywiście, ale bardzo sie cieszę, ze ktoś znajomy miał farta
krasnalek dziś w ExP.szanse ma zestaw o którym pisałam w wpisie 2 423 688 czyli 5,10,14,31,32 + 2 i pewnie coś poleci bo myślałam by puścić a nie puściłam
krasnalek dziś w ExP.szanse ma zestaw o którym pisałam w wpisie 2 423 688 czyli 5,10,14,31,32 + 2 i pewnie coś poleci bo myślałam by puścić a nie puściłam
krasnalka w sumie Masz rację bo potem zazdrośnicy jak zbigniew palce sobie obgryzaja
Serw Zbigniew nie jest zazdrosny ale chyba Ci nie wierzy jak większość
Serw ile dzisiaj trafisz tylko nie sciemniaj zes cos trafil 5zl to rozumie ale nie te bajki na dobranoc 6/6 itp
ale na serio w ogóle mi na tym nie zależy żeby mi ktos wierzył ! ja Wam wierzę to że wy mnie nie... cóż
Krasnalek wierzysz serwowi