Wpisy 242 183 – 242 282
6 marca 2011 19:42 → 6 marca 2011 20:39, 100 wpisów
Dokładnie wygrane do 2000 zł są wypłacane w kolekturach, powyżej 2000 zl trzeba już iść do Odziału 

to nie można zagrac np za 10 zł i zwrot bedzie poniżej 2 tyś proste 

ucieszyłabym się nawet jakby było 4/9, ale nie pogardzę też większą wygraną

To jak odwiedzisz oddział to opowiedz jak tam było czy po wyjściu nie jechała za tobą czarna BM-ka

To mała 557, powiedz ze chcesz zakład za 8 zł i niech Ci wypłaca 2000 zl 

Tylko zastanawia mnie inny układ na kuponie wygranym u ''małej557''. Tak wyglądały stare kupony. Coś się zmieniło.
widieliscie 5-12 miołech a takie liczby to je sztuka a chciolech 45 wybrac
mala557 a no to szkoda w takim razie będziesz miała wycieczkę do oddziału 

Drogi Toralizatorze jestem waszym abonamentem od dłuższego czasu - daj mi w końcu wygrać !!! Dziękuje
ulala, nie zauważyłem twojego wpisu
ale trafiłem coś
4 zł i 8 zł
Dziś typowałem na ostro
- 31,32,34,36,42,44,51,53,66
- 21,22,24,25,26,46,57,59,62
ale trafiłem coś 4 zł i 8 zł

Dziś typowałem na ostro
- 31,32,34,36,42,44,51,53,66
- 21,22,24,25,26,46,57,59,62
chwila relaksu

http://www.youtube.com/watch?v=JqAYINsDuXk
http://www.youtube.com/watch?v=uXJmtjVPD1I

http://www.youtube.com/watch?v=JqAYINsDuXk
http://www.youtube.com/watch?v=uXJmtjVPD1I
to ja bym cie poprosił o zestawik na 4 libczy
? a może już na 10 liczb z plusem stawka x 10
?
? a może już na 10 liczb z plusem stawka x 10
?a ja mam mm na chybił trafił z plusem i dzisiaj zgarniam 2,5 mln batonów+bonus

hmm ulala, robisz jakieś kombinacje liczb ? zapisujesz sobie jakieś zestawy
;>?
;>?Mała557 jest 64 osób na chacie każdy Tobie pomoże w wycieczce i wrócimy teraz razem i zahaczymy o sklep

to liczby z serca wiec napewno beda trafne typowanie dla Ciebie bezinteresownie

mala557 były wczoraj o 14 2x 8/9 w tym Twoja piękny wyczyn
jeszcze raz 

jeszcze raz 

Szczerze powiem że już czasami nie mam pomysłów na zestawy liczb, gubię się skreślając, mówię sobie skreślę np. 23 i myślę sobie to może jednak 24 i tak w kółko.
mala557, jak masz dobra passę to jak odbierzesz kasę to puść jeden zakład MM za stawkę 10 z +, będą emocje 

wierzeżale ja ostatnio typuje według swoich rozpisek i przemysleń liczby 31 byłam tak pewna jak teraz 75 chyna że diablik zamiesza ogonem...
HARTGE tak były dwie wygrane 8/9 ciekawe kim jest ta druga osóbka

super niech bedzie ciepło bo opał w domku sie kończy...a z wiasna to zawsze rażniej na duszy i w sercu...
HARTGE powiem szczerze, że długo się nad nimi nie zastanawiałam. Spojrzałam na wylosowane liczby z poprzedniego dnia i tak od siebie walnęłam rysy na kuponie
W tym wybrałam moje ulubione: 12,19, 28, 29, 33
W tym wybrałam moje ulubione: 12,19, 28, 29, 33
no gdzieś ostatnio czytałem ze to lato to ma być naprawdę gorące 
połowa czerwca, i lipiec.
Szczerze powiem że już czasami nie mam pomysłów na zestawy liczb, gubię się skreślając, mówię sobie skreślę np. 23 i myślę sobie to może jednak 24 i tak w kółko i jak już zmarnuje wszystkie kupony które mam w domu to idę do kolektury i biorę na chybił, albo skreślam bez zastanawiania. Jakiś kryzys mnie dopadł z liczbami

połowa czerwca, i lipiec. Szczerze powiem że już czasami nie mam pomysłów na zestawy liczb, gubię się skreślając, mówię sobie skreślę np. 23 i myślę sobie to może jednak 24 i tak w kółko i jak już zmarnuje wszystkie kupony które mam w domu to idę do kolektury i biorę na chybił, albo skreślam bez zastanawiania. Jakiś kryzys mnie dopadł z liczbami

torsan u mnie tez bo mieszkam niedaleko od Ciebie ale wiosna juz jest tuz tuz.... i o niej mówimy i marzymy...

tak myślisz to ta zmiana zima/wiosna ?
albo brak zdecydowania w liczbach
albo brak zdecydowania w liczbach
torsan a ja to zaszalałam
10/10 z + 10/10 bez + 9/9 8/8 z + 7/7 z+
10/10 z + 10/10 bez + 9/9 8/8 z + 7/7 z+HARTGE wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń... a moja taka właśnie jest

zaczynam żałowac że nic nie wysłałem na wieczór bo widzę że wszyscy coś zagrali 

mala557-ba,bo Ty możesz sobie zaszaleć
jutro wycieczka do oddziału?
jutro wycieczka do oddziału?torsan, własnie nie wiem chciałam we wtorek, ale może jutro pojadę

jak Ty to robisz?
dziękuję, sama nie wiem jak

oby był jeszcze trafiony 5/5