Wpisy 2 420 299 – 2 420 398
20 sierpnia 2015 14:40 → 20 sierpnia 2015 16:08, 100 wpisów
Z polstalej dziesiątki jest 3/10, tnj. db. pomysł.chyba stałe dziesiątki wysyłać...
a.z piątki nie wiem, bo.wróci do domku gdzieś ok. 17stej
a.z piątki nie wiem, bo.wróci do domku gdzieś ok. 17stej
W każdym razie: MoccaCaffe ma w.swoim profilu od Medei 8 plus dwa czyli dziesiątkę...
w którymś momencie, chyba po jej piątce zwróciłam na nią uwagę i w ciągu 14 losowań (przerwa 14) było już 2x 7/10, w tym ta 14 los. temu z plusem
Ta następna była wczoraj wieczorem..
Pewnie MoccaCaffe nimi nie gra
coś tak myślę..
w którymś momencie, chyba po jej piątce zwróciłam na nią uwagę i w ciągu 14 losowań (przerwa 14) było już 2x 7/10, w tym ta 14 los. temu z plusem
Ta następna była wczoraj wieczorem..
Pewnie MoccaCaffe nimi nie gra
coś tak myślę..
Posumowanie.
1. W całym teście trafiłem 9 liczb.
2. Liczby podejrzane opózniają się o jeden dzień. /3/5 z wczorajszych /.
1. W całym teście trafiłem 9 liczb.
2. Liczby podejrzane opózniają się o jeden dzień. /3/5 z wczorajszych /.
Dziwne, chodziły mi po głowie te liczby ostatnio i wpadła mi w oko ta.właśnie dziesiątka a jednak wczoraj, jako stałą, wysłałam inną
(stałych mam kilka i traktuje jak stałą też gotowce, które nie typuję)
(stałych mam kilka i traktuje jak stałą też gotowce, które nie typuję)
Albin.. .
Ta.dziesiątka to: 12,15,18,22,46,61,70,72,74,76
(ta ułożona dla MoccaCaffe),
(ta ułożona dla MoccaCaffe),
EstyMy.. .
Tak.
Tak.
Cd. Wczoraj w podejrzanych było tak.
--->> o1, 10, 18, 22, 43. ---->> 10 mi nie pasowała.
Dzisiaj było... 1 - 18 - 22.--->> nie wylosowali 43
--->> o1, 10, 18, 22, 43. ---->> 10 mi nie pasowała.
Dzisiaj było... 1 - 18 - 22.--->> nie wylosowali 43
Jutro do Testu MM dołożę ... 4 linijkę.. .
.....................................
.....................................
Jeżeli chodzi O TO JEDYNE, to tak...chyba, że masz na myśli jeszcze jakieś
(daty nie pamiętam kiedy był ten...ta niefortunna omyłka)
(daty nie pamiętam kiedy był ten...ta niefortunna omyłka)
Takie podsumowanie ogólne
Zakres testu obejmował liczby: o1 - 62.
Wylosowano tam ... 14 liczb. Trafiłem 9. Umknęło 5 liczb.
-------------------------------------------------------
Zakres testu obejmował liczby: o1 - 62.
Wylosowano tam ... 14 liczb. Trafiłem 9. Umknęło 5 liczb.
-------------------------------------------------------
hades jeżeli się nie wygrywa większych kwot to nie znaczy że kombinuja prawdopodobieństwo jest tutaj wystarczającym utrudnieniem
wpisz sobie wyszukiwarce oszustwo lotto i się pokażę filmik z Serbii
Wędrowca, to już może nie rozszerzaj go o czwartą linijkę
bo się tylko rozmyje
bo się tylko rozmyje
EstyMy.. .
Dobrze.. .
Dobrze.. .
Witam niewitanych
EstyMy, tak samo i jest u nas z losowaniami. FAKE FAKE FAKE gdybym Ci pokazał wykres jak oni ciągle zmieniają kulki i robią wszystko żeby ludzie tylko nie trafili to byś się za głowę złapała
Nie rozumiem, wciąż, na czym to polega ale te wylosowywane liczby zawsze pasują do dnia w którym zostały wylos. i państwa/kraju.
Od dawna mam takie wrażenie...
...
Od dawna mam takie wrażenie...
...
W miejscowości Elbląg padła wysoka wygrana w zdrapce Szczęśliwe linie
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Cześć MoccaCaffe
Zostawiłam Ci wiadomość wyżej nt.Twojej dziesiątki
Zostawiłam Ci wiadomość wyżej nt.Twojej dziesiątki
dziś w losowani powinny być liczby takie 25,30,36,52,58,62,73, a zostały zastąpione siedmioma innymi liczbami w celu żeby nikt nie trafił.
hades, jeżeli wiesz kiedy zmieniają kulki, to już jakby połowa.drogi.do.sukcesu, co?
O wykresach nie wspomnę
O wykresach nie wspomnę
hades powinny być takie liczby ? jasnowidzący ?
także moi drodzy, tłumaczyłem wam już, jak widzą że ktoś w Polsce skreślił 10 liczb poprawnie to przed losowaniem jest wszystko zmieniane.
EstyMy widzę, że pisałaś do mnie, przepraszam ale nie ma mnie przy monitorku w większości dnia..i dopiero jak zerknę jak teraz to mogę nadrobić kiedy mi pomysł wpadnie do konsultacji z mapką....
a co do liczb.... otóż często grałam liczbami od Medei i wtedy 2 może trafiły...(to kwestia losowań i kombinacji, które najmniej padają etc etc etc)..tak czy owak raz zdarzyło mi się wygrać liczbami mojej wróżki i wtedy stwierdziłam hmm za długo wysyłam i nic, zaczełąm zmieniać (mam swoją ulubioną kombinacje...moich wieloletnich liczb) dlatego jak kasy jest więcej to wtedy ewentualnie typuje z innymi liczbami. Niekiedy, tak jak niedawno, zdarzy mi się uzupełnić liczbami medeowymi zakład i wybieram 2 czy 3 liczby jak nie mam pomysłu, sprawdzam w testach czy było i siup na kupon. Dużo jeszcze nie wygrałam ale bywaja przynajmniej zwroty. trafiłam, już będzie teraz lekko ponad miesiąc chyba w realu 5/5 bez plusa i potem dwa razy 5/5 ale na sucho....także tak, 5 można wygrać....ale jeżeli idzie o większe kwoty to nie jestem tego pewna, w końcu musi być tak ustawione by był zysk a nie straty dla organizacji(co jest naturalne)
I uwierz mi grywam zestawami, któe powinny wpadac nie wpadają i po nawet ponad miesięcznym graniu dzień w dzień.... potrafią nie wchodzić a jak wejdą to wtedy kiedy odpuścisz akurat ich wysłanie.
a co do liczb.... otóż często grałam liczbami od Medei i wtedy 2 może trafiły...(to kwestia losowań i kombinacji, które najmniej padają etc etc etc)..tak czy owak raz zdarzyło mi się wygrać liczbami mojej wróżki i wtedy stwierdziłam hmm za długo wysyłam i nic, zaczełąm zmieniać (mam swoją ulubioną kombinacje...moich wieloletnich liczb) dlatego jak kasy jest więcej to wtedy ewentualnie typuje z innymi liczbami. Niekiedy, tak jak niedawno, zdarzy mi się uzupełnić liczbami medeowymi zakład i wybieram 2 czy 3 liczby jak nie mam pomysłu, sprawdzam w testach czy było i siup na kupon. Dużo jeszcze nie wygrałam ale bywaja przynajmniej zwroty. trafiłam, już będzie teraz lekko ponad miesiąc chyba w realu 5/5 bez plusa i potem dwa razy 5/5 ale na sucho....także tak, 5 można wygrać....ale jeżeli idzie o większe kwoty to nie jestem tego pewna, w końcu musi być tak ustawione by był zysk a nie straty dla organizacji(co jest naturalne)
I uwierz mi grywam zestawami, któe powinny wpadac nie wpadają i po nawet ponad miesięcznym graniu dzień w dzień.... potrafią nie wchodzić a jak wejdą to wtedy kiedy odpuścisz akurat ich wysłanie.
a to że dają komuś wygrać od czasu do czasu, to taktyczna zagrywka żeby zachęcić ludzi. i to oni decydują kiedy ma być wygrana i gdzie ma być wygrana zrozumiałe?????????????
EstyMy kochana dziewczyna jesteś hahaah dzięki za wiadomości i życzę Ci powodzenia zaciskając choć na chwilę kciuki!
hades każdy może mieć swoje zdanie do wszystkiego
w lotto można wygrać, ale to zależy od TS Komu da wygrać i gdzie.
MoccaCaffe, w każdym razie w ciągiem tygodnia 2x 7/10 (w tym jedno 7/10 plus, drugie wczoraj o 21:40)
Trzymaj się!
Powodzenia
Trzymaj się!
Powodzenia
hades na tej stronie masz cos takie że np wpisujesz swój zestaw liczb i sprawdzasz czy coś kiedyś wpadło ja daje na 9999 losowan i jak do tej pory nie udalo mi sie trafic wiecej niz 8/10 czyli daje do mysleni jak trudno trafic chocby 9/10
EstyMy miałam 7/10 w realu .i tak...bez plusa kiedyś nawet tu odnotowało multipasko
Hades.. .
Dziwne są te Twoje teorie.. .
----------------------------------
Zasługują na nazwę " Bzdury ".
Dziwne są te Twoje teorie.. .
----------------------------------
Zasługują na nazwę " Bzdury ".
myślę, że ustawienia ustawieniami...jeśli szczęście dopisze to przy obstawieniu wszystkich kombinacji ktoś i tak najmniej wybraną powtórzy i wygra albo dostanie prezent od TS... . Dobrze jest nie popadać w duże wydatki i ponieką wymieszać chęć zysku z zabawą..., a może nawet będzie dobrze. EstyMy pisałaś o krajach ... zdarzyło mi się zagrać w zagramaniczne lotki. i zabwną rzeczy zauważyłam, że kombinacje które mi nie wchodzą w jednym często trafiają się w przeważającej ilości liczb w drugim lotku, euromillions, brytyjskim czy innym....zatem gdyby wysyłać, kto to wie.. na razie jakoś z marszu strzeliłam powtókę niedawno i wygrałam coś około 80 zeta( jednak nadal więcej jest strat niż zysku, no i biedniejszy fundusz na gre ...nie gram teraz aż tak dużo)
Wędrowca netowy. może i dziwne ale jak Ty wierzysz w TS że wszystko to jest przypadek i jest losowe, to tak same wierzysz. jak świnia że będzie widziała niebo.
Serw właśnie o tym pisałam( twoje ogólne założenie)
hades od jakiej trafnosci wg sa kontrolowane wygrane ?
Oddaje na trafił i nie piszę ile wygrywam bo wszyscy się nabijają i zazdroszczą a jest na serio
jednak są "cosie", może nie pewniaki ale coś w podobie, i tego nikt mi nie powie ...jeśli fakty mówią same za siebie(bo to już inaczej jest jeśli pewne jakby to określić reguły zaczynają się sprawdzać, stawac faktami, powtarzać) i tak jak ludzie mówią tylko ustawione, tylko szczęście...to należałoby logicznie pewne stwierdzenia wypośrodkować ...
Hades.. .
Przekrętów może być ... wiele.
1. Maszyna losująca, w której kule są wybierane strumieniem powietrza.
2, Ciekawe, czy kule tyle samo ważą.. .
................................
Przekrętów może być ... wiele.
1. Maszyna losująca, w której kule są wybierane strumieniem powietrza.
2, Ciekawe, czy kule tyle samo ważą.. .
................................
Serw jesteś jasnowidzący ?
Wakacje dzięki ts jest jest dużo dobrej rybki i kolektura gdzie Pani się śmieje ż dzięki mnie do banku nie biega bo zbiera dla mnie na wypłatę i niech to tak trwa
Serw jeżeli ci tak faktycznie dobrze idzie to wstaw z godzinie przed losowaniem twoje liczby zobaczymy w tedy
nie lubię ludzi ograniczonych i głupich, nie potrafiących reflektować swojego toku myślenia,...pewnych rzeczy się nie wie dopóki Nas nie dotkną, nie zdarzą się.. i to wszystko. Znam po znajomej, której dziecko bawiłam, bogatego faceta z jej dalszej rodziny, który wyjeżdżając z innego kraju i przeprowadzając się do Polski wysłał na ostatnią chwilę los...i autentycznie wygrał prawie milion na polskie pieniążki (sam typował), ciekawe co u niego teraz...ale z tego co mówiła to im nigdy ieniążków ne brakowało...pieniądz do pieniądza ciągnie
Wstawiałem wygrywałem a Wy się nabijaliście szkoda czasu tu na zielonym niestety większość szyderę sobie robi a ja się Mocca większość moich wysokich wygranych to na "TRAFIŁ"
tak czy owak trzymam kciuki za Was życze dużych wygranych i licze na to, że może kiedyś po 10 czy 20 latach i mi się trafi
MoccaCaffe "pieniądz do pieniądza ciągnie" to też prawda a bieda przyciąga biede
Serw ja się nigdy nie nabijam z faktów i w sumie dopiero teraz czytam...o Twoich wygranych...jeśli tak to szczerze gratuluję bo dla każdego powinno wystarczyć ,.. a jeszcze inna sprawa, wstawianie dowodów (rozumiem grających, pod tym względem, że np. ja chciałabym zobaczyć coś co mi powie "graj bo można wygrać" chce kłamać to niech ktoś kłamie...ja odbieram to tak "możliwe, że wygrał" " a "jak kłamie to jego sprawa i sumienie" .
krzysio jak bym był bogaty to bym z całą pewnościa nie grał
nie ma darmowych obiadów Mówił Ś.P. Steve Jobs z Apple. Nie ma przypadków i zbiegów okoliczności. I te zasady stosujmy także wobec TS.
dzien dobry
Serw to pospolity ściemniacz widział wygrane jak świnia niebo ja gram regularnie i nic grubszego trafić nie mogę a on nagle wygrywa codziennie nie dajmy się zwariować
no paCZ
hades
a ja słyszałem, że to Milton Friedman
ale podobnie jest z niejednym sensownym tekstem
kto np powiedział - "są kłamstwa, wielkie kłamstwa i statystyki" - ?
hades
a ja słyszałem, że to Milton Friedman
ale podobnie jest z niejednym sensownym tekstem
kto np powiedział - "są kłamstwa, wielkie kłamstwa i statystyki" - ?
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loteriady !
robal ..tylko Komoruski były prezydennt ..ładnie mówi i wiersz kłamstwa ..nauczył kraj on tak wyobraza >>robaki<<< jak tak widzę zle zrobił
siemasz hartge
i jak ? - wysłałeś esa do "matematycznych odkrywców" ?
i jak ? - wysłałeś esa do "matematycznych odkrywców" ?
a wiec do widzenia
hartge
pamiętaj tylko, żeby się znaleźć w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie
/ a testowałeś ten punkt na Powstańców ? ; dziś tam pewnie spory ogonek , i ciekawe, która pani )
widzisz
hades
z totkiem, to prawie, jak z Genialnymi Odkryciami - wszyscy oświeceni i mądrzy ludzie wiedzą, że
- się nie da, że wachlują, że rp, itd itp , a jednak
znajdzie się jakiś skończony idiota, który nie wie - i wyśle i trafi
powodzenia
pamiętaj tylko, żeby się znaleźć w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie
/ a testowałeś ten punkt na Powstańców ? ; dziś tam pewnie spory ogonek , i ciekawe, która pani )
widzisz
hades
z totkiem, to prawie, jak z Genialnymi Odkryciami - wszyscy oświeceni i mądrzy ludzie wiedzą, że
- się nie da, że wachlują, że rp, itd itp , a jednak
znajdzie się jakiś skończony idiota, który nie wie - i wyśle i trafi
powodzenia
albo [puknijsie] - bo KTO na trzeźwo i rozsądny skreśli/łby/ takie numerki ?
no to jedziem
Oooooo! oczywiście oprócz tych :
O ! !@#$ - stałe/ no, jaki piękny zbiór 12-u miałem, ale dziś tego nie wysłałem
O ! !@#$ - stałe/ no, jaki piękny zbiór 12-u miałem, ale dziś tego nie wysłałem
Hartge to typowy zazdrośnik sam nie daje rady to ponaboja się z innych to takie idiotyczne Hartge zastanów się ja Ci życzę jak najlepiej tylko pamiętaj że sam sobie krzywdę robisz nabijając się choćby ze mnie ja Ci wybaczam boś pewnie prosty i nie Wiesz co czynisz!?
Najlepszego! Zastanów się nad sobą
Najlepszego! Zastanów się nad sobą