Wpisy 2 416 879 – 2 416 978
16 sierpnia 2015 18:04 → 16 sierpnia 2015 19:58, 100 wpisów
9,10,11 12, 61,62,65,67,70,71
krasnalek masz coś z tego
krasnalek
lewy to kupon z daty bo miałam rocznicę i ważny jeszcze tylko dziś
tym czasem nie gram , jeszcze się nie nauczyłem grać
strajkuję sobie z graniem
strajkuję sobie z graniem
hej wszystkimkrasnalek mialas te 5/5 w realu w MM?
ja dalej walcze w kaskade5 kuponow na dzien.narazie drobne wpadaja typu 8,2 zl.juz dwa tygodsnie minely jak mialem 10/12.fajnie by bylo ustrzelic choc 11/12
hej lewynie gram w mini choc puszcze sobie jutro 2 zaklady na caly tydzien niech sie kula:gram codziennie w kaskade i lotto czasem
przewidywalem ze zrobia mini lotto w niedziele , a tu pensje dolozyli jedno losowaniemogli by obnizyc cene zakladu tak do 3 zl chociaz
hej krasnalkaszkoda ze nie mialas tej 5/5 w realu
słyszałem że kaskade cza puszczać pojedyńczo i każdy zakład w innym punkcie ,, ile to prawdy nie wiem ,
teraz mialem na dni pod rzad 8zl i za kazdym razem byl to pierwszy wyslany kupon z pieciu ktore bralem wiec moze cos w tym jest.
znowu qurwa nic -buroki piepszone tees złodxzieje oszukańcy qurwa qurwiszony zbóje
ludzie graja bardzo malo w kaskade. jest wysylanych okolo 180 tysiecy kuponow co losowanie .w polsce jest 915 miast. wiec statystycznie na jedno miasto przypada 20 kuponow wyslanych. a gdzie jeszcze wioski.
jakby to puściła w realu to by nic nie było -bo te ciuleta tees nie pozwolą na to byki krasej.ebany tees
200 wyslanych pomylilem sie
ładny wiersz krasnalku w profilu -ale gorzej jak brakuje jedno i drugie
cos czuje ze ustrzele dzis 11/12 w kaskadera
jestem ciekawa czy obniżą cenę EP jak będzie trzy razy w tygodniu
CHCIALBYM choc jeden skan takiego zobaczyc z 12/12 co padly do tej pory
damian1983: Była babka w kolekturze i w kolekturze sie dowiedziała, że ma 250 000 w Kaskadzie i ręce jej się trzęsły i znajoma kolektorka jej mówiła żeby kuponu nie zgubiła.
gdzie ci ludzie sa??jest ich do tej pory 245 i zadnego skanu w internecie
pawcio a gdzie to bylo?i kiedy?
damian1983: tutaj w mini trafili 5/5 w serwisie 3gry:
http://www.3gry.pl/pub/skan-kupon-mini-lotto-piatka_2012-02-28.jpg
http://www.3gry.pl/pub/skan-kupon-mini-lotto-piatka_2012-02-28.jpg
w mini to wiemznam 3 ludzi z 5/5.w lotto te 6/6 tez slyszalem o paru przypadkach ale w kaskade te 12/12 to nie wiem kto kto trafil ani skanu nie widzialem
To w Krakowie ul. Stachiewicza jakoś zaraz przed wakacjami chyba lub lipiec tego roku.
moim zdaniem lotto powinno pokazywac skany takich wygranych typu 5/5 mini,10/10 mm,12/12 kaskada,pensje,lotto.tak jak pokazuja skany zdrapek
damian1983: Pisałem do nich kiedyś włąśnie mieli robić galerię i oficjalny profil na Facebooku, ale jak widać nadal lipa.
<< >>
-------------------------------------
Witam ponownie.. .
Część przepowiedni przeznaczonej na godz. 14 się sprawdziła.
Plus miał buszować w liczbach ... średnich.
1. Liczby małe: o1 - 26.
2. Liczby średnie: 27 - 52. Plus --->> 43.
3. Liczby duże: 53 - 80.
-------------------------------------
Witam ponownie.. .
Część przepowiedni przeznaczonej na godz. 14 się sprawdziła.
Plus miał buszować w liczbach ... średnich.
1. Liczby małe: o1 - 26.
2. Liczby średnie: 27 - 52. Plus --->> 43.
3. Liczby duże: 53 - 80.
Na wieczór / może jutro/ jest liczba o4.
mogli by pokazywac ludzie by uwierzyli ze naprawde idzie trafic.pawcio a ty znasz kogos kto trafil 1000zl w kaskade osobiscie?moja kolezanka 2 razy trafila w przeciagu 3 miesiecy
Tak ludzie co do kolektury przychodzą mieli tysiaka ale top była z tymi 250 000, w multi 22 000 było tylko z innych kolektur akurat.
damian1983
U Korna jest skan wygranej w kaskadzie 1000 zł
U Korna jest skan wygranej w kaskadzie 1000 zł
damian1983: ale i tak nie jest łatwo trafić trzeba mieć szczęście
ja raz tez trafilem 1000 w kaskadzie.22 czerwca 2 lub 3 lata temu bym musial w kalendarz zobaczyc ale chyba 2 lata temu to bylo
a ta wygrana z karakowa co ty pisales to padla 25 maca pawcio.daleko mieszkasz od tej kolektury?
ale ile setek kuponow puszczonych tej kaskady mam do tej pory to cho cho cho
25 marca*
i jest wywieszone ze tam padla taka wygrana?
Od początku Ekstra Przekrętu ... 31 osób trafiło główną wygraną...
................................................
................................................
pewnie jeden kupon babka wyslala tej kaskady hehe
Pewnie tak hehe ale kaskada ma coś w sobie bo to jak zdrapka tylko na całą Polskę są losy brane z całej puli a nie porozwalane do danej kolektury.
ja lubie kaskade. czesto mi wpada te 8zl to daje mi kupony na nastepny dzien. za duzo nie dokladam w to. choc wczoraj na 5 nie mialem ani 2zl . zobacze co dzis wyskoczy
Tak w przybliżeniu:
średnio na miesiąc aż ... 3 osoby trafiło w Ekstra Przekręcie.. .
średnio na miesiąc aż ... 3 osoby trafiło w Ekstra Przekręcie.. .
wolal bym trafic 6/6 w lotto plus ten milion niz 5k co miesiac przez 20 lat
widzialem widzialem5 kuponow miala tak pisala.porownywalnie jest to tak ciezko trafic jak 8/10 w mm
7 razy mialem 10/12 przez tyle lat co w to gram.
Krasnalka.. .
krasna ..ja wiedzialem ..nie grałas ..a tu wszyscy czemu dają twoja gratulku ..i co a jeden zbichu zasranowił ty byłas w pracy nie zauwazyła twój profil 5/5
http://megastrzal.pl/tak-sie-tanczy-zazdroscisz/?utm_campaign=szarpalbym-jak-reksio-boczek&utm_medium=publish&utm_source=facebook
Rano było tak w Mini.
Przeczytać dokładnie.
1. Ponad 300 000 wygranych po 2.20 zł.
---------------------------------------------
2. Teraz jest: 4 041 wygranych po około 41 zł.
Przeczytać dokładnie.
1. Ponad 300 000 wygranych po 2.20 zł.
---------------------------------------------
2. Teraz jest: 4 041 wygranych po około 41 zł.