Wpisy 2 416 854 – 2 416 953
16 sierpnia 2015 16:40 → 16 sierpnia 2015 19:38, 100 wpisów
u mnie rozgrywały się dantejskie sceny, a lewemu jest brak wrażeń
zgrywus > ana leżysz do ruchu preppersów? wczoraj u Cejrowskiego był program własnie o tym- schron zbudowany z tuneli z włókna sztucznego obsypany ziemią, filtry powietrza, generatory prądu itp.
Już od 11 września popularna Ekstra Pensja, najmłodsza gra liczbowa w ofercie Totalizatora Sportowego, będzie losowana trzy razy w tygodniu - w środy, piątki i niedziele.
lewy jo Cejrowski to taki w okularkach ale w dżungli potrafi przeżyć
tak to ten boso >> następny przekręt i oligarcha
słuchałem jego wypowiedzi
słuchałem jego wypowiedzi
krasnalek
emeryt
krasnalek 10tki obstawiałaś ?
emeryt
krasnalek 10tki obstawiałaś ?
lewy a ja go lubię
zobacz ile na butach oszczędza
jestem ciekawa czy zimą przy -20C też boso śmiga
zobacz ile na butach oszczędza
jestem ciekawa czy zimą przy -20C też boso śmiga
na discavery widziałem że niektórzy nawet przy minus 20nawet skarpetek nie zakladaja nie mówiąc juz o butach
krasnalek masz jakieś liczby z przedzialu 10-19
9,10,11 12, 61,62,65,67,70,71
krasnalek masz coś z tego
krasnalek
lewy to kupon z daty bo miałam rocznicę i ważny jeszcze tylko dziś
tym czasem nie gram , jeszcze się nie nauczyłem grać
strajkuję sobie z graniem
strajkuję sobie z graniem
hej wszystkimkrasnalek mialas te 5/5 w realu w MM?
ja dalej walcze w kaskade5 kuponow na dzien.narazie drobne wpadaja typu 8,2 zl.juz dwa tygodsnie minely jak mialem 10/12.fajnie by bylo ustrzelic choc 11/12
hej lewynie gram w mini choc puszcze sobie jutro 2 zaklady na caly tydzien niech sie kula:gram codziennie w kaskade i lotto czasem
przewidywalem ze zrobia mini lotto w niedziele , a tu pensje dolozyli jedno losowaniemogli by obnizyc cene zakladu tak do 3 zl chociaz
hej krasnalkaszkoda ze nie mialas tej 5/5 w realu
słyszałem że kaskade cza puszczać pojedyńczo i każdy zakład w innym punkcie ,, ile to prawdy nie wiem ,
teraz mialem na dni pod rzad 8zl i za kazdym razem byl to pierwszy wyslany kupon z pieciu ktore bralem wiec moze cos w tym jest.
znowu qurwa nic -buroki piepszone tees złodxzieje oszukańcy qurwa qurwiszony zbóje
ludzie graja bardzo malo w kaskade. jest wysylanych okolo 180 tysiecy kuponow co losowanie .w polsce jest 915 miast. wiec statystycznie na jedno miasto przypada 20 kuponow wyslanych. a gdzie jeszcze wioski.
jakby to puściła w realu to by nic nie było -bo te ciuleta tees nie pozwolą na to byki krasej.ebany tees
200 wyslanych pomylilem sie
ładny wiersz krasnalku w profilu -ale gorzej jak brakuje jedno i drugie
cos czuje ze ustrzele dzis 11/12 w kaskadera
jestem ciekawa czy obniżą cenę EP jak będzie trzy razy w tygodniu
CHCIALBYM choc jeden skan takiego zobaczyc z 12/12 co padly do tej pory
damian1983: Była babka w kolekturze i w kolekturze sie dowiedziała, że ma 250 000 w Kaskadzie i ręce jej się trzęsły i znajoma kolektorka jej mówiła żeby kuponu nie zgubiła.
gdzie ci ludzie sa??jest ich do tej pory 245 i zadnego skanu w internecie
pawcio a gdzie to bylo?i kiedy?
damian1983: tutaj w mini trafili 5/5 w serwisie 3gry:
http://www.3gry.pl/pub/skan-kupon-mini-lotto-piatka_2012-02-28.jpg
http://www.3gry.pl/pub/skan-kupon-mini-lotto-piatka_2012-02-28.jpg
w mini to wiemznam 3 ludzi z 5/5.w lotto te 6/6 tez slyszalem o paru przypadkach ale w kaskade te 12/12 to nie wiem kto kto trafil ani skanu nie widzialem
To w Krakowie ul. Stachiewicza jakoś zaraz przed wakacjami chyba lub lipiec tego roku.
moim zdaniem lotto powinno pokazywac skany takich wygranych typu 5/5 mini,10/10 mm,12/12 kaskada,pensje,lotto.tak jak pokazuja skany zdrapek
damian1983: Pisałem do nich kiedyś włąśnie mieli robić galerię i oficjalny profil na Facebooku, ale jak widać nadal lipa.
<< >>
-------------------------------------
Witam ponownie.. .
Część przepowiedni przeznaczonej na godz. 14 się sprawdziła.
Plus miał buszować w liczbach ... średnich.
1. Liczby małe: o1 - 26.
2. Liczby średnie: 27 - 52. Plus --->> 43.
3. Liczby duże: 53 - 80.
-------------------------------------
Witam ponownie.. .
Część przepowiedni przeznaczonej na godz. 14 się sprawdziła.
Plus miał buszować w liczbach ... średnich.
1. Liczby małe: o1 - 26.
2. Liczby średnie: 27 - 52. Plus --->> 43.
3. Liczby duże: 53 - 80.
Na wieczór / może jutro/ jest liczba o4.
mogli by pokazywac ludzie by uwierzyli ze naprawde idzie trafic.pawcio a ty znasz kogos kto trafil 1000zl w kaskade osobiscie?moja kolezanka 2 razy trafila w przeciagu 3 miesiecy
Tak ludzie co do kolektury przychodzą mieli tysiaka ale top była z tymi 250 000, w multi 22 000 było tylko z innych kolektur akurat.
damian1983
U Korna jest skan wygranej w kaskadzie 1000 zł
U Korna jest skan wygranej w kaskadzie 1000 zł
damian1983: ale i tak nie jest łatwo trafić trzeba mieć szczęście
ja raz tez trafilem 1000 w kaskadzie.22 czerwca 2 lub 3 lata temu bym musial w kalendarz zobaczyc ale chyba 2 lata temu to bylo
a ta wygrana z karakowa co ty pisales to padla 25 maca pawcio.daleko mieszkasz od tej kolektury?
ale ile setek kuponow puszczonych tej kaskady mam do tej pory to cho cho cho
25 marca*