Wpisy 2 416 079 – 2 416 178
15 sierpnia 2015 22:03 → 15 sierpnia 2015 22:48, 100 wpisów
Dobry wieczór kto z ws oglądał naszego mistrza świata ? Ja stawiałem że mu się uda uda że pokona walecznie stawiając czoła Huckowi. Brawo brawo i jeszcze raz brawo. Teraz ten Huck do kogo ma wyjść ?
muszę wrócić do treningu i do kolegi na sparing chyba z 8 miesięcy przerwy mamy. Mam 183 cm zasięg ten sam i waga 81 kg. Rękawice czerwono-czarne wiązane 10 OZ i kask z ochroną na nos.
Mam jeszcze do dwóch liczb pięknie dobrane ale to już może przerosnąć niektóre
postacie z zielonego
postacie z zielonego
Piszecie ze mną czy spadać mam ?
Krzysztof>> no Głowka pokazał że ma facet jaja.
Ja taki optymista przed walką nie byłem. Ale jego wygrana mnie bardzo ucieszyła bo Huck to jest antypatyczny facio.
Ja taki optymista przed walką nie byłem. Ale jego wygrana mnie bardzo ucieszyła bo Huck to jest antypatyczny facio.
Panie Majpan>> zaleca się ostrożność! jeśli nie chcesz być pan przyczyną kilku zejść w tutejszym srodowisku.
Kumulacja Lotto: 20 000 000 zł
krzysio popatrz zrobili kumbulacje na 20 000 000,teraz ludzie bedą oblegac kolektury bedzie gorąco z emocji:
Panie Majpan>> a swoją drogą toś pan wdepnął.. hehe.
Łatwo Pan się z tego nie zczyścisz.
Łatwo Pan się z tego nie zczyścisz.
hipcioo.... u mnie nie mam pródu mieszkanie ..teraz jestem agregatorem
15,18,38,39,74
15,34,38,41,74
na jutro
15,34,38,41,74
na jutro
hipcioo ..burza była i wiatr u mnie całe mieszkania inne osoby bez prądu
ulala
Swietnie czyli jak jest kumulacja to nie musisz grać i żal Ci nie jest ....
Swietnie czyli jak jest kumulacja to nie musisz grać i żal Ci nie jest ....
lewy..komulacje mnie nie interesuja wogóle...ani duże pieniadze również
nie jestem materialistką
nie jestem materialistką
MOnet
widziałeś tą pitbulicę /Khalessi/ z Orlando ?
karrrrrrrrrrrrrrrrrwa
widziałeś tą pitbulicę /Khalessi/ z Orlando ?
karrrrrrrrrrrrrrrrrwa
trójka 15,38,74 mi mocno wychodzi
mnie czasem ts zahipnotyzuje i gram na wielkie kumbulacje a potem nawet nie mam trojka i przestaję grac:
No qrva-niestety nadal TS-górąNa zwrot z nad Wiepsza,Trzeba jeszcze poczekać!
ulala
chodzi mi o doping i zapał samej gry .
bo słyszę że w niektórych rejonach kraju to działa kumulacja i jest kolejka ....
chodzi mi o doping i zapał samej gry .
bo słyszę że w niektórych rejonach kraju to działa kumulacja i jest kolejka ....
a milionerzy nie chca zdradzic tajemnicy skąd maja pieniążki:
ja jestem po prostu ula,która wie co to trud i znoje dnia codziennego i oprócz pieniędzy są inne piekne barwy życia
niskoo ..ty chcesz zostaC milionerem 20 lotto ...kiedy grasz konca zycia ty nie bedziesz miał lezeć pod palmami i dziewiucha duzo
Panie Monet
To musi być ciekawa historia aż się sporo cofnę w "czatowym czasie"
i zgłębię temat.
To musi być ciekawa historia aż się sporo cofnę w "czatowym czasie"
i zgłębię temat.
Głowacki mistrzem świata federacji WBO a tu żadnej dyskusji tacy z was kibice boksu ? Ja oglądałem powtórkę o 10:00 i po 5 rundzie bo nie chciałem aby mama mówiła tylko coś powiedziała że też wygrał i inni Polaki. No i oglądam patrzę 6 runda nokdaun Głowackiego mówię o cholera wstawaj dawaj nie daj się. Wstał i dalej atakował to jest gość dopiero. A potem bo u mnie na punkty wygrywał a u sędziów nie podobno jaja normalnie a bo mistrz to wszystko jasne. Ok wracam do sedna sprawy 11 runda lewy sierpowy Huck zamroczony i poprawka prawy prosty nokdaun. I potem seria ciosów 8 i Huck prawie za liny wyleciał i koniec walki już za pierwszą razom darłem się jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest i potem podobnie !!! Co za emocje na takie walki się czeka.
Jak sprawdzić jakie były kursy pewnie ładne na Polaka ?
hipopotan a co z Drago walczył ogier Rocky ale to stare jak świat.
ralfek
tutaj wszystkie chwyty dozwolone nawet działkę możesz kupić
tutaj wszystkie chwyty dozwolone nawet działkę możesz kupić
ulala a pewniaczka to nie zostawisz?
Mamy przypominam nową gwiazdę Polskiego boksu Krzysztofa Głowackiego mistrza świata federacji WBO jednej z 4 najważniejszych kategorii junior ciężkiej.
siemasz ralfek
czy w histogramach jest tam opcja ustawiać zakres nie od ostatniego, ale np bez iluś ostatnich ?
czy w histogramach jest tam opcja ustawiać zakres nie od ostatniego, ale np bez iluś ostatnich ?
hipopotan jak też tak bardzo amatorsko boks trenowałem z kolegą u niego i u siebie chyba wrócę do treningów.
Ale to fikcja jednak nie boks.
Ej są tu znawcy boksu czemu wygrał Głowacki no już pisać ?
137,,,,a tak panie chce zostać milionerem ale nic z tego nie wychodzi
Witamy nowego towarzysz to wstąpienia do tak zacnego grona na czele z guru Pasko. Wypij sobie na zdrowie.
A co myślicie o amerykańskim dream i poleceniu do USA zrobię tam karierę boksera np ?
dibek112 masz maturę jaki jesteś z matematyki bo mam poprawę ?
ulala jeśli jeszcze jesteś to polecam uwadze na jutro : 17,21,22,23,41,44,46,72
jak bym mial mature to bym terozki fizycznie nie musial pracowac
Krzysztof c-Dużo masz tego rodzaju pytań??>>>odpowiedż> Bo go zdrowo pier...nął
od dluzszego czasu obserwuje wpisy na czacie i czasami te wasze typowania sa dobre a czasem do dupy ale 10/10 to zaden z was nie trafi bez obrazy
dibek112 to jeszcze nic straconego
Teraz są takie możliwości że byle neptak zrobi maturę
jest porównywalna do egzaminu gimnazjalnego
Teraz są takie możliwości że byle neptak zrobi maturę
jest porównywalna do egzaminu gimnazjalnego
ah zapomniałam się przywitać
Gonzo
M
no cooooś Tyyyy... Ciebie miałabym opuścić? nieeee
Gonzo
M
no cooooś Tyyyy... Ciebie miałabym opuścić? nieeee