Wpisy 2 415 879 – 2 415 978
15 sierpnia 2015 18:42 → 15 sierpnia 2015 21:15, 100 wpisów
Ale jak nie będzie -69- wieczorkiem
to będę miał prawdopodobnie namiary na 5/5
to będę miał prawdopodobnie namiary na 5/5
na cpn i ja lece duzego lotka puścić w skarpetach
Ją nie gram .same oboki albo putaki .jak się naucze wygrywać to wtedy będę grał!
Witam.Mam pytanie czy jak trafiłbym coś w Loteriadzie kod wysłany przez stronę dostane e-mail że kod był wylosowany.
wg regulaminu podejmują dwie próby kontaktu ze zwyciężcą ale czy na e-mail to nie wiem
Dopiero siadłem przed ścianą liczb.
Ale spokojnie można stawiać na -69-
Ale spokojnie można stawiać na -69-
Ta liczba ma ostatnią szansę na zrypanie mi planów i zapewne to zrobi.
Jocia ja nikomu nie zazdroszczę a niech ludziska wygrywają ,ale myślę że za mało dzisiaj osób zagra żeby dali wygrać
saltosky chyba powinno być że e-mail też.Jak się rejestrowałem to podawałem e-mail. Czytałem tu że chyba emerytka 46 wygrała 2 tablety Muszę poczekać może usiądzie ona do kompa hehe.
a mi pies podaje kupony któe skreslam i rzucam na podłogę i mówi ze te liczby dzis padną
marek79
Z loteriady dzwonią na nr który podałeś.Meila nie wysylają.
Z loteriady dzwonią na nr który podałeś.Meila nie wysylają.
Jocia
emerytka 46 Dziękuję czyli dzwonią na komórkę ? Jak rejestruje kody przez stronę?
siemka
jak długo będziecie tak kancić tEES?// -juz wam mamona życiom śmierdząca wyłazi
saltosky...siemka
7,14,24,33,41,50
ja na moment zatpowane i na zioro
do jutra pozdrawiam
wyokich ygranych
praszam błendy pisze tel
do jutra pozdrawiam
wyokich ygranych
praszam błendy pisze tel
wpadła bomba do piwnicy napisała na tablicy tS-złodziej squrczybyk pies
nie daje ray pisac z tel
mykam na winno maz ceka
wyokich wgranych pa
mykam na winno maz ceka
wyokich wgranych pa
krasnalek .. kupiłem tableta na andreoidzie i też nie opanowałem go
Aekspert Lewandowski Janusz z koziejh wólki zabrał głos o prezydencie Dudzie-on jest dopiero ekspert polityk od 7 boleści-eh szkoda gadać
paulo3
tych polityków to nawet nie słucham , nie jestem młodzikiem i znam trochę co obiecali ?
powinni bardziej śrubę dokręcić i wtedy morze naród by konkretnie ruszył do działania .
tych polityków to nawet nie słucham , nie jestem młodzikiem i znam trochę co obiecali ?
powinni bardziej śrubę dokręcić i wtedy morze naród by konkretnie ruszył do działania .
marek 79.
ja też wysyłam loteriady przez stronę.Nie wysyłam SMS.
ja też wysyłam loteriady przez stronę.Nie wysyłam SMS.
bandzioch to brzuszysko
wszystkie te leki mają w składzxie jakies związki co sie tyje -jak przewlekle czyli stale się bierze to na prosty rozum sie kumuluje to co wzmaga tycie cholera
paulo3
to trudna sztuka , nie wiem ale dieta i gimnastyka ? jakieś masaż ?
to trudna sztuka , nie wiem ale dieta i gimnastyka ? jakieś masaż ?
Hejka, skoro tak narzekacie na TS to co myślicie o Lottolandzie? od kilku dni mają też multi. Ja osobiście juz dawno przerzuciłem się na nich i jak na razie są całkiem wypłacalni (nie wygrałem głównych nagród, ale kilka tysięcy zł na pewno)..
rabbit07
ja czytałem że to są takie same przekręty jak wszystkie inne
ja czytałem że to są takie same przekręty jak wszystkie inne
rabbit-jakim cudem te tysiące wygrywasz jak ja stówki nie moge -podajh sposób na byków ts też gram na lottolandzie iu wygrane mam 2-6 zeta raz miałem 3-54 zeta
przez okolice Poznania
przeszła burza,błyski, grzmot, deszcz
jeszcze pogrzmiewa
przeszła burza,błyski, grzmot, deszcz
jeszcze pogrzmiewa
Kilka razy trafiłem "4" w mini, kilkadziesiąt "3", drobiazgi w lotto, 5/5 w multi w pierwszym dniu, i kilkadziesiąt wygranych w zagranicznych grach. Suma sumarum to raczej na plusie nie jestem, ale są przynajmniej niezależni od TS..
w stolicy spokój, wiaterek, zero burz i deszczu
od dzis rejestrujo angliki musze wygrac na jakas subaru impreze nie smigano
anglik plakal jak oddawal
anglik plakal jak oddawal