Wpisy 2 415 866 – 2 415 965
15 sierpnia 2015 18:29 → 15 sierpnia 2015 21:00, 100 wpisów
jakieś szczesliwe numery macie na DL dzisiaj?
Mariusz widze ze statystycznie około 11 razy w roku wchodzisz na stronke multipasko co tak rzadko ?
szczerze, rzadko ale skutecznie
Ale jak nie będzie -69- wieczorkiem
to będę miał prawdopodobnie namiary na 5/5
to będę miał prawdopodobnie namiary na 5/5
na cpn i ja lece duzego lotka puścić w skarpetach
Ją nie gram .same oboki albo putaki .jak się naucze wygrywać to wtedy będę grał!
Witam.Mam pytanie czy jak trafiłbym coś w Loteriadzie kod wysłany przez stronę dostane e-mail że kod był wylosowany.
wg regulaminu podejmują dwie próby kontaktu ze zwyciężcą ale czy na e-mail to nie wiem
Dopiero siadłem przed ścianą liczb.
Ale spokojnie można stawiać na -69-
Ale spokojnie można stawiać na -69-
Ta liczba ma ostatnią szansę na zrypanie mi planów i zapewne to zrobi.
Jocia ja nikomu nie zazdroszczę a niech ludziska wygrywają ,ale myślę że za mało dzisiaj osób zagra żeby dali wygrać
saltosky chyba powinno być że e-mail też.Jak się rejestrowałem to podawałem e-mail. Czytałem tu że chyba emerytka 46 wygrała 2 tablety Muszę poczekać może usiądzie ona do kompa hehe.
a mi pies podaje kupony któe skreslam i rzucam na podłogę i mówi ze te liczby dzis padną
marek79
Z loteriady dzwonią na nr który podałeś.Meila nie wysylają.
Z loteriady dzwonią na nr który podałeś.Meila nie wysylają.
Jocia
emerytka 46 Dziękuję czyli dzwonią na komórkę ? Jak rejestruje kody przez stronę?
siemka
jak długo będziecie tak kancić tEES?// -juz wam mamona życiom śmierdząca wyłazi
saltosky...siemka
7,14,24,33,41,50
ja na moment zatpowane i na zioro
do jutra pozdrawiam
wyokich ygranych
praszam błendy pisze tel
do jutra pozdrawiam
wyokich ygranych
praszam błendy pisze tel
wpadła bomba do piwnicy napisała na tablicy tS-złodziej squrczybyk pies
nie daje ray pisac z tel
mykam na winno maz ceka
wyokich wgranych pa
mykam na winno maz ceka
wyokich wgranych pa
krasnalek .. kupiłem tableta na andreoidzie i też nie opanowałem go
Aekspert Lewandowski Janusz z koziejh wólki zabrał głos o prezydencie Dudzie-on jest dopiero ekspert polityk od 7 boleści-eh szkoda gadać
paulo3
tych polityków to nawet nie słucham , nie jestem młodzikiem i znam trochę co obiecali ?
powinni bardziej śrubę dokręcić i wtedy morze naród by konkretnie ruszył do działania .
tych polityków to nawet nie słucham , nie jestem młodzikiem i znam trochę co obiecali ?
powinni bardziej śrubę dokręcić i wtedy morze naród by konkretnie ruszył do działania .
marek 79.
ja też wysyłam loteriady przez stronę.Nie wysyłam SMS.
ja też wysyłam loteriady przez stronę.Nie wysyłam SMS.
bandzioch to brzuszysko
wszystkie te leki mają w składzxie jakies związki co sie tyje -jak przewlekle czyli stale się bierze to na prosty rozum sie kumuluje to co wzmaga tycie cholera