Wpisy 2 415 808 – 2 415 907
15 sierpnia 2015 17:48 → 15 sierpnia 2015 18:55, 100 wpisów
mysle ze lepiej dziennie bo zawsze można zmienić liczby. nie zawsze pada pod rząd np. 1,7,8,12 itd. czyli możesz umoczyć liczby z małym prawdopodobieństwem wygranej
astrolog czym
np. zakład na 4 w Mm pada z 4-ech jedna liczba . zmieniasz ja na inna. i czekasz az wejda min 2 kub 3 albo 4
lepiej posiedzieć nad 1 zakladem na 10 skreślen z godzine pomysleć nad liczbami niz wysyłać setki zakładów bez zastanowienia i skreśliać je głupio jeden po drugim
astrolog a co nie jest tak ?
astrolog można siedziec 15minut albo 2 godziny jak to woli
Tylko co z tego ,że siedzisz godzinę i takie same efekty jak skreślisz na ch/t
zbyt długie myslenie powoduje to , że zaczynamy się zastanawiać czy dana liczba na pewno wejdzie. proponuje szybka logiczna układanka i do budki
astrolog jocia też swoje wysiedzi w mapkach zanim cos sęsownego uskłada
astrolog ch/t to jest dobre dla TS gracz myślący nigdy tej metody nie wybierze
wczoraj trafila 7/10x2 i 7/9 a nie dawno 8/9 czyli nie jest źle
trafart
zależy od podejścia /gracza/ - jeden patrzy w mapki i co losowanie, czy co jakiś czas, moment zaobserwowanie jakiegoś "układu" - zmienia, inny ma wybrane na dany moment i "trzyma" aż wleci całość, czy choćby część z wybranych, albo może kiedy "znudzi"się oczekiwaniem lub "wypstryka" wykładaniem kasy, taką powiedzmy - progresją, kiedy amba - czyli mu nie "żre" ... taaaa, ile /realnie/ grających tyle opinii, a najzabawniejsze - dla każdego ów sposób /w jaki podjął s w o j ą decyzję/ może być lepszy niż gdyby podjął ją inaczej - czaisz ?
wynik, czy decyzja o sposobie była sensowna, fartowna poznajesz "po", a nie ustalasz sobie "przed"
albin
Ty - chyba chcesz zabić śmiechem robaka
zależy od podejścia /gracza/ - jeden patrzy w mapki i co losowanie, czy co jakiś czas, moment zaobserwowanie jakiegoś "układu" - zmienia, inny ma wybrane na dany moment i "trzyma" aż wleci całość, czy choćby część z wybranych, albo może kiedy "znudzi"się oczekiwaniem lub "wypstryka" wykładaniem kasy, taką powiedzmy - progresją, kiedy amba - czyli mu nie "żre" ... taaaa, ile /realnie/ grających tyle opinii, a najzabawniejsze - dla każdego ów sposób /w jaki podjął s w o j ą decyzję/ może być lepszy niż gdyby podjął ją inaczej - czaisz ?
wynik, czy decyzja o sposobie była sensowna, fartowna poznajesz "po", a nie ustalasz sobie "przed"
albin
Ty - chyba chcesz zabić śmiechem robaka
Robal_36 ty sobie możesz grać jak chcesz ja sie z twoich metod nie śmieje
Robal_36 jak ma byc skan aby ci szczena obadła po sama du..pe ?
astrolog jedną obok jak by przesuneła to by miala 70k
saltosky reklamuje ? tylko gram w MM
Masz taki opis jak z reklamy. nie typujesz na stronie Pasko?? Kiedyś zastanawiałem się czy TS nie inwigiluje strony Pasko , żeby kontrolować lotka poprzez puszczane i zawierane zakłady.....ot takie zdziwaczenie po kilkunastu latach grania
albin
nie śmiejesz ? na pewno ?
a co to jest / za teoria ? ??????/ -
2415823. Albin MultiMulti 2015-08-15 (17:53) ZnajdźGręDlaSiebie i Wygrywaj!
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ile żeby mi szczena opadła ?
Koluniu,
nie wiem, czy dasz radę, bo to by musiały być już bańki
bo tysiące i to dość grube - widywałem i to z dość bliska
nie śmiejesz ? na pewno ?
a co to jest / za teoria ? ??????/ -
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ile żeby mi szczena opadła ?
Koluniu,
nie wiem, czy dasz radę, bo to by musiały być już bańki
bo tysiące i to dość grube - widywałem i to z dość bliska
astrolog joci sie zapytaj a Basia może i też wygrala
alni ..prawiepodobne ,,,zadługo obejrzałeś foto MM oby barbi wygrała wczoraj ..ty teraz wiedziałeś niz wcześniej ....czy jesteś stary czy młody
saltosky opis od TS nawet fajny tylko nie wiem czy by tak chieli żeby tak było jak z opisu
a no właśnie...10/10 w MM z plusem ....ot tak tylko raz na pół roku
saltosky
A co kolegę tak dziwi ?
Nawet tu - kilka osób /na pewien czas/ wstawiało wskany na np 20-40-50 tysi
a ten opis /zwłaszcza przy obecnych cenach, i wszelkich ilościach / to ma swoisty sens
A co kolegę tak dziwi ?
Nawet tu - kilka osób /na pewien czas/ wstawiało wskany na np 20-40-50 tysi
a ten opis /zwłaszcza przy obecnych cenach, i wszelkich ilościach / to ma swoisty sens
Robal_36 co uważasz w tym śmiesznego
to jest moje zdanie że tak uważam
to jest moje zdanie że tak uważam
Siema Robal jak spozycie???
Robal_36 takiego mln foto raczej ci nikt nie pokaże sam bym nie pokazał
Albin
- po pierwsze - nie masz /raczej/ wiedzy - ile zakładów jest zawierane jaką metodą, i jakie są tego skutki - czasem tylko coś gdzieś przebąkną - taką linię komunikacji z klientami wybrali - mają pełne prawo
- po drugie, że z trafiła nie raz /widziałem/ sporo osób wysyła i nie każdy, na pierwszy rzut oka, to idiota i czemuś nie jojczy
Andreas3864
I /po losowaniu/ ma być
- po pierwsze - nie masz /raczej/ wiedzy - ile zakładów jest zawierane jaką metodą, i jakie są tego skutki - czasem tylko coś gdzieś przebąkną - taką linię komunikacji z klientami wybrali - mają pełne prawo
- po drugie, że z trafiła nie raz /widziałem/ sporo osób wysyła i nie każdy, na pierwszy rzut oka, to idiota i czemuś nie jojczy
Andreas3864
I /po losowaniu/ ma być
Flakon otwieram i na telewizornie
Powodzenia wszystkim
Ide na wóde i piwo
Real, wirtual....który świat jest prawdziwy?? jeśli chodzi o lotka to chyba wszystko to wirtual
spoko loko -wypije symboliczne wiadro saltosky
Dobra mogę powiedzieć że Księciunio bardzo ale to bardzo nie życzy sobie dziś
wieczorkiem liczby -69- już lepiej -68-
Tyle że los jak ludzie wrednym bywa.
wieczorkiem liczby -69- już lepiej -68-
Tyle że los jak ludzie wrednym bywa.
dzień dobry
jakieś szczesliwe numery macie na DL dzisiaj?
Mariusz widze ze statystycznie około 11 razy w roku wchodzisz na stronke multipasko co tak rzadko ?
szczerze, rzadko ale skutecznie
Ale jak nie będzie -69- wieczorkiem
to będę miał prawdopodobnie namiary na 5/5
to będę miał prawdopodobnie namiary na 5/5
na cpn i ja lece duzego lotka puścić w skarpetach
Ją nie gram .same oboki albo putaki .jak się naucze wygrywać to wtedy będę grał!
Witam.Mam pytanie czy jak trafiłbym coś w Loteriadzie kod wysłany przez stronę dostane e-mail że kod był wylosowany.
wg regulaminu podejmują dwie próby kontaktu ze zwyciężcą ale czy na e-mail to nie wiem
Dopiero siadłem przed ścianą liczb.
Ale spokojnie można stawiać na -69-
Ale spokojnie można stawiać na -69-
Ta liczba ma ostatnią szansę na zrypanie mi planów i zapewne to zrobi.
Jocia ja nikomu nie zazdroszczę a niech ludziska wygrywają ,ale myślę że za mało dzisiaj osób zagra żeby dali wygrać
saltosky chyba powinno być że e-mail też.Jak się rejestrowałem to podawałem e-mail. Czytałem tu że chyba emerytka 46 wygrała 2 tablety Muszę poczekać może usiądzie ona do kompa hehe.