Wpisy 2 415 608 – 2 415 707
15 sierpnia 2015 14:27 → 15 sierpnia 2015 15:06, 100 wpisów
mi ostatnio nie idzie kryzys mam jakis to chyba przez Serwa ha ha
Skupmy się na cyferkach.
Beatko cieki jest ostatni okres to prawda
Beatko cieki jest ostatni okres to prawda
oj tak ale coz pod gorke jak zawsze...mam wiec sie przyzwyczajam powoli...ze tak jest
4/10,3/7 i2 kosze
na wieczor 36,37,38,61,62
ha ha taa jasne chyba grac nie bede bo mnie za duzo to zdrowia kosztuje co z tego ze wiedzialam i myslalam o 9 i 79 jak jej na kupon nie dalam
a Ci którym nie idzie niech sobie przerwę zrobią nic na siłę
dobra rade Beato 29
dobra rade Beato 29
Beata mówię poważnie nie graj dziś a my zagramy i się podzielimy
serw ...chcesz tu robiom głupiom i zarty za mało ,,,a drugi osoby oczciiwe tak krytykuje na ciebie
jak to napisales szlachetny czlowieku....trzeba kochac ludzi a Ts tez trzeba bo moze ja z malo uczucia w to wkladam????
błędów należy w sobie szukać jeśli się szuka w innych znaczy że się słabiutkim jest
no wiec wlasnie moze za malo kocham to dlatego ha ha obiecuje poprawe ha ha
https://www.youtube.com/watch?v=FndmvPkI1Ms&list=RDsg0EE1a7VlY&index=27
Beatko ja tam głęboko wierzę że dobro wraca wiec życzę wszystkim nawet tym co mnie nie lubia jak najlepiej
to nie jest Serw kwestia lubienia czy nie tyko kwestia zdrowego rozsadku
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
oczywiście nie napiszę ile mi weszło o 14 bo nie chcę żeby co niektórym przykro było
Zdrowy rozsądek jak się gra tyle żeby domowa kasa tego nie odczuła !
a dlaczego mi przykro nie bedzie ja sie ciesze jak ktos na serio wygrywa a nie tylko pisze ze wygral
Serw czemu ma być komuś przykro ?
tylko to co mówisz żeś trafił wstaw zdjęcia a nie tylko slowo pisane
tylko to co mówisz żeś trafił wstaw zdjęcia a nie tylko slowo pisane
oczywiście zdrowy rozsądek jest w życiu niezbędny dlatego trzeba rozgraniczyć zabawę od np zazdrości...
dobra Serw bo szkodaa dnia na ***y....masz ego jak wieloryb i tylko tyle zycze Ci zebys wygral naprawde a nie tylko pisal o tym...
Albin ale mnie jest niepotrzebne czy mi ktoś wierzy ja wierzę wszystkim dlatego sądzę ludzi po sobie
albi ...głowa pytanie łatwo mozliwe oszukać .. zyje ludzie jak chole.ry
Serw jaki problem foto wstawic ? tylko jak nie ma wygranej to w tedy moze być faktycznie problem
życzę wszystkim dużych wygranych powodzenia i miłego popołudnia idę coś
Cześć jak stawiałem na Głowackiego ale myślałem że wygra na punkty z Huckiem wielkie gratulacje za charakter, ambicje, wolę walki, i zdobycie mistrzostwa świata federacji WBO.No i brawa dla pozostałych Polaków którzy na tej gali wygrali.
MAMY MISTRZA ŚWIATA !!!