Wpisy 2 414 508 – 2 414 607
14 sierpnia 2015 11:43 → 14 sierpnia 2015 14:00, 100 wpisów
w czerwcu miałem 2x 3/5, a w tym m-cu to może z 2x zagrałem w mini i to za 1.25
drapek ..isc i złap niunia w lesie i powoodzenia ty lizaku ...ja nie mam sprawy
powodzenia wzajemnie
pafty wczoraj mi z 30zł na czysto wpadło, a dziś miej więcej na 0; puściłem dziś 3x keno i ani 2zł nie odzyskałem
ja zawsze wygrywam 4-6 zeta albo ni=c wczoraj miałem 24 zeta w lotto o 1 byłoby 300 zeta
a zdrapy zdrapku w lottolanmdzie to paradoks cena losu 3 zeta a wygrane qurwa po 1 zet -nawet w żb takiego szwindlu nie robią
wczoraj kupiłem sz.linie 011 i 18zł wpadło, zamieniłem to w innej budzie na mvabank 2x i 25zł miałem jeszcze
paulo ..ty tu grasz tylko jedna MM ...cały czas tylko siedziec i nerwuch ..ja nic nie lubie MM
przemyślenie "tu na zielonym wzgórzu dzielimy ludzi na zadowolonych (mniejszość) i niezadowolonych( większość) szkoda że Ci nie zadowoleni nie mają szans przejść do grupy zadowolonych?! Tak zżera ich zazdrość i zawiść że nie mają szans na choćby malutki sukcesik trafionych liczb, bo los jest mściwy jesteś niezadowolony będziesz jeszcze bardziej bo po co takiemu pomagać skoro i tak będzie marudził i zazdrościł!" do przeanalizowania może komuś z niezadowolonych uda się przeskoczyć tę linię do zadowolonych!? czego życzę z całego serca\
pozdrawiam Becię 29, Farala zgrywusa, zbigniewa, marcinka i innych...
i tak Was lubię wiedząc że Wy mnie nie!
pozdrawiam Becię 29, Farala zgrywusa, zbigniewa, marcinka i innych...
i tak Was lubię wiedząc że Wy mnie nie!
2 414 525. , nikomu nie zazdroszczę , ale skan wygranej mile widziany
albo nie piszemy głupot
albo nie piszemy głupot
Faral
je tez mykam
3,79,80 puszcone rano na 14sta
zbigniew
Marcinek36
krzysio ty pieprzyć po chińsku i oglądać lizaki xxxlll i jeżdzić formułom z juzkiem kubicom
536.... dzieki bardzo za uzywanie brzydki słów ..teraz znikam do kitchen na obiad...
Nadto, TS opamiętał się (choć nie całkiem) i.zrobił drapaczki do.zdrapek...
Wpis 2413942
Mój kot nie je żadnego Whiskasa, czy jak mu tam...tylko porządne.żarełko weterynaryjne
Na 14 zagrane za 25zl 3,79,80 a wy
Wracając do drapaczek do zdrapek, to są plastikowe
a przecież złożyłam tu na MP propozycję z jakich materiałów mogliby je.zrobić
Co.za ludzie w tym TSie
a przecież złożyłam tu na MP propozycję z jakich materiałów mogliby je.zrobić
Co.za ludzie w tym TSie
EstyMy
To teraz idę... gdzieś zrobić szum
Do zobaczenia
Trzymajcie się ciepło...
wysokich wygranych i wiosny w
Do zobaczenia
Trzymajcie się ciepło...
wysokich wygranych i wiosny w
Witam Wszystkich a w szczegolnosci Serwa!
Drogi Serwie tak jak napisalam wczesniej to nie jest kwestia zazdrosci tylko inteligencji ludzi tu przebywajacych, poniewaz nie uwierze za cholere w to ze wygrywasz po pare tysiecy zlotych bo widzac iloe osob wygrywa to jest niewiarygodne.....ja tez Cie lubie ale nie wierze w te bzdury naiwna nie jestem...
Drogi Serwie tak jak napisalam wczesniej to nie jest kwestia zazdrosci tylko inteligencji ludzi tu przebywajacych, poniewaz nie uwierze za cholere w to ze wygrywasz po pare tysiecy zlotych bo widzac iloe osob wygrywa to jest niewiarygodne.....ja tez Cie lubie ale nie wierze w te bzdury naiwna nie jestem...
Faral widzisz zazdoscimy Serwowi ha ha niezle jaja ciekawa jestem jak ktos bonusa rozbije to wiadomo ze to Serw napewno ha ha
kto ma szczęście w danym dniu
w typowaniu
czy ch-t
i w losowaniu
to TS
jest chojny
w typowaniu
czy ch-t
i w losowaniu
to TS
jest chojny
na obiadek miałem:jajka w sosie koperkowym,ziemniaczki,sok czarna porzeczka z woda:
Cześć Wszystkim
Powodzenia
dusiu
jest koszmar wczoraj łobuzy zabka podniesli cena woda mineralna muszyna do 3zeta,podejrzewam spisek upal ludzie piją woda cena rosnie i zyski maja większe:
dopiero wróciłam jaka sauna na tym dworze jest ,dobrze że lekki wiaterek wieje bo bym padła jak kawka
hipopotam cześć cześć
dusia ..twój laptop masz brudne ekrany teraz umyj..mucha siedzi i srała plama w ekranie
Mocca
zbigniew_q zatypowane?
krzysio ja mam problem z muchami ale one nie siadaja na monitor lecz na hipcia mam łapkę ale one są szybkie,widziałem sklep lep na mucha 7zeta,trzeba naklejac na szyba okna:
Na 14 sta 3 79 80 jak nic nie trafie na 21,40 nie gram zagrane za 25 zeta
witam co tu sie u was dzieje
o nie dzisiaj to lucky 8
smiało obstawiac 8
hej Dusia