Wpisy 2 413 130 – 2 413 229
13 sierpnia 2015 04:23 → 13 sierpnia 2015 09:50, 100 wpisów
Czy moglibyście wrócić do poprzednich ustawień strony, bo od wczoraj mapa MM w firefoxie przy zoomie 80% nie mieści się na 10" monitorze
Paulo>> to Ty musisz mieć branie u panienek jak w hazardzie tak marnie masz.
Pastwienie się nad porażką,rozpamiętywanie jej,czy skarżenie się na nic nie pomoże i nie zmieni na lepsze.
Wzmania tylko siłę porazki.Jeśli dużo i niej myslisz ,mówisz to bądż pewny będzie blisko Ciebie.
Wykrzyczeć zwycięstwo.
Przemilczec porażkę.
Wzmania tylko siłę porazki.Jeśli dużo i niej myslisz ,mówisz to bądż pewny będzie blisko Ciebie.
Wykrzyczeć zwycięstwo.
Przemilczec porażkę.
to ci zazdroszczę, bo ja wysiadam z tego ciepła tyle ile za oknem w cieniu to mam w pokoju
No jest możliwość złapania oddechu bo ostatnio to już makabra byla.
Miałam robić mały remoncik ale nie w takie gorąco.Zaraz pot spływa
Dusia
Monet
Dusia.
Wczoraj u mnie popadało.Tylko 15 minut,ale solidnie.Czyżby B ominęło ?
Wczoraj u mnie popadało.Tylko 15 minut,ale solidnie.Czyżby B ominęło ?
miały być burze ostrzegali a tu ani kropli /no może 1 minutkę pokropiło
Trzeba wbić parę loteriad,może znowu coś wpadnie
ja już tyle wbiłam i nicale wczoraj trochę pani mi dała to powbijam a co mi to da to zobaczymy
Ja w lipcu wygrałam tablet.
Już posłali.Czekałam tylko dwa tygodnie.
jesteś w czepku urodzona ,a ja tylko pod górkę mamwszystko się wali
emi ..no dobrze juz moosz tablety ..i co fajnie grzebiesz dotykalas w ekranie pewnie ty nie nuuudzisz
paulo3
MACIE już jakieś pewniaczki ,ja zaraz na miasto muszę jechać i nic do głowy mi nie przychodzi
Krzysio.
Już nie mam tabletu.Podarowałam.
Już nie mam tabletu.Podarowałam.
Dobrze że tramwaj puścili to dojadę ,a tak przez 2 miesiące piechotką trza było zapitalać
Dusia.Myślę,że tak.
siemacie
pafty czyżby duda cię wydudał hę?
krzysiek daj pewniaka, ja dam odwrotke i moje niewąskie wymaganie- ma to być liczba plus
pafty czyżby duda cię wydudał hę?
krzysiek daj pewniaka, ja dam odwrotke i moje niewąskie wymaganie- ma to być liczba plus
Drapek
Duda jeszcze nie jednego wyduda.Szczególnie takiego,ktory liczy na obniżenie
wieku emerytalnego.
Duda jeszcze nie jednego wyduda.Szczególnie takiego,ktory liczy na obniżenie
wieku emerytalnego.
drapek ..slawek tatko nie kazał kraś moje ..teraz masz poprosz dziewczynki 1/1
e46, to już problem tych co właśnie przede wszystkim w tej kwestii na niego głosowali...
a jak pafty od listopada nie zacznie wygrywać powaznej kasy, to pozostaje mu chyba wskrzeszenie samoobrony
a jak pafty od listopada nie zacznie wygrywać powaznej kasy, to pozostaje mu chyba wskrzeszenie samoobrony
drapek ..ty łakomy kasa lizaki wczoraj ,,a my nic i dobra teraz idom do kitchen
a za wczorajsze 8zł - czyli 3zł na plus, to lizaka w sklepie se mogę kupić- może nawet trzy
krzysio
Ty też graj w realu,bo nie będziesz miał za co lizaków kupić.
Ty też graj w realu,bo nie będziesz miał za co lizaków kupić.
Ja daję 36.
w 6/6 które sobie już ułożyłem mam parkę 36-63, więc dam ją do 9/9+
emi ,,,widzisz ...drapek szcześciarzu spi spokojnie za duzo znił lizaki i kasa zeby chce znika problem...a pewnie reszta ludzie mają problemy bankrut
kondi ..teraz marnuje oblicze matematyki PC ..1/1 mialem a drugi 2/2 tu nic nie udało ..powinno być ..było 5 x 3/3 i 5 x 2/3