Wpisy 2 412 538 – 2 412 637
12 sierpnia 2015 17:51 → 12 sierpnia 2015 20:20, 100 wpisów
Yota ..bardzo powazny ..tak jest zycie przegrają płakać ..a ty kiedy dawno płakałaś od dawnie pierwszy raz tu przyszłas
jola mówisz trzynaście? - ja Ci dam pewniaka z kuponu ch-tr, a nawet trójkę: 50-62-63
Musze ostroznie typować, bo duzo powtórek moze być..albo to tylko zmyłka
Yota ..dawałem linki ..szukaj plama biała to jest too...nie czytaj odpowiedz i okeY ..ale ślepa ty
jola za wygraną z 14tej zagrra em trzy szóstki z chybika i te trzy liczby powtarzają sie w dwóch zakładach
drapek ..i no mosz nr wpisu 2 412 538... i isc tam do lasu lizaki
krzysiek dawaj na czata, na lizaki muszę wiecej niż kilkanaście zł mieć
drapek ...ja myśle ty nosisz okulaRy ..nie widzisz linki .. ...>>51 <<, i co teraz
Yota ..nie słuchaj drapek jest miły człowiek i łobuz ..jak on wygra ..chce zapłaci za lizaki ..zonka w domku i nic wie
jola
dałem na pukon krzyśka liczbę i odwrotkę
powodzonka w wieczornych kantowankach
narka
dałem na pukon krzyśka liczbę i odwrotkę
powodzonka w wieczornych kantowankach
narka
muszę tak gospodarować żeby jutro na śniaganie mieć i na lotka
u mnie 31 st.
u mnie 31 st.
krasnalek-u mnie też gorąco ale się zachmurzyło i gwiazd nie pooglądam
u mnie drzewa tak leniwe że nawet listki nie chcą się poruszać
krasnalek-niby tak ale spokojnym tempem z butelką wody się przejdzie
krasna ..a widzisz hartage ..dawno dobrze znał dzieje ..mówi >>>ani slubu ..ani wygra ...ani przyjechac do dziewiucha na iimprezka ..a ty śmiejesz on głupoty ..tak prawda czy nie
2 412 624. krzysio 2015-08-12 (20:11)
krasna ..a widzisz hartage ..dawno dobrze znał dzieje ..mówi >>>ani slubu ..ani wygra ...ani przyjechac do dziewiucha na iimprezka ..a ty śmiejesz on głupoty ..tak prawda czy nie
napisz ze zrozumienie
napisz ze zrozumienie
krasnalek