Wpisy 2 411 438 – 2 411 537
11 sierpnia 2015 10:49 → 11 sierpnia 2015 13:55, 100 wpisów
paulo3
Trudno,trudno ale nadejdą lepsze czasy.Tylko kiedy ?
Trudno,trudno ale nadejdą lepsze czasy.Tylko kiedy ?
Witam Serdecznie !!! Dzisiaj cel główny wygrania w Multi Lotka i w Dużego Lotka
W końcu muszę kupić dezodorant bo mi się kończy. To mogę w sumie 2/2 pograć.
wczoraj wieczor zagrane za 2,5zeta gra multi multi trafione 4z9:2zeta,strata 50 grosza:
dwie zdrapki w prezencie dostane lotek:koszta 2 zeta,wygrana 2zeta,dwa słonie na jednej:
Wczoraj miałem 1/10 ale się nie poddaje. To lepsze niż nic nie mieć
wczoraj łobuzy podawali pogoda miało byc wieczor noc 20 stopnia,ja na termometr na balkon okolo 2 w nocy temperatura:30 stopnia oszustwo:
Spokojnie jeszcze 5 miesięcy i będzie o upałach tylko pomarzyć
tommy ja się nie znam na pogodach,mozliwe rolnicy zbierają malo plonow,chleb koszta 10 zeta:
jak się chroniłem wieczor zimna woda z kranu polewana twarz i ramiona potem katar,oczy zalane łzami:
A mnie w banku wpieniają jak pobiorę pieniądze z bankomatu to mnie koszą 5 złotych. Trzeba będzie pójść i opieprzyć bank. Gadają że karta za darmo do wszystkich bankomatów to skąd kuźwa 5 złotych...
tommy banki w obcych rekach chyba tylko jedna banka polska,oni nie obchodzi ich klient,tylko aby zarabiac i zarabiac i porywac pieniążki:
Od czasu kiedy wymieniłem kartę tak się dzieje. Wcześniej było ok.
dobrze ze jeszcze komary polskie są zdrowe,pomidory genetyczne mutacje są wielkie jak rece i wszystkie do siebie podobne,jak wyhoduja w laboratoriach mutacje komar 50 centymetrow to horror bedzie ludzie zamkną sie po domach,a ulice puste:
jak jocia trafila 5z6 to znak ze jeszce mozna wygrywac tylko trzeba patrzyc godzinami w tabelki i analizowac a od tego bola ocza i mozga:
ja mam siła tylko 5 minuta tabelki potem pada mi system mozga i nie moge się skupic:
dzisiaj zamieszałem w kuponach, trzeba iść haracz zapłacić do ts
teraz spokojnie czekam na losowanie i obiada,dziś kalafior,jajko smazone patelnia i młode ziemniaczki:
na razie nie pije bo musze autem do kolektury dojechać, chyba że mi się pomiesza w głowie jak wygram
masterli byłem wczoraj w biedronce nie widzialem fasolka jedynie kalafiory i dokonałem szybkiego zakupy stąd takai obiad dzisiaj:
patrze jest kumbulacja w lotto:12 000 000,jak ktoś marzy o milionach moze zagrac za 4zeta z plusem a jak ktos ma wiecej kasy to nawet za 40 zeta:
ja jak łobuzy zrobili zakład za 3zeta i dodali plusa,gram bardzo rzadko chyba przez kilka miesiecy trzy albo 4 razy efekt zadnych wygranych,kiedyś dawno raz 24zeta:
hipcio ..ja nie lubie stare PC ..zostawiłem na stychuu ..po to jest za duzo prądu 85 wat .. za dzidek
Na jednej zdrapce miałem wszystkie wygrywające liczby a na drugiej tylko 2 złote
krzysio jeszcze nie wiadomo kolega brata informatyk jeszcze go nie było:
krzysio pamietasz kiedyś multi było za 1,25 jak ktoś chciał wygrac 200 zeta to mogł podwoic stawkę,teraz trzeba grac drozej i wieksze straty wychodza:
na dowód że wygrałem w zdrapce wkleiłem do mojego profilu zdjęcie zdrapki
Witajcie Wszyscy
no to typujemy i oczekujemy
powodzenia
no to typujemy i oczekujemy
powodzenia
torsan
szczęśliwa bródka, nogi... a może parka dziś na 14 losuje?
echh muchy w zeszłym sezonie były wstrętne...ale w tym przebzykują same siebie dobrze, ze o wiele gorszych komarów nie ma
a nogi niech zakryją!! może wtedy dobre liczby wypadną!
a nogi niech zakryją!! może wtedy dobre liczby wypadną!
No i dziś zaszaleję dwa z nich wysłane dwa przewidywania
50,56,64,42,46,77,2,7,12,24; 17,10,35,24,70,79,56,41,22,2; 7,29,64; 7,22,58,65,7
trafi albo nie trafi...oto jest pytanie
50,56,64,42,46,77,2,7,12,24; 17,10,35,24,70,79,56,41,22,2; 7,29,64; 7,22,58,65,7
trafi albo nie trafi...oto jest pytanie