Wpisy 2 411 389 – 2 411 488
11 sierpnia 2015 09:19 → 11 sierpnia 2015 12:37, 100 wpisów
ciężki czas.
Gorąco jak cholera
Nudno jak cholera
Roboty od cholery
chęci ni cholery
Gorąco jak cholera
Nudno jak cholera
Roboty od cholery
chęci ni cholery
IDĘ zagotowywać ogórki bo wczoraj to ja bym się zagotowała wieczorem ,wstawiłam w zalewie do lodówki
Monet mój pies z takim jęzorem lata ,biedna psina szuka też chłodku
Mój spod wentylatora się nie rusza.
Na dwór żeby zrobił co trzeba to wynoszę dziada.
Na dwór żeby zrobił co trzeba to wynoszę dziada.
lila on jest zadowolony jak popołudniu mąż przychodzi z pracy i to do póżnego wieczora na dworze by tylko był bo w domu 33 stopnie a na dworze na chodniku się rozłoży i za cholere do domu nie chce iść
Monet jak pies będzie chciał wyjść to sam Ci da znać,nie mussz go na siłę wynosić
żałuję że klimy w mieszkaniu nie zabudowałam ,ale trza coś o tym pomyśleć,a nade mną jest jeszcze strych bo na 2 piętrze mieszkam
lila mój też łapką mnie zaczepia i zaliże na śmierć.wiem ale teraz u nas posucha idą jak świeże bułeczki
LILA ja bym musiała mieć ich z 5 bo 4 pokoje i kuchniato teraz trochę za drogo by było ,a ts nic nie da ugrać większego
kiedyś gdzieś w sklepie widziałam jak gośc postawił przed wentylatorem miskę z lodem heh żeby było bardziej chłodno ale czy to coś daje to nie mam pojęcia
lila to wiem ale sprawy spadkowe trza było popłacić więc z kasiorą krucho.2 mieszkania trza opłacać bo szkoda by było puścić za grosze ,a tak zawsze na czarną godzinę będzie
dusia jak z kasiorką krucho to się trzeba zastanowić co lepsze,sprzedać czy wynająć.
Cześć wczoraj o 14:00 2/5 i 21:40 2/5 no normalnie wielki sukces dzięki TS za szczodrość.
Żeby chociaż 3/5 dali to nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. By było na kolejną grę chociaż.
O 13:00 jadę do pani na korepetycje ale jeszcze muszę sprawdzić arkusz z sierpnia 2014.
lila
Następnym razem może będzie lepiej ?
Do matury powtórkowej zostały 2 tygodnie.
Do matury poprawkowej zostały 2 tygodnie.
Co taka cisza nastała.
krzysztof 24 masz maturę ? Jak ci idzie z matematyki ?
W miejscowości Białystok padła wysoka wygrana w zdrapce Stokrotka
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
A potem zaczął Krzysiek studiować.
Do Szczytna chcę iść.
u mnie 29 stopni i lekki wiaterek -jest już czym dychać i ograć wreszcie tees
dobrz robi w upale ręcznik namoczyć w zimnej wodzie wykręcić troche i założyć taki turban na głowe i trochę w tym pochodzić troszku na ramiona i szyje potrzymać i popijać wyciśniętą cytrynę zalać zimną wodą gazowaną -pomaga
2 411 431. krzysztof c 2015-08-11 (10:15)
Do Szczytna chcę iść.
Z buta?
Ambitne.
to ze 130 będzie.
Asfaltem.
Trzymam
Do Szczytna chcę iść.
Z buta?
Ambitne.
to ze 130 będzie.
Asfaltem.
Trzymam
W miejscowości Sosnowiec padła wysoka wygrana w zdrapce VABANK
Nie dosyć,że gorąco,to czytając niektóre wpisy,trzeba jeszcze
paulo3
Trudno,trudno ale nadejdą lepsze czasy.Tylko kiedy ?
Trudno,trudno ale nadejdą lepsze czasy.Tylko kiedy ?
Witam Serdecznie !!! Dzisiaj cel główny wygrania w Multi Lotka i w Dużego Lotka
W końcu muszę kupić dezodorant bo mi się kończy. To mogę w sumie 2/2 pograć.
wczoraj wieczor zagrane za 2,5zeta gra multi multi trafione 4z9:2zeta,strata 50 grosza:
dwie zdrapki w prezencie dostane lotek:koszta 2 zeta,wygrana 2zeta,dwa słonie na jednej:
Wczoraj miałem 1/10 ale się nie poddaje. To lepsze niż nic nie mieć
wczoraj łobuzy podawali pogoda miało byc wieczor noc 20 stopnia,ja na termometr na balkon okolo 2 w nocy temperatura:30 stopnia oszustwo:
Spokojnie jeszcze 5 miesięcy i będzie o upałach tylko pomarzyć
tommy ja się nie znam na pogodach,mozliwe rolnicy zbierają malo plonow,chleb koszta 10 zeta:
jak się chroniłem wieczor zimna woda z kranu polewana twarz i ramiona potem katar,oczy zalane łzami:
A mnie w banku wpieniają jak pobiorę pieniądze z bankomatu to mnie koszą 5 złotych. Trzeba będzie pójść i opieprzyć bank. Gadają że karta za darmo do wszystkich bankomatów to skąd kuźwa 5 złotych...
tommy banki w obcych rekach chyba tylko jedna banka polska,oni nie obchodzi ich klient,tylko aby zarabiac i zarabiac i porywac pieniążki:
Od czasu kiedy wymieniłem kartę tak się dzieje. Wcześniej było ok.
dobrze ze jeszcze komary polskie są zdrowe,pomidory genetyczne mutacje są wielkie jak rece i wszystkie do siebie podobne,jak wyhoduja w laboratoriach mutacje komar 50 centymetrow to horror bedzie ludzie zamkną sie po domach,a ulice puste:
jak jocia trafila 5z6 to znak ze jeszce mozna wygrywac tylko trzeba patrzyc godzinami w tabelki i analizowac a od tego bola ocza i mozga:
ja mam siła tylko 5 minuta tabelki potem pada mi system mozga i nie moge się skupic:
dzisiaj zamieszałem w kuponach, trzeba iść haracz zapłacić do ts
teraz spokojnie czekam na losowanie i obiada,dziś kalafior,jajko smazone patelnia i młode ziemniaczki: