Wpisy 2 410 838 – 2 410 937
10 sierpnia 2015 16:30 → 10 sierpnia 2015 17:39, 100 wpisów
nie podobają mi się mapki, utrudniają pracę.
a ja myślałam że strona nie chce mi się do końca załadować, eh
a ja myślałam że strona nie chce mi się do końca załadować, eh
czy może mi ktoś wyjasnic o co ho wam z tymi mapkami niezbyt często ba wogule z nich nie korzystam ale wlazłem sobie liczby sa data jest przedzialy 1-40 41 80 01 -80 wiec o co kaman liczby wyrazne
gryks stare mapki miały w każdej kratce kolejna liczbę wpisaną obecnie są puste jest to w takim wydaniu mniej czytelne!
Nieczęsto ale zdarza mi się korzystać z map.
Wolałem przednią wersję.
Ale jak widzę nie ja jeden
Wolałem przednią wersję.
Ale jak widzę nie ja jeden
i jeśli miało być to ulepszenie to komuś coś nie wyszło no chyba że ma to podziałać na zmniejszenie korzystających to
jak "komuś"?
Karwa krasnoludy hakery Pasko tabelki pozmieniały?
Admin eksperymenty robi.
Karwa krasnoludy hakery Pasko tabelki pozmieniały?
Admin eksperymenty robi.
2 410 843. Serw 2015-08-10 (16:39)
Monet jak temperatura?
Powyżej krytycznej dla mnie.
Monet jak temperatura?
Powyżej krytycznej dla mnie.
W miejscowości Lębork padła wysoka wygrana w zdrapce Super Lotek
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Pasko popraw mapki jak były bo teraz utrudnia analizy wszystko się zlewa nie mogę pracować z góry dziękuję
jocia jakieś pewniaki na wieczór ? coś już skreśliłem ale wena mi zmarła...
no właśnie coś tam na profil wrzuciłem ale brakuje mi do normy dziennej
jociu co Ci intuicja podpowiada? tylko nie pisz że zmarła jak moja Wena
Kolejny arkusz przerobiony już 12 zostały jeszcze 2 do zrobienia.
Jest tu ktoś kto dobry jest z matematyki i może zdawałem nie tak dawno albo będzie zdawał czy poprawiał ?
Oczywiście dla takiej osoby przewidziane gratyfikacje za małą pomoc.
z 10, fajnie 11 wygląda, ale mocniejsza 41
Wystarczy tego dobrego
Wystarczy tego dobrego
Dobra widzę że nie chcecie pomóc żeby tylko nie było że o maturze będę do maja pisać. Wasza decyzja.
Tak tylko piszę bo widzę żadnej pomocy a wymagania wielkie o wielkie.
A bo masz maturę to mądrala widzicie ją i pracuje sobie za dobre pieniądze prawda ? A młodzi praktycznie zero perspektyw do tej pory tylko emigracja zostaje. Ot cała rzeczywistość smutna naszego kraju.
Krzysztof a pisz ja np. na to cieplym moczem lepiej bys zrobil robiąc zadania poza kompem graniem wujkami woźnymi boksem i uj wie o czym jeszcze niż pierdo... tak 365 dni w roku a efekt ten sam może czas na wnioski zmiany ile ty masz lat ok reka nie granat ale ile mozna
To tylko jeden krok do szczęścia został i upragnionego papieru.
O USA myślałem wyjechać i zrobić karierę boksera to jest myśl.
Serw, nie wiem.. nie zwracam uwagi na spiochy, to tylko 1/80 z liczb
Dlaczego ludzie się nie myją. Chyba z maską trzeba będzie wsiadać do MPK
jocia się uczyla tak jak ja tu nikt za ciebie przez neta zadań niezrobi jak nie rozumiesz matmy to koniec
Sporo umiem co.
a ten dalej swoje haha zamiast więcej robic niż pisać gadac to ten o usa o boksie zaraz będzie formula jeden potem wozny wujek schemat jak ta lala haha a jeszcze kobiety ta się podoba tamta mam kolege 43 lata od 20 lat tak gada dalej sam z mama
Czy to takie trudne zdobyć 15 punktów naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 50 ? A jednak.
może jedna, mogą obie wejśc.. może i inna.. nie wiem , teraz o 14:00 nie było dziewąitek
gryks76 zadam ci inne pytanie to jak najprościej zdobyć 15 oczek dostaniesz zobaczymy co no dawaj co pół litra pasuje ?
2 410 908. krzysztof c 2015-08-10 (17:23)
gryks76 zadam ci inne pytanie to jak najprościej zdobyć 15 oczek dostaniesz zobaczymy co no dawaj co pół litra pasuje ?
Pół litra
Pół litra
gryks76 co milczysz ?
no dziękuję i do losowanka wysokich wygranych życzę
jociu
gryks ale nie za duzo lepiej woda
jociu
gryks ale nie za duzo lepiej woda
jocia dobra ty taka mądra a nie pomagasz.
Krzysztof i tak tego nie zakumasz jak matme ale uczyc się uczyc jeszcze raz uczyc
Człowiek o 3 lat dupę sobie zawraca językiem polskim i matematyką a każdy widzę w dupie do ma a gadania ile. A ja jednak jak by nie było staram się i walczę o maturę.
ty się nie staraj laskawco haha który sobie dupe zawraca a kto ci kaze sobie zawracać tym dupe może trza zawrocic było by tobie glowa
ale jesteś zabawny chcesz mature a bulwers ze sobie dupe zawracasz daj sobie siana lepiej bo nie zdasz matury jak co roku bo gdybys ja kumal bys zdal a tak lipa coz ważniejszy jest wozny co powie co wujek kim bys chciał zostać ale nie nauka wiec skoncz was i wstydu sobie oszczedz dorośnij
Żeby gdzieś dali informacje na co zwrócić szczególnie uwagę.
eh musze isc a tak fajnie było telenowela się kreci Krzysztof c nosi tytul czy uda mu się zdac mature jest rok 2050 niby się nic nie zmienilo poza nim zestarzał się
krzysztof c naucz się równania kwadratowego nierówności jak znasz te podstawy to zdasz maturę spokojnie
gryks76 ja uczę się i uczyłem więc o co ci chodzi. Przed 2010 25 lat nie było matury ja nie idę na takie studia ale ich widać to nie obchodzi chyba że nowy rząd to zmieni.
tak tak dadza ci informacje z rozwiązanymi dla madrych inaczej przepiszesz ba dla ciebie ułatwienie tylko się podpiszesz czas trwania matury 1 minuta
Z maturą czy bez i tak będziesz pracował na najniższej krajowej więc pomyśl czy Ci ona potrzebna
wkuj sobie jedno matmy się nie umie matme się rozumie lub tez i nie pierw nie powielaj bledow ale tobie to jak do slupa slup jak dupa i koniec czas na mnie mam dość tej telenpweli w której jesteś w roli glownej