Wpisy 2 410 697 – 2 410 796
10 sierpnia 2015 14:20 → 10 sierpnia 2015 15:07, 100 wpisów
Bonus Multi Multi: 710 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
krzysztof c jak będziesz sobie grał na te 5 skreśleń zamiast sobie dawac sznse wygrania 10/10 to masz racje to pozostana 3 zmiany i filcaki
gryks76
brak 30 02 39 43 troszkę popsulo krzyki ale i tak piknie oby dobra pasa trwala po ciężkich chwilach
Krzy.... jak gumowce są szczytem twoich planów to po ki h.. do szkoły tornister nosiłeś
krzysztof c ile tam brutto płaca w tych filcakach ?
Robal_36 ty zawsze wiesz kiedy wypełzać
nadal myśle bo sponsoringowac TS to juz nie zamierzam
nadal myśle bo sponsoringowac TS to juz nie zamierzam
25 groszy od wyprodukowania jednego on przy maszynie z innym kimś robi na zmianę. Maszyna robi i on potem formę wkłada na stojak taki potem zdejmuje i zakłada na metalowy stojak albo czyści też maszynę.
I jak maszyna pracuje ma z 5 minut wolnego.
On zarabia tak około 1500 zł.
Albin
no, masz - jasne, że wiem i
wiem także, że nawet jeśli i b y ł, to /jak już widzę/ i tak dziś się nie nachapałeś
i wiem, że nikt sponsorować nie zamierza , ale
taki jakiś klimat mamy
no, masz - jasne, że wiem i
wiem także, że nawet jeśli i b y ł, to /jak już widzę/ i tak dziś się nie nachapałeś
i wiem, że nikt sponsorować nie zamierza , ale
taki jakiś klimat mamy
Mówił że dzisiaj wypłata i też lubi grać w gry ma dobrego składanego PC. I gry kolega mu ściąga bo ze sklepu też ma ileś.
hipopotan za każdym razem czytaj co może ze zrozumieniem.
Jak kupuję tylko oryginały.
Robal_36 a co do klimatu to cos za sucho ostnio trawnik mi wysech w koło domu nie ma co kosic podlewac nie zamierzam nigdy tak jescze nie bylo a trawnik przed domem to kosze juz sporo latek
Choć jak bym chciał F1 2015 na PS4 to trochę kasy potrzeba z 1500 zł komplet.
Robal_36 nadal pykasz w mini ?
Robal_36 10/10+
Ciekawe cz mój tata już na polu orze ale chyba nie w taki upał bo dziadek jemu o tym mówił w sobotę Ursusem a dziadek i wujek mają 2 kombajny Bizony Rekordy niebieskie.
Robal_36 na wieczór wysyłam 10/10x2+
teraz tradycyjnie pokaze jezyk dla ts:i prosze o wygrana wieczorem jeszcze nie wiem czy zagram,hi,hi:
Ciekawe ile tata trafił bo też skreślił a i miał 10 zł wygrane bo słyszałem jak maszyna dała sygnał.
krzysztof c Ursus dał sygnał czy bizon rekord
10/10 i co wy chcecie pełną pule trafić a to dobre ok próbujcie. Teraz takie pytanie kto według was jest najlepszych bokserem wszech czasów według mnie Mike Tyson.
mama mi podała wczoraj i dzisiaj wyszłop-należy zawsze słuchać starszych
To była istna bestia czyli inaczej żelazny Mike aha i jestem fanem Floyda Mayweathera Jr jak kolega kótry ma bilans 48-0-26 i wyrówna rekord Marciano 49-0-43.
Albin
mm /ja osobiście/ - nie gram - ani na stawce ani, tym bardziej , z plusem, jakoś nijak nie potrafię sobie uzasadnić takiego podejścia , ale Tobie - szczerze - powodzenia i
mm /ja osobiście/ - nie gram - ani na stawce ani, tym bardziej , z plusem, jakoś nijak nie potrafię sobie uzasadnić takiego podejścia , ale Tobie - szczerze - powodzenia i
On zarobił jak mówili ostatnio 300 mln % najlepiej zarabiający sportowiec świata w historii.
300 mln $
Robal_36 wiadomo ze 10/10 to kosmos do trafienia ale na trafnośc do 7/10 + nie narzekam bo sie trafia
i zawsze ta szansa jest na 10/10
PowerBall około 180 mln zł to jest prawdziwa kumulacja a nie śmieszne 12 mln zł.
AlbinLotto to będziesz mi dawał te 10 liczb ja sobie będę piątki robić coś ci odpalę na pewno i wyślę.
krzysztof c w grze MM grasz o tyle milionów praktycznie ile chcesz i to 2 razy dziennie
Krzysztof c ty lepiej nie choć na te pole a przynajmniej nie w takie slonce
krzysztof c doladowanie do tel. mi kupisz za piątaka i kwita ale to tylko powyzej 6/10
krzysztof c 5 skreśleń sobie wybij z głowy mm dobrze ci radze
ojej, to jaki Ty skromny Albin jesteś - wyciągasz i w profil nie wstawiasz ? , a kiedyś, to nawet takie, co mogło być z plusem wlepiłeś
Robal_36 tak do 7/10+ wpada powyzej to juz bardzo cięzko
rzeczywiście, tak spojrzałem w tabelki i 20 do 50 - na kraj - no żyć nie umierać
jocia
9/10+ i 9/10 w tabeli jest
jocia
jocia co tam masz do jedzenia ?
z opóźnieniem wszystko wejdzie
Biteczki ze schabu- z czosneczkiem i kmineczkiem, ziemniaczki i do tego kapustka młoda kiszona gotowana iiiiii zasmażana -- MNIAM
dajcie zjeść
dajcie zjeść
Przyznać mi się ... natychmiast.
--------------------------------
Skreślił Ktoś liczbę którą podałem ???
>> 36 <<
--------------------------------
Skreślił Ktoś liczbę którą podałem ???
>> 36 <<
dusia dobre szkrzydełka w miodzie
agatkaa
Wiadomość z Radiowej Jedynki.. .
"Upał ma się dobrze i nie ma zamiaru ustąpić".
Chłodniej będzie tylko nad morzem i w północno wschodniej Polsce.. .
..............................................
"Upał ma się dobrze i nie ma zamiaru ustąpić".
Chłodniej będzie tylko nad morzem i w północno wschodniej Polsce.. .
..............................................
Agatka.. .
Agatka.. .
Może jutro coś będę miał ze snu.. .
Może jutro coś będę miał ze snu.. .
tesa
Dusia.. .