Wpisy 2 410 397 – 2 410 496
10 sierpnia 2015 10:03 → 10 sierpnia 2015 10:58, 100 wpisów
Wraca ... komuna.
Od dzisiaj zostają wprowadzone ograniczenia poboru prądu.. .
Od dzisiaj zostają wprowadzone ograniczenia poboru prądu.. .
A może to winna jest przeglądarka ? No, nie wiem, ale - na chromie działają
i trochę /mapek/ ostatnio "odpalanych" było - ot, np -> www.multipasko.pl/mapa2266245
i trochę /mapek/ ostatnio "odpalanych" było - ot, np -> www.multipasko.pl/mapa2266245
Przerwa...
Lila.
Cześć wczoraj byłem na plaży jeziora i jak przełożyłem w inne miejsce ręcznik żeby być na słońcu patrzę a w trawie 1 zł. Wziąłem do kieszeni a mama o na szczęście. Ale jednak położyłem z powrotem może komuś innemu bardziej się przyda. No i dzisiaj skreśliłem Multi Multi na 5 skreśleń na 2 losowania może akurat za to piątka wpadnie i na wieczór impreza ?
A miałem zamiar w Lotto zagrać.
zgrywus jak tragicznie? Ja widzę wszystko elegansio ,jest lepiej jak było
Zgaduj zgadula jaka pustka w mapkach hula. Pasko wczoraj było ok dziś tragedia.
Pasko jesteś może ? A kto chce moje liczby z kuponu ?
Lila.. .
To co napisał Krzysztof c.
Znalazł złotówkę i odłożył ja, mając nadzieje ,ze znajdzie ją bardziej potrzebujący.. .
............................................
To co napisał Krzysztof c.
Znalazł złotówkę i odłożył ja, mając nadzieje ,ze znajdzie ją bardziej potrzebujący.. .
............................................
Nie wziąłem złotówki ani się nie kąpałem. A i były ładne dziewczyny w storach kąpielowych dwie takie przy kości ale zgrabne około 16 lat i jedna w krótkich spodenkach dżinsowych z 18 lat 160 cm a włosy długie puszyste z 50 cm.
Lila żeby potem nie było że nie dałem bo tu może paść piąteczka ale wasz wybór.
Ale nie zagadałem jak teraz będę zagadam aha i budka z jedzeniem była nieczynna.
Lilo kochana a jak trafię piątkę to co powiecie ?
A to jednak ktoś jest zainteresowany. A i byłem z rodzicami kupić czajnik elektryczny bo wczoraj mama włączyła i nie działa firmy Zellmer dzisiaj nowy kupiony też Zellmer 97 zł.
O Pasko świetnie że jest miło ciebie widzieć.
Pasko.. .
Nowych nie widziałem.
Mogą być ... stare.
Nowych nie widziałem.
Mogą być ... stare.
18 33 36 55 68
mnie w tych mapach Pasko wnerwia to, że n a1-80 jest nr a nie data losowania
Osa się w dostała do pokoju.
lilka...wreszcie udało sie pobić rekord punktowy i tylo na 5 miejsce starczyło...normalnie ludzie szaleją...a Pasko niczym premier po premiach poleciał i daje tylko 1-3
Już za firanę ją zeszytem i poleciała.
mnie pomagaja tylko w tym, żeby ostatecznie jednak nie dobre liczby wybrac
Lila I reszta-dzień dobry
Dobra pora na kolejny arkusz z matematyki już nie wiele zostało bo 3 do końca. Do tej pory 7 zdałem i 4 nie.
kondziu jakbyś dostał list pochwalny to by Ci się w główce po***iło już całkiem
Panie Januszu a może tak więcej miejsc żeby nagradzanych dobry pomysł choćby jednym kuponem Lotto Plus ? O do 10 miejsca ?
Pasko.. .
Znawcą mapek jest ... Jocia.
Trzeba poczekać na jej opinię.. .
Znawcą mapek jest ... Jocia.
Trzeba poczekać na jej opinię.. .
Lila, bo Ty masz młode oczy to dobrze widzisz.Mnie już nawet pkulary nie pomagają.Wolę starą wersję mapek
Kto za ręka w górę ?
tczewianka ale w tej nowej kratki sa chyba większe więc powinno być lepiej widac
Wędruś, jocia ma własne mapki
Chyba pora na mnie nikt teraz nie opisuje.
Nawet nasz guru Pasko.
Pasko Pasko Pasko jesteś tam ?
Tczewianka.. .
Krzysztof, a Ty masz wakacje?
Uczę się do matury. To gdzie pani widzi wakacje i pomagam na żniwach u dziadka i wujka.
no tak
Monet
Pani Anno jak tam córka co u niej słychać ?
dobra idom do kitchen i dzidaa... kondi jak ty dawałes liczby 3/3 ..nie pewnie trafisz zobaczymy pózniej czasy
Pasko oj dlaczego to majątku by nie kosztowało a same prawie korzyści więcej typujących by było pewnie. Słuchaj ja tylko dałem taki pomysł a co ty z tym zrobisz twoja decyzja.
5 w maju język polski zdałem.