Wpisy 2 408 847 – 2 408 946
7 sierpnia 2015 22:07 → 7 sierpnia 2015 23:59, 100 wpisów
Zgrywus poszedł do kuchni po sikierkę Pewnie zaraz podejdzie do mnie i powie no to odbijany
Pewniak MM 12
Parka MM 04,05
Trójka MM 77,74,79
Piątka MM 68,69,66,52,65
Dziesiątka MM 23,25,28,29,33,
35,38,43,48,52
i pa wam
Parka MM 04,05
Trójka MM 77,74,79
Piątka MM 68,69,66,52,65
Dziesiątka MM 23,25,28,29,33,
35,38,43,48,52
i pa wam
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 101 827,30 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
bolek31 no jakbym spadł wprost na Ciebie to nie byłoby do śmiechu
HARTGE jutro lotto wysyłasz ?
Faral40
Zapomniałem zatypować na wieczór no i jak to zwykle bywa wpadło 1/1, długo oczekiwane 2/2 itd. a w Mini 3/5, więc ponad 20 pkt. do rankingu przepadło - szkoda, że nie można typować na miesięczny zapas, ale wiem że w tym wszystkim chodzi o codzienny ruch na stronie i dlatego tak jest, ale chociaż powinna być możliwość "zatypuj ponownie te same liczby" wtedy nie trzeba by było przekopiowywać liczb a przede wszystkim wpisywać ręcznie liczb w niektóre pojedyncze okienka
Ja typuję nieregularnie na tej stronie (51 miejsce w sierpniu 2013 - to moje najwyższe osiągnięcie, potem przez lata nie typowałem lub sporadycznie) ale chciałbym chociaż raz być na miejscu od 1 do 5, dlatego jeśli nie stracę zapału to będę się starał typować do skutku...
Ja typuję nieregularnie na tej stronie (51 miejsce w sierpniu 2013 - to moje najwyższe osiągnięcie, potem przez lata nie typowałem lub sporadycznie) ale chciałbym chociaż raz być na miejscu od 1 do 5, dlatego jeśli nie stracę zapału to będę się starał typować do skutku...
Popieram multilotek,
mi również brakuje takiej funkcji w typowaniach: "zatypuj ponownie te same liczby"
mi również brakuje takiej funkcji w typowaniach: "zatypuj ponownie te same liczby"
To trzeba taki postulat do Pasko zgłosić - chyba nie sprawi mu to różnicy, bo i tak by zatypować trzeba będzie wejść na stronę, więc z ruchu nic nie straci...
Programy hmm gra na koncówki - mapy - wykładnicze - lepiej wykładnicze Gaussa - a tutaj lipa- hmm
904 szukasz
hej jocia
kretynio sro
Lelek kozodój, jak i inne ptaki nocne, był w wierzeniach i tradycji uważany za ucieleśnienie sił mroku i śmierci. Dla Słowian, lelek był ptakiem, który przenosił dusze zmarłych. Uważano też, że osobę, która usłyszy głos lelka, wkrótce czeka śmierć. Według innej wersji mitologicznych przekazów lelki prowadziły duszę ku Nawiom (duchy śmiertelne), lub prowadziły swym głosem Nawie, które były ślepe, ku duszom.
i tak jest że Ty jako wspaniały gracz musisz mieć to coś "intuicja" i uważaj doświadczenie z liczb które grają
to co ty masz to jedynie nas.... w lepetynie i daj sobie na luz bo bo mnie to powiewa i nie zaczepiaj bo to tylko potwierdza twoja nude i glupote i itd;
wiesz, kiedyś to dla mnie tutaj człowiekiem który chce pokonać statystykę trygonometrię rachunek prawdopodobieństwa, itd - to był edi - jego pamiętam mądry gość i bardzo go szanuje- fakt to dawne czasy kiedy edi rozpisywał systemy - teraz to inna gra - chociaż cały czas przegrana ale są wyjątki
jak sam zaczynał w lotto - zrobił wspaniałą sprawę -każdy mógł się wypowiedzieć - jak gra jak ma ustawiony system
jocia - kiedyś to zajmowaliśmy się systemami i takimi innymi pierdołami
ale powiem tak - najlepiej grać w mini - / tylko obstawiając swoje liczby a nie z chybika / i grać na 3/3 w multi
nie sprowokujesz za plytki jestes
a pewniaczka masz 81 sobie zapisz w kajeciku
a pewniaczka masz 81 sobie zapisz w kajeciku
nie graj w system - to nie wyjdzie za dużo kasy trzeba na grę żeby pokryć system