Wpisy 2 406 367 – 2 406 466
4 sierpnia 2015 14:28 → 4 sierpnia 2015 15:03, 100 wpisów
pamietoom kiedy ..jak kto pisze po ENG ..zostanie mozliwe bloookada nicki ..jak >>paczkiewicz <<<obiecał
tesa no i efekty są jakie są jak widac
krzysio ja nic nie rozumiem po angielsku jedynie troche słówek po niemiecku:
tesa no własie do 7/10 jako tak wejdzie a powyzej to juz nieche wchodzic
jak dawno temu w kolekturze spojrzałem na wypełniającego kupon gracza,to on potem cały czas patrzył na mnie jak wypełniam keno,czy cos wygrywam:
EstMy to chyba był zając.że tak szybko ucieka. nic zgrywus tak sobie piszę.
hades .... the truth you do not live the PoleN , where from you have this...
No nic, widzę, że się nie dowiem...
jak grać, żeby wygrywać za każdym razem...
jak grać, żeby wygrywać za każdym razem...
teraz chyba 10 milionow polakow siedzi w anglii i zna jezyk angielski:
hipcioo ..a no ..znasz pan Cejrowski okulary pierwszy wiedział ..dlaczego 1 milion uciekają i pracuja zagraniczny i ma sie dobrze zyc niz PL .pracuje krew zaleje
ESTYMY nie wszyscy muszą znać języki obceJa znam tylko rosyjski i trochę niemiecki i
krzysio duzo osob zdrowych wyjezdza bo tam wysokie zarobki i pomoc panstwa a w polsce jak ktos straci prace to moze wyladowac na smietniku i jesc ze szczurami:
aaa już tam by Ci szczury dały pojesc, hipopatan
już nie bądź takim optymistą
już nie bądź takim optymistą
2 406 414..hipcio ..a no po to wyrzucaja praca i zostal renta wcześniej niz wiecej nie pracują jak kto
tuski nas tak ogupili że już z takich groszy się cieszymy wygranych
hipcioo ..PL ..najwiekszy afery jest ..a my wypluje PL praca i okeY
20 zł wygrana raz na miesiąc -a ile tam pałęgom tees odłożymy to szkoda gadać
krzysio pracujesz czy nie? Pracujesz u brata a brat w parku sufity maluje tak?
lila podliczam jedna paczka dziennie kilkanascie zeta,miesiąc 400 zeta,papierochy koszmarny nalóg:
L**a ..ja nie pytam ooto praca ..to jest prywatne tajemnica ..a ty pracujesz masz sama powazna twoja sprawa co masz problemu kulturalne
hipcio Ty mi tu nie kiwaj bo Cię paluszek roboli i co wtedy? Wez się lepiej za jaranie
hipcio po papieroskach jedz dużo kukurydzy.pomarańczy podobno odtruwają nikotynkę ja też palę
hipopotan lepiej przeznacz to na MM jest szansa na duza wygrana a na pewno będziesz zdrowszy
Lila
Lila
lila krzysio jest dobrym czlowiekiem stara się zawsze pomagac innym jak potrafi:
L*AA ..ty myslisz ..pan krzysio zbiera puszka w rowie ..nalepsze zawody
krzysio no ja nie wiem czy zbierasz puszka w rowie,Ty to napisałeś
L**....jak nie wiesz wiecej ..nie gadaj praca ..nic nie interesuje PL