Wpisy 2 405 896 – 2 405 995
3 sierpnia 2015 22:33 → 3 sierpnia 2015 23:49, 100 wpisów
hey estymi gdzie zes się chowala ze ciebie nie było pytałem nikt nic nie wiedzial
HARTGE kiedys losowan mm byl tylko 4 w tygodniu dzisiaj jest 14 to tez ma znaczenie
EstyMy Dobranoc
Albin stówę trzeba przeznaczać na taką zabawę przy jednym zakładzie na dwa losowania pytanie kto wytrzyma takie trzepanie portfela trzeba mieć dobry dochód
Że ee cooo to się nie.cieszysz Zioralku jeden Gryksiowy, że już jestem?
Dobranoc Zioralek, się.zachowuj...
Dobranoc Zioralek, się.zachowuj...
jocia
HARTGE zawodowcy wytrzymaja amatorzy nie
uwaga jutro czarek ma cos w planie
kolezanki jumerek bedzie
kolezanki jumerek bedzie
estymi ja się ciesze tylko co z tego jak sobie idziesz w zasadzie już sobie poszlas posnic
numerek mialo byc
jocia no hej
ceha
witam wszystkich serdecznie i powiem mam wielkiego koszmara,ciągle jak wysyłam kupony przegrywam,a zdrowie nie przychodzi:
panoramix ja nie palę paczka fajek kosztuje chyba prawie 20 zeta,nie mam za co to robić,jedynie gram w ts :
faral bo to było tak jak pisałem na multipasko ciagle zawieszał się komputer i dostawałem nerwicy,potem nagle miesiąc temu włączam skanowanie a nagle buchnął płomien z tyłu komputera,przeraziłem się bardzo monitor i komputer zgasł,jescze nie wiadomo dlaczego:
HARTGE a dzisiaj coś miałes wysłane ?
hipopotan jak ci buchął płomień z komputera to tylko z zasilacza
hipopotan ile zasilacz mial wat ?
albinlotto kolega brata,informatyk miał sprawdzic co się stało ale jescze go nie było:
Hip... na odwirósowanie kompa na trzy zdrowaśki do pieca kompa
HARTGE na mini szkoda kasy 1 do 128 kosmos aby co ugrać wogóle trudniejsze niz 6/10 w mm
hipopotan przegrzewał sie zasilacz i ci w końcu padł
albinlotto a jak to zasilacz to po wymianie czy wszystko zadziała?:
hipopotan czasami zasilacze daja kiepskie malej mocy nawet w nowych pc
powinno działać po wymianie zasilacza
powinno działać po wymianie zasilacza
to niech sie w koncu ts-wi zasilacz przegrzeje
Dobra uciekam 5% baterii telefonu trzeba się podładować jutro może zagram sobie w mm na 14
HARTGE 3/5 w mini to 1 do 128 a w mm 6/10 1 do 87
w czasie mojej nieobecnosci na multipasko najwyzsza wygrana 20 zeta,5z8 zagrane za 5zeta,dwa zakłady:
HARTGE podłączyć ladowarke i moce wróca
popatrzyłem na mapy multi multi bardzo trudne losowanie,podejrzane powtorki liczb:
Albin podłącze na noc na rano będzie 100% na cały dzień intensywnego działania
HARTGE a co ty masz za neta ?
teraz są wielkie upały dlatego grający muszą zabrac ze sobą do kolektury wode mineralną i czapke na głowę na słonce:
HARTGE a co to za oferta abonament czy co ?
HARTGE to jest chyba jakaś chwilowa promocja
hipopotan szykuja się duże upały ma być nawet 40
2% zaraz padnie mogliby mocniejsze baterie dawać do tych smartfonów
albinlotto to jest dobre dla tych co są nad morzem a w miescie strasznie duszno:
HARTGE ładowanie to powinno być raz na tydzień nie częściej
HARTGE w play na kare płacisz 45 zl na misiąc i praktycznie bez limitów śmiga
albinlotto tak mnie pogieło,sztywnosc w nogach,ze ledwie dotarłem w niedzielę do kosciola,do kolektury nie miałem juz sił:
hipopotan i woda
HARTGE
nie poganiaj mnie bo trace oddech nie poganiaj mnie bo trace rytm
i powodzenia jutro
simply the best