Wpisy 2 405 854 – 2 405 953
3 sierpnia 2015 22:20 → 3 sierpnia 2015 22:52, 100 wpisów
Ceha.. .
HARTGE graja i po x20 i wiecej to jest tylko kwestia czasu jak ktoś nieźle łupnie
Wn i jeszcze długo się nie pojawi choć są w Polsce ludzie co grają takim sposobem
trzeba walic ostro, codzien wojna, zaden dzien sie juz nie wroci, cisnac!
10 z plusem razy 10 to norma
10 z plusem razy 10 to norma
Aach! Bez sensu, nawet jednej 9/10 nie było...i to bez plusa
Skandal, po prostu
Skandal, po prostu
Albin wiem że grają bo nawet jak trafi się 9/10+ to jest się zarobionym
Za ...5 lat ktoś wreszcie wygra ... 25 o0o o0o w MM.
Czyli w 2020r.
Czyli w 2020r.
ceha
Nie wiem czy pamiętacie ale historia Kamienia Pomorskiego tam się działo w 2004 roku
wrzucę Ci do KG, ok?
ale...muszę to jeszcze raz odszukać...i pamiętaj, że to było w komentarzach...a link będzie do wp-owskiego artykułu
ale...muszę to jeszcze raz odszukać...i pamiętaj, że to było w komentarzach...a link będzie do wp-owskiego artykułu
o 21:40 nic chyba zaczne grac tylko na 14 dziś np. 64 zl wpadlo
HARTGE ale teraz masz lepeij bo kiedys za 1,25 bylo tylko 100k dzisiaj jest za 2,5 250 k czyli 50k wiecej ni i bonusik
na jutro na 14 :
Pewniak MM 09
Parka MM 68,78
Trójka MM 71,78,67
Piątka MM 53,55,56,59,52
Dziesiątka MM 01,04,06,07,09,
10,11,12,32,36
Zatypowane o godz. 22:26
Pewniak MM 09
Parka MM 68,78
Trójka MM 71,78,67
Piątka MM 53,55,56,59,52
Dziesiątka MM 01,04,06,07,09,
10,11,12,32,36
Zatypowane o godz. 22:26
HARTGE a na jakiej tam stawce w tedy bylo ?
Albin niby tak ale i trudniej jakoś się zrobiło i dwa losowania trzeba mieć grubo w portfelu żeby grać na stawki
hey estymi gdzie zes się chowala ze ciebie nie było pytałem nikt nic nie wiedzial
HARTGE kiedys losowan mm byl tylko 4 w tygodniu dzisiaj jest 14 to tez ma znaczenie
EstyMy Dobranoc
Albin stówę trzeba przeznaczać na taką zabawę przy jednym zakładzie na dwa losowania pytanie kto wytrzyma takie trzepanie portfela trzeba mieć dobry dochód
Że ee cooo to się nie.cieszysz Zioralku jeden Gryksiowy, że już jestem?
Dobranoc Zioralek, się.zachowuj...
Dobranoc Zioralek, się.zachowuj...
jocia
HARTGE zawodowcy wytrzymaja amatorzy nie
uwaga jutro czarek ma cos w planie
kolezanki jumerek bedzie
kolezanki jumerek bedzie
estymi ja się ciesze tylko co z tego jak sobie idziesz w zasadzie już sobie poszlas posnic
numerek mialo byc
jocia no hej
ceha
witam wszystkich serdecznie i powiem mam wielkiego koszmara,ciągle jak wysyłam kupony przegrywam,a zdrowie nie przychodzi:
panoramix ja nie palę paczka fajek kosztuje chyba prawie 20 zeta,nie mam za co to robić,jedynie gram w ts :
faral bo to było tak jak pisałem na multipasko ciagle zawieszał się komputer i dostawałem nerwicy,potem nagle miesiąc temu włączam skanowanie a nagle buchnął płomien z tyłu komputera,przeraziłem się bardzo monitor i komputer zgasł,jescze nie wiadomo dlaczego:
HARTGE a dzisiaj coś miałes wysłane ?
hipopotan jak ci buchął płomień z komputera to tylko z zasilacza
hipopotan ile zasilacz mial wat ?
albinlotto kolega brata,informatyk miał sprawdzic co się stało ale jescze go nie było: