Wpisy 240 388 – 240 487
4 marca 2011 14:10 → 4 marca 2011 15:46, 100 wpisów
u mnie 4x 3/3 i 9x 2/3 .. a kupony wysłane za 40 zł
pozdrawiam grających 
pozdrawiam grających 
nie podam ile mam bo pospadacie z krzeseł i do przodu kreślić na trzy skreślenia

mag...jak ty to robisz ja gram 3/3 i za cho....nie moge trafić tej trójki zazwyczaj 2/3
ułożyłem system sam, a wzorowałem sie na systemach z forum tej stronki,, wczoraj była lipa ale dziś zwrot i jeszcze 200 zł na plus
4 liczby + dwa pewniaki .. wejdą 2z4 i 1z2 i na plus 16 zł .. mi weszło 3z4 i 1 pewniak ... grałem ,, 71,73,74,78, i pewnieki 37,38 .. może komuś sie przyda.. 
4 liczby + dwa pewniaki .. wejdą 2z4 i 1z2 i na plus 16 zł .. mi weszło 3z4 i 1 pewniak ... grałem ,, 71,73,74,78, i pewnieki 37,38 .. może komuś sie przyda.. 
wymiatacz
pieknie
) dopracuj jeszcze ten "systemik"idziesz w bardzo dobrym kierunku

pieknie
) dopracuj jeszcze ten "systemik"idziesz w bardzo dobrym kierunkumag....ustrzeliłaś coś konkretnego? pisz szybciutko najwyżej z papci wyskoczę 

hehe.. robisz dwa rozpisy 2 z 4 czyli 2 x po 6 zakładów .. do jednego rozpisu dopisałem jednego pewniaka , do drugiego drugiego.. czyli 2z4 + 1pewniak i 2z4 + 2 pewniak .. żadna filozofia.. każdy wie, że bez trafionych liczb każdy system jest zbędny.. ale doszłem do wniosku że prędzej wygram na 3 skreślenia jak na 5,6,7,8,9,10 .. ale żeby sie nie załamać jak z rozpisu 4 liczb wejdą mi np. 3 a nie trafie pewniaka rozpisałem dodatkowo te 4 liczby na 4 zakłady 3z4.. i dodatkowo ustrzeliłem 3/3 ,, może komuś sie to przyda co napisałem.. TRZEBA SKUBAĆ LOTTO ILE SIE DA, BO ONI ROBIĄ Z NAMI TO SAMO 

a najlepsze jest to że wysłałem bez plusa,a go trafiłem .. wiec w sumie mogło być ponad 500 zł .. 71 było w moim zestawie ;/
witaski ..znów miałam problem z połaczeniem 
wczoraj pisałam.że mialam fajne liczby tylko parka 71,73 i trójka 71,73,56 nie weszły No to dziś prawie weszły ...kto ma pamięć wzrokową ten MA 

wczoraj pisałam.że mialam fajne liczby tylko parka 71,73 i trójka 71,73,56 nie weszły No to dziś prawie weszły ...kto ma pamięć wzrokową ten MA 

na 3 skreslenia to szkoda drogi do kolekt.a i tak te same pieniadze do wydania 3y to na 3 na 8 3y na 10 skreslen a mozna ustszelic cos wiekszego a nie54zł.

wymiatacz....nic nie kapuję,dokładniej proszę bo ja blondynka jestem ha ha ha
hej wymiatacz gratuluje wygranych,mam pytanie: jaki jest całkowity koszt twojego systemu i w jaki sposób dobierasz 2z4 czyli krótko mówiąc "parke"
keri1
co ty piszesz z brednie.. to ustrzel kilkanaście trójek no!!! ustrzel!!!
co ty piszesz z brednie.. to ustrzel kilkanaście trójek no!!! ustrzel!!!picasso19.. wysłałem z asekuracją wrazie nie trafiłbym pewniaka, a weszłyby 3 liczby z zestawu "4" .. i sie opłacało
koszt z ową asekuracją to 40 zł,, bez 30 zł
koszt z ową asekuracją to 40 zł,, bez 30 złwitajcie
ja dzis mam 5/5 wkoncu po tylu losowaniach, wiedzialem ze nie ma sensu pisac tutaj w typowaniach tych liczb bo ts chyba se zaglodaja i patrza kto ile wytypowal trafnych przed losowaniem. moje liczby: 5,46,47,48,49 jak myslicie jaki bedzie joker? pozdrowionka dla wszystkich
ja dzis mam 5/5 wkoncu po tylu losowaniach, wiedzialem ze nie ma sensu pisac tutaj w typowaniach tych liczb bo ts chyba se zaglodaja i patrza kto ile wytypowal trafnych przed losowaniem. moje liczby: 5,46,47,48,49 jak myslicie jaki bedzie joker? pozdrowionka dla wszystkich
padła dzisiaj o 14 jedna 9/10 ktos mial funksa
i 7/7 tez jedna padła brawo ;0
i 7/7 tez jedna padła brawo ;0Pasko.... mam nadzieję ,że się nie obraziłeś za moje wczorajsze wygłupy

mag

....brak mi słów 

mag

....brak mi słów 

piotrekkalisz.

wymiatacz nie rozumiem za bardzo "a weszłyby 3 liczby z zestawu "4"". 4 to numer zestawu??Mozesz to zilustrować na jakimś przykładzie??
piotrekkalisz czemu nie chcesz podawać typów na stronce??Ja też dziś trafiłem 5/5
bo jak podawalem to mnie sadzono ze mam skas numery 

gratki dla wygranych
piotrekkalisz jak taki dobry jesteś nie podajesz liczb to czemu pytasz o jokera cwaniaku pisać każdy może że wygrał ja też

piotrekkalisz jak taki dobry jesteś nie podajesz liczb to czemu pytasz o jokera cwaniaku pisać każdy może że wygrał ja też
Piotrek wypisujesz jakieś głupstwa . Totalizator ma czarno na białym to co już zatypowaliśmy. A co ich obchodzi co typujemy sobie w typowaniach ...myślisz ,że latają po różnych stronach i spisują co jakiś Maniek z Koziej Wólki ma zamiar dziś posłać albo i nie ?
Poza tym gratuluję ustrzelonej piąteczki..Tak trzymaj 

Poza tym gratuluję ustrzelonej piąteczki..Tak trzymaj 

piotrekkalisz za 5/5 zycze czesciej
złotarybka- nie wiem czy jesteś złota, srebrna . czy nijaka..!! co się czepiasz chłopaka

wymiatacz muszisz chwile poczekać bo na nowo musze gg zaistalować bo mam jakis błąd
zlotaryba nie tak ostro, bo ja w jokera nie gram wiec dlatego zapytałem!
dzieki mag i witaj 

Dopisano wygrane multi multi
lilla dzieki i witam 

Do Wieczora

sam9>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> gdzie jesteś?????Uruchamiam poszukiwania!!!!!!
sama9piotrekkalisz.....o ile mnie pamięć nie myli,to wczoraj ktoś trafił 8/8 i też nie wysłał,ale ból....
dzisiaj jakosik tak niekumato pise
z dużymi myślowymi skrótami, ale ufam, że kumacie bośmy z jednego stawu 
z dużymi myślowymi skrótami, ale ufam, że kumacie bośmy z jednego stawu 
piotrekkalisz ja się nie czepiam ,mnie też kazano skan zrobić jak wygrałam 5/5 ja gratuluje wszystkim bo gramy po to żeby wygrać
WSZYSTKIM ŻYCZĘ DUŻEJ KASY

WSZYSTKIM ŻYCZĘ DUŻEJ KASY

tak jestem jeszcze
złotarybka ale na babski i chlopski rozum po co komus skan rozumiem jak by ktos trafil 10/10 

deprim ale o co to komus ciekawosc pierwszy stopien do piekła 

nio dokladnie 

icasso19 - mysle ze wpadnie 44, 55, 60 ale dwie pozosłale do myslenia 

ty tez 

piotrek jak wygram 10/10 to nikt o tym nie będzie wiedział 
mag ja jestem złota a ty to co jesteś (nie wiadomo co i kto)

mag ja jestem złota a ty to co jesteś (nie wiadomo co i kto)
zlotarybka masz racje ja tez bym sie nie przyznał
picasso19 mam gg ale nie rozdaje publicznie na czatcie
picasso19 mam gg ale nie rozdaje publicznie na czatcie
picasso19 mi tez chodzi 24 i 23 

mi o nic nie chodzi liluś tylko żebyś rużyła główką
bo skoro dziś jest piątek, to nie znaczy ,z nie może być tłusty
proste......jak budowa cepa

bo skoro dziś jest piątek, to nie znaczy ,z nie może być tłusty
proste......jak budowa cepa

mag
20
20piotrekkalisz a moze mag nam zapoda jakąś parke albo pewniaka??
.
??? 
??? 
złotarybka z ruchami szachisty
mnie to lepiej omijaj by czasem sie Tobie coś nie przydarzyło
a mnie wpadła "smaczna kolacja" z złotej rybki
Piotr zobacz z trzydziestek
pozostały jeszcze dwie i pora na
mnie to lepiej omijaj by czasem sie Tobie coś nie przydarzyło
a mnie wpadła "smaczna kolacja" z złotej rybki
Piotr zobacz z trzydziestek
pozostały jeszcze dwie i pora na
37 i 38
Ulexxa. Jestem, ale tylko przez chwilę.
złotarybo
05,07,23,29,32,
38,46,59,72,77>> miałaś dziś zrób z tym "coś"

05,07,23,29,32,38,46,59,72,77>> miałaś dziś zrób z tym "coś"

ja zmykam pozdrowionka {{}}{{}}
Znikam stąd. Wrócę jutro rano.. .
mag.....nie wiem co się dzieje z tymi ludzikami dzisiaj,chyba powariowali.Wszyscy już od rana się wszystkich czepiają,ten czat spada na psy.....

Wed.net.mam do Ciebie pytanie..czy ta liczba ze snu..czyli..21..
ma szanse wystapic jeszcze wieczorem..???
poniewaz mam kontakt z rodzina w Polsce i oni czasami
wysylaja to co ja im typuje..wiec jak sadzisz???
przepraszam za pozna odpowiedz..ale moja maszyneria
znow odmawia posluszenstwa...
ma szanse wystapic jeszcze wieczorem..???
poniewaz mam kontakt z rodzina w Polsce i oni czasami
wysylaja to co ja im typuje..wiec jak sadzisz???
przepraszam za pozna odpowiedz..ale moja maszyneria
znow odmawia posluszenstwa...