Wpisy 2 403 632 – 2 403 731
31 lipca 2015 21:49 → 31 lipca 2015 23:09, 100 wpisów
isla u mnie zaczyna się robić cieplej więc niby przyjemniej ale w nocy nadal Sybir
medea a ty też chcesz manto? co ja mówiłam wczoraj? i kto miał racje...ty ty...
Dopisano wyniki Mini Lotto - 06,33,36,39,42
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,04,05,06,07,08,09,15,18,21,23
torsanie ..jak jutro łysy losuje ..zmien inne liczby na suchoo...ja nie jestem zwyczestwoo....
jeśli mróweczka nie pijesz to nie nadużywaj bo to wprowadza w błąd
ja w tym chybiku mam 3/5 w mini a prawie sierota wyrzuciłam kupon
nic nie trafiłam, ide spać...dobranoc
2/3 i 3/3 hurrrrrrrraaaaaaaa
no i 3/10 ach czemu nie 10/10
no i 3/10 ach czemu nie 10/10
gratuluję wygranym i trzymam kciuki za dalsze wygrane Wszystkich
medea76 gratulacje!!
wszystko lipa MM nic nie ma co zyc aby grać wróci chory dla przegrany
W Serbii szef tamtejszego totalizatora podał się do dymisji po tym jak padło podejrzenie że losowanie lotto zostało ustawione. Po tym jak wylosowano liczbę 27 na grafice widocznej na ekranie pojawiło się 21 po czym wylosowano 21 a na grafice pojawiła się liczba 27. Po chwili grafika pokazywała same liczby 27. Maszyna tam użyt była taką sama jak kiedyś używana w losowaniach Multi Multi u nas. Losowanie w Serbii można obejrzeć w Internecie.Niestety to kolejny dowód że lotto oszukuje. Skoro w Serbii doszło według mnie do ewidentnego ustawienia losowania i wyniki były z góry znane, znaczy to że takie same manipulacje są możliwe z naszym totalizatora. Dowodów na to nie ma aczkolwiek przypadek z Serbii pokazuje że możliwości do ustawiania oczywiście istnieją.
Torsan, zarejestrowałem ostatnio 0,7kg kuponów loteriady i nawet tabletu nie wygrałem
MCSI: być może był to zbieg okoliczności. W Lotto polskim też niedawno był podobny przypadek gdy prowadząca podała inną liczbę, która wpadła dopiero po chwili
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
ja to mam takie po 600 szans pozbierane z kolektury haha i nic na koniec wakacji wkleję fotkę na profil TS albo rozrzucę je pod oddziałem
Jak się będzie miało szczęście , to i w ustawionym losowaniu się wygra
Ostanio jakiś chłop przede mną wysłał totka za 800zł nie wziął Loteriady i wyszedł... grzech nie skorzystać
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 219 298,80 zł
Majklasz w tym Mikołowie to bogate ludzie mieszkają grzechem to jest grać za taką kwotę
Bonus Multi Multi: 570 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
a nie mówiłam, że będzie dziadowskie 3/5 w mini jak już po prawie roku wreszcie trafiłam to cudo
Medea człowiek się cieszy ze trafił a tu taki ochłap ale to dlatego że 5 weszła komuś jakby nie było głównej to z 40 zł by było
hartge ja sie cieszę aż wstyd się przyznać bo w tym roku w realu to tylko ciągle te stadiony sponsoruję
w mini moje 30,33,35,36,39 weszlo 3/5
Medea wspierasz dobro narodowe to najważniejsze ale że nic w zamian to trochę nie fair więc trójkę na pocieszenie dali
torsan dzieki 19,60 jutro na kuponik bedzie i jeszcze w krzyzuwce z kawa 20 zl dzien dobroci dla marcinka
Pasko oczywiście mógł to być zbieg okoliczności tak jak mówisz, ale większe prawdopodobieństwo w tym przypadku wskazuje na oszustwo. To musiałby być wyjątkowy zbieg okoliczności w sytuacji gdy następuje pomyłka na grafice i za chwilę pada przypadkowo właśnie ta liczba. Takie sytuacje niestety nie służą grom losowym w tym polskiemu Totalizatorowi, któremu i bez tego wiele osób zarzuca ustawianie losowań i nieuczciwość.
Poddaję się. 8 godzin pracy z ludźmi wykończy każdego
Powodzenia nocnej zmianie
Powodzenia nocnej zmianie
Ktoś tu podobno miał -10-razy z rzędu pewniaka
To jest dopiero zbieg okoliczności
To jest dopiero zbieg okoliczności
L
Jak za długo czekasz to ją olej i nie żałuj jak właśnie padnie.
718
Jak za długo czekasz to ją olej i nie żałuj jak właśnie padnie.
718
Dziewczyny napiszcie coś miłego na dobranoc do mnie będę śnił o was
nie będę bo dość już złotówek straciłam na nią, niech przeminie.
5 mi się jakoś nie widzi
5 mi się jakoś nie widzi
L
Napisz coś do Czarka bo się męczy osoba.(tylko coś miłego na miłość boską)
Napisz coś do Czarka bo się męczy osoba.(tylko coś miłego na miłość boską)
Niech żeszTO najjaśniejszy szlag>9 powtórek a'propos>To ja miałem 10 pewniaków pod rząd
witam
trafiłem w środę 8/10 tym razem zrobiłem skan i jest w profilu