Wpisy 24 029 – 24 128
1 lipca 2008 21:25 → 3 lipca 2008 22:06, 100 wpisów
...masz rację momentomori -tylko na razie mam "pochówek" w Typowaniach, niestety na koszt TS:)heh Na szczęście zmartwychwstania w hazardzie dość często mają miejsce, już się zdążyłem do nich przyzwyczaić:) Pzdr:), Powodzenia:)
...jeszcze się kręcę Spit i powiem Ci szczerze, że na ten cmentarz dla hazardzistów jeszcze się nie wybieram:)Pzdr.:)
rzeczywiście, miejsca w trzeciej setce typowiczów, nie są chlubą dla takiego kogoś jak Ty, chyba brak podpowiedzi ze strony KACZORA001-generała, sprawiły tak fatalną serię.Pozdrawiam.
...miało być niestety nie na koszt TS, płacę z własnej kieszeni:) Tak -to wina generała Kaczora -bez niego-generała generowanie typów jest bardzo trudne:) Zmartwychwstań Kaczorze!
PH i tak już po ptokach,mam wreszcie neta w chacjendzie,ja miałem chyba z 6zł w sobotę
Po jakich ptokach :P
Ja nie mowie zeby sugerowac sie moimi typowaniami ja mam malo szczescia a wrecz PH. Co do liczb ograniczenie jest z 80 do 20 paru liczb ale i trafien sposrod tych liczb jest mniej wpada od 7 - 12 liczb. Roznie to bywa czesem sie cos ustrzeli czasem nie hazardzista moze i jestem ale takim nie wciagnietym do konca obstawiam nie zawsze puszczam. W DL juz nie wierze bo na multi cos tam trafie od czasu do czesu w DL od roku nic dlatego dalem sobie siana.
Ja nie mowie zeby sugerowac sie moimi typowaniami ja mam malo szczescia a wrecz PH. Co do liczb ograniczenie jest z 80 do 20 paru liczb ale i trafien sposrod tych liczb jest mniej wpada od 7 - 12 liczb. Roznie to bywa czesem sie cos ustrzeli czasem nie hazardzista moze i jestem ale takim nie wciagnietym do konca obstawiam nie zawsze puszczam. W DL juz nie wierze bo na multi cos tam trafie od czasu do czesu w DL od roku nic dlatego dalem sobie siana.
Im szybciej,damy sobie siana z tym graniem,tym szybciej staniemy się wygrani
co tak,cicho?,jak w grobie,
Chwalcie się chłopcy i dziewczęta swoimi wygranymi....
Chwalcie się chłopcy i dziewczęta swoimi wygranymi....
Ja miałem 0 trafień w D.L,to chyba ciężka sztuka,żeby nic nie trafić,ale mnie się to udało.........
Glicol, ja nadal siedzę cicho w swoim grobie w Typowaniach:), ale np. pan Skorpion20 pięknie nadal bawi się na weselu:) Gratulacje:) A skoro bawi się na weselu tzn. że można poprawnie typować. Dlaczego mamy sobie dać siana? Pozdrawiam:) Powodzenia jutro:)
Biorę przykład z najmądrzejszego i robię 2 miesiące przerwy w graniu.
Będę pił mleczko,prosto od krówki,na mazurach......
Będę pił mleczko,prosto od krówki,na mazurach......
U mnie weszło 3/6,ale jeszcze nie patrzyłem...tylko widzę że z moich zestawień poszły,byłoby 5/6 z plusem nawet,czyżby zaczęły w lipcu wchodzić
matycz,jak Skorpion20 trafił 4/5,a więc 10 zł, to mu na weselu nawet na marsza powitalnego nie starczy.
Gdyby trafił 9/10 to mógłby się weselić, a tak to mu zostało tylko na 1 piwo..........
Gdyby trafił 9/10 to mógłby się weselić, a tak to mu zostało tylko na 1 piwo..........
No tak to wielki sukces OPA 3/6 w M.L
Ciekawe ile kasiory za to wyciągniesz.ale myślę, że na wesele nie starczy.....
Ciekawe ile kasiory za to wyciągniesz.ale myślę, że na wesele nie starczy.....
Tak więc powodzenia,bawcie się w tą ciekawą grę oraz w KENO,ja uciekam na mazury,na świerze mleczko od krówki z zielonej łączki.
Drogi glicolu:) Przy jednym piwie też się można dobrze bawić:)heh. Mnie nie interesuje, ile Skorpion20 zainwestował w grę, ani ile wygrał. Mógł przecież zagrać wielokrotnością zakładów itd. Ważne, że notorycznie dobrze potrafi przewidzieć sporą część wylosowanych liczb. Ma szansę kolejne wesele spędzić nie tylko przy jednym piwie:) Tobie też Glicol życzę samych hucznych wesel:)
I tu się Matycz mylisz,bo on typuje bardzo przeciętnie,a wręcz słabo.
O wiele lepiej typuje paramultimilioner.
Tu jestem pod wrażeniem, szczególnie w pewniakach i parkach.Reszta daje ciała.......Niestety.
O wiele lepiej typuje paramultimilioner.
Tu jestem pod wrażeniem, szczególnie w pewniakach i parkach.Reszta daje ciała.......Niestety.
No tak,chodziło mi o Jozina z bazin,ale to chyba ten sam typowacz.przepraszam
Glicol -nie nabijaj się ze mnie:) Bo Ci się to może odbić w typowaniach:) heh
Tak, jest nas trzech. Można powiedzieć "Ich troje". Matycz, paramultimilioner i ja. Ale ostatnio leżymy na jednym cmentarzu niestety:)
Zeby nie zaśmiecać,powiem tylko,że jak ktoś trafi 10/10 w M.L to niech się podzieli,przynajmniej wiadomością,na czacie.
Tak to niestety bywa,że nawet ci co raz trafią,nie potwierdzają swojej skutecznosci w następnych losowaniach,a więc złotego środka na wygrywanie jeszcze nie wynaleźli,i chyba dłłłłuuuuuuuugggggggggo nie.
Tak to niestety bywa,że nawet ci co raz trafią,nie potwierdzają swojej skutecznosci w następnych losowaniach,a więc złotego środka na wygrywanie jeszcze nie wynaleźli,i chyba dłłłłuuuuuuuugggggggggo nie.
Witam matyczu, czy tam jozinie z bazin. Z czasem i ty wygrasz ,mistrzu multipasco !Pozdrawiam !
Dobrze Glicolu -ja się podzielę, choćbym już miał pisać z zaświatów:) Witam Stary graczu:) Mistrzu multipasko w bałamuceniu na mini-chacie chciałeś napisać:) Mam nadzieję, że wszyscy wygramy, pod warunkiem, że będziemy rozsądnie grać. Pozdrawiam:)
co to znaczy:"rozsądnie grać"
Czy masz jakąś instrukcję "rozsądnego grania"?
Czy masz jakąś instrukcję "rozsądnego grania"?
Rozsądnie grać tzn. tak grać, aby przy jak najmniejszych "nakładach" jak najwięcej wygrywać. Czyli po prostu nauczyć się dobrze typować, jak to robi m.in. Skorpion20. Kiedyś pisałem, że instrukcji,matrycy do notorycznego wygrywania raczej nie znajdziemy, ale z czasem możemy nauczyć się zwiększania sobie szansy na poprawne typowanie.
Kiedyś,ktoś mądry napisał do Pasko,aby wskazał chociaż 1 osobę,która typując w dziale typowania,była by do przodu?
O ile pamiętam pasko odpisał,że to mogła by być tylko ta osoba ,która zaczyna typować i trafia 5/5 np w M.L.Później czas gra na niekorzyść wszystkich.Warto to pamiętać
O ile pamiętam pasko odpisał,że to mogła by być tylko ta osoba ,która zaczyna typować i trafia 5/5 np w M.L.Później czas gra na niekorzyść wszystkich.Warto to pamiętać
I trochę racji w tym jest. Ja trafiłem w lutym i marcu m.in. 2 piątki w ML. Dlatego chyba jestem "do przodu". Niestety bez "odrobiny" szczęścia bardzo trudno jest być "do przodu", nawet bawiąc się statystykami i analizami. Dlatego tyle zawsze piszę o rozsądku w grze. Oprócz tego rozsądku, szczęścia i statystyk potrzebna jeszcze jest cierpliwość:)
...a ta cierpliwość potrzebna jest do tego właśnie, żeby nie zrażać się porażkami. Na tym polega rozsądek w grze, że niejako z góry je trzeba zakładać. Można długi czas przegrywać, później wygrywać notorycznie. Ale zawsze trzeba liczyć się z porażką. Wtedy cmentarze dla hazardzistów będą puste:) Pozdrawiam, powodzenia:)
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ,Opa 500% 1000% jutro wchodzi--7,15,24,33,55,74-Pozdrawiam !
oj coś panie matyczu zaczyna się dziać...dawno nie było takich jaj:
13,16,19
32,49,69
1,43,62
4,5,6
13,16,19
32,49,69
1,43,62
4,5,6
Kimnij sie Opa, a może jutro bedziesz relniej myslał????????????????????????????
A więc... te trójki które wczoraj podałem Szanowni Prezesi Totalizatora Sportowego,proszę ich nie losować,bo ludzie odwiedzający tę stronkę-wiadomo mogą je wysłać...i co wtedy
Ja wczoraj za 40pln w profie na 41 i 108 wpadlo z progresji-30 zysku
Witam.Oto moja kolejna - już 4.obserwacja co do metody doboru typu na pewniaka:jako prognozę jego wystąpienia traktujemy różnicę pomiędzy 3 a 1 liczbą sortowaną z losowania przedwczorajszego po dodaniu do pierwszej liczby z losowania wczorajszego.Np.31.05 ta trzecia liczba to "19" a pierwsza to "9" więc (19-9)=10 dodajemy do pierwszej z 1.06 czyli "4" i mamy:10+4=14 jako typ na 2.06.
W czerwcu tak dobierane pewniaki zostały trafione 12 razy.
W czerwcu tak dobierane pewniaki zostały trafione 12 razy.
Drogi Pasko szkoda ,że co miesiąc trzeba upominać się o uaktualnione statystyki.Mnie to naprawdę pomaga w typowaniu.Jeśli więc mogę prosić....z góry dziękuję
OPA:z tych moich 4 metod to na dziś wychodzi tak:
5,9,18,31 jako typy...
5,9,18,31 jako typy...
witam a może jeszcze 10,20,30,40,7,12,21,36,zobaczcie jakie te mają szanse
Szanowny panie Opa,z pana liczb,posle dziś piateczke,zaufam panu i zaryzykuje !Pozdrawiam.
EDI ,czy masz zapisane te 4 sposoby,tzn. poszczególne wejścia w danym dniu,czy byłby sens grać,na 4 liczby,rozpisując nawet po 2
OPA:w dniach 19.06 i 29.06 te 4 metody dały 4z4 ale nastąpiło powtórzenie jednej liczby przy ich dobieraniu i de facto dawało to wejście 3 liczb
.Metoda nr 1 dała trafienia:30.05,1.06,5,10,12,14,17,19,23,24,26,29.06.
Metoda nr 2:
31.05,6.06,10,11,15,16,19,22,23,25,27,29.06.
Metoda nr 3:
2.06.3,4,12,14,16,19,22,28,29,30.06.
Metoda nr 4:2.06,4,6,9,11,13,17,19,26,27,29,30.06.
Należy jednak pamiętać o możliwości wytypowania tej samej liczby pomimo użycia innej metody doboru!
.Metoda nr 1 dała trafienia:30.05,1.06,5,10,12,14,17,19,23,24,26,29.06.
Metoda nr 2:
31.05,6.06,10,11,15,16,19,22,23,25,27,29.06.
Metoda nr 3:
2.06.3,4,12,14,16,19,22,28,29,30.06.
Metoda nr 4:2.06,4,6,9,11,13,17,19,26,27,29,30.06.
Należy jednak pamiętać o możliwości wytypowania tej samej liczby pomimo użycia innej metody doboru!
Najgorsze to że spore są czasem przerwy,chyba 7 dni,żeby grać na 1 liczbę,ale jeszcze może i by się wyrobił
OPA:uporządkowałem już czerwcowe trafienia i efekty są takie:
Minimum 2z4 trafione były 12 razy w dniach:
2.06,4,12,14,16,17,19,22,23,26,29,30.06.
Uwaga:w dniu 19.06 weszło 3z4 zaś 29.06 4 niezależne metody doboru wybrały tylko 2 liczby,bo 2z4 się powtórzyły...
Minimum 2z4 trafione były 12 razy w dniach:
2.06,4,12,14,16,17,19,22,23,26,29,30.06.
Uwaga:w dniu 19.06 weszło 3z4 zaś 29.06 4 niezależne metody doboru wybrały tylko 2 liczby,bo 2z4 się powtórzyły...
I wczoraj 41 wkońcu padło
a dzisiaj jakie szanse?Ja posłałam [4]11,6,41,64 i [7]z maszyny30,36,37,38,49,72,74 a ELz maszynki
a dzisiaj jakie szanse?Ja posłałam [4]11,6,41,64 i [7]z maszyny30,36,37,38,49,72,74 a ELz maszynki
U mnie wczoraj lipa, nic nie padło z fortuny. Prawie że 2/2 weszło i tego żałuję w sumie najbardziej, bo było blisko.
Na dzisiaj tylko EL...
Na dzisiaj tylko EL...
w EL gram sporadycznie ale nigdy jeszcze nie wygrałam nic może dziś?
EL jest bardzo fajny, dość duże wygrane. trafiłem już 3 trójki, niestety za każdym razem ktoś zgarnął pulę, więc to było ok. 20 zł. Swojego czasu też posłałem zakład, z którego padło 5/5... niestety tydzień wcześniej. Do dzisiaj sobie pluję w brodę, jakież wszystko byłoby inne
Mam kolejną metodę doboru pewniaka:przyniosła ona w czerwcu 12 trafień a polega na zsumowaniu wszystkich wytypowanych poprzedniego dnia liczb.np.1.06 było to 979 i wyciągnięcie pierwiastków z jej składowych elementów:
V9=3
V7=2.645
V9=3
które po dodaniu dają prognozę na typ pewniaka na następne losowanie:3+2.645+3=8.645czyli na 2.06 jest to 8.
V9=3
V7=2.645
V9=3
które po dodaniu dają prognozę na typ pewniaka na następne losowanie:3+2.645+3=8.645czyli na 2.06 jest to 8.
W powyższych obliczeniach chodzi o 1.07 jako suma 979 i wynikająca prognoza "8" na 2.07 a nie czerwca jak pomyłkowo napisałem!
Nie wiem jak to Wam powiedzieć , gram często, sporadycznie , nieraz od przypadku do .. i .......zawsze wygrywam ... już sam nie wiem czy to przekleństwo czy szczęście - wiem ,że to brzmi głupio , ale nadal chcę być głupolem , czego Wam życzę !!!!!!
Witam, Nawiązując do wpisu Monisi23 na forum w temacie "Do kogucika19", uważam, że jest mądrzejszą osobą od wszystkich mędrców i obrońców, mądrego niewątpliwie kogucika.
Wszyscy, którzy zostali zmanipulowani, czują się pewnie teraz opuszczeni i osamotnieni.
Moim zdaniem Pasko zachował zimną krew, a jego polemika z guru kogucikiem, udowodniła wyższość myślenia Pasko.
Wszyscy, którzy zostali zmanipulowani, czują się pewnie teraz opuszczeni i osamotnieni.
Moim zdaniem Pasko zachował zimną krew, a jego polemika z guru kogucikiem, udowodniła wyższość myślenia Pasko.
Jak można pobić rekord typowania parek w multilotka? Wystarczy postawić na dobrą parkę i typować ją nieustępliwie. Tak przynajmniej zrobił szczur.
www.multipasko.pl/typowania/szczur/multi-lotek/parki/
www.multipasko.pl/typowania/szczur/multi-lotek/parki/
a ja już nie mam żadnych złudzeń w ML2zeta a w ELdwie trafione a 2 obok....buuuuuuuuuuu
Opa twoje liczby ,zawiodły wiec nie pisz, że tak sobie losowanie .Chyba że podajesz inne, a posyłasz inne pozdrawiam! I nie mam zalu ,że posłąłem twoje liczby ;)
Nie zawiodły,bo padły 2/3 z plusem,także nie było tak źle,a sam bym chciał żeby weszło więcej,nikomu nie żałuję,niech mają
Bo nic mi nie wchodzi dlatego nie pisze cos metoda zaczela zawodzic
To nic PH,możesz pisać,wiem że przykro jak nic nie wchodzi,ale pisz,ja jakies 3 piątki wytypowałem z map,wziałem też te co były niedawno plusami np. 1,36,52
6 losowanie bez 4+ licz z przedziału 1-10. Dobry kurs w Milenium 4.0 chyba idę na progresję!!!
Podam swoj typ ale ze wzgledu na PH radze obstawic tym co maja nadmiar gotowki :p
8 9 21 22 36 45 47 48 51 78
6 13 17 22 36 50 51 69 73 76
8 9 21 22 36 45 47 48 51 78
6 13 17 22 36 50 51 69 73 76
Bo wczesniej typowalem kolumne 3 teraz licze na 2 :p
Ja tylko typuje nie puszczam kupona wiec jak komus 10/10 wejdzie to mnie na piwo zaprosi :p
Ja tylko typuje nie puszczam kupona wiec jak komus 10/10 wejdzie to mnie na piwo zaprosi :p
...chyba z siebie OPA, żeby trafić to 10/10:)hah. Pozdrawiam:) Powodzenia:)
hah, ja też wyszedłem z siebie, ale za to doszedłem do wniosku, że trafić 10/10 jest bardzo trudno, co wcale nie oznacza, że cuda się nie zdarzają:) Powodzenia:)
...lotto lotto...
a lato czeka
góry jeziora lasy morze i w lato może ktoś z nas trafi 10/10 czego sobie jak i każdemu z osobna zyczę na każdego przyjdzie pora a więc grajmy by los nie zadrwił z nas
a lato czeka
góry jeziora lasy morze i w lato może ktoś z nas trafi 10/10 czego sobie jak i każdemu z osobna zyczę na każdego przyjdzie pora a więc grajmy by los nie zadrwił z nas
... a dla tych co grają sporadycznie aczkolwiek swoimi stałymi numerami kochani nie zaglądajcie w przeszłość /losowań / by nie trafił kogoś zawał przeżyjmy to lato samymi trafnymi kuponami pozdrawki ...hej sokoły..już rozpaliło się ognisko...takie tu lasy i takie drzewa...
WIELKA PROŚBA DO PASKO
........................
drogi pasko ponawiam swoją prośbę o stworzenie opcji / o ile to możliwe / funkcji wielokrotnego typowania na pewno wielu bywalców tej stronki byłaby wdzięczna POZDRAWIAM
........................
drogi pasko ponawiam swoją prośbę o stworzenie opcji / o ile to możliwe / funkcji wielokrotnego typowania na pewno wielu bywalców tej stronki byłaby wdzięczna POZDRAWIAM
Mercedes:w tej samej sprawie zwracałem się już do Pasko i otrzymałem odpowiedź o braku możliwości wprowadzenia tej opcji typowania...