Wpisy 240 119 – 240 218
4 marca 2011 10:18 → 4 marca 2011 11:53, 100 wpisów
ja tez juz wygrywałem u buka czasem nawet wiecej niz ty ale ja sie tym nie chwale tak jak Ty,bo kto się chwali ten tak nie gra prosta zasada
a co ty myślałeś ze kazdy tu bedzie ci gratulował ze kazdy bedzie pod wrazeniem jak ty to robisz?

zresztą więkoszość twoich wygranych pisałes po zakonczonych sie spotkaniach a tak to ja tez potrafie napisać ile wygrałem
torsan wesoły podawał przed typy przed skończonym meczem więc każdy miał okazje się przekonać ze ma nosa do tego
mi nikt nie musi gratulować
mi to wisi ...
prosze Ciebie WSZYSTKIE KUPONY cI ZESKANUJE
NO ODWAL SIE
ja tu wogule torsan nie musze sie chwalić
zrobimy tak torsan który kupon mam ci zeskanować i wkleić co pisałem po 23 a reszte to sobie kase wybiore
podaj mi który
mi to wisi ...
prosze Ciebie WSZYSTKIE KUPONY cI ZESKANUJE
NO ODWAL SIE
ja tu wogule torsan nie musze sie chwalić
zrobimy tak torsan który kupon mam ci zeskanować i wkleić co pisałem po 23 a reszte to sobie kase wybiore
podaj mi któryno nie podawałem na wczorajsze skoki ale mam wygrane kupony który mam zeskanować

torsan to że zarzucasz wesołemu ze nie wygrywa -więc pokaże Ci kupon będziesz miał jasne na białym i nie będziesz się tak czepiał
Torsan czepiasz sie po prostu od jakiegoś czasu nie wiem dlaczego chyba z zazdrości
ANDRO wogule nie pisz z nim
przeciesz ze zazdrosci a o po 22 dopiero będzie zazdrośc
przeciesz ze zazdrosci a o po 22 dopiero będzie zazdrośc

andromeda-napisałem że chyba jesteś smieszna(y) ciekawe o co mam być zazdrosny? przecież to nie jest moja dziewczyna czy coś hahaha

zazdrosny ze nie kłamie według wygranych
skarbenku pfuu torsan nie pij buhaha
skarbenku pfuu torsan nie pij buhaha
torsan przykro mi ale zachowujesz sie tak jak byś był zazdrosny-ciągle sie czepiasz ze sie przechwala to Ci pokaże dowód nie zachwouj sie jak dziecko
torsan napewno nie czytam Cie czasami jak piszesz i mówiłeś tu do Lili ze sie uczysz wiec dziecko nie denerwuj ludzi
andromeda-ja zazdrosny o co?
o to że ktoś pisze ze opier*** buka na 20tys?hahahaha nie no zaraz spadne z krzesła z ubawu jeszcze nigdy rano takiego humoru nie miałem
o to że ktoś pisze ze opier*** buka na 20tys?hahahaha nie no zaraz spadne z krzesła z ubawu jeszcze nigdy rano takiego humoru nie miałemandromeda-wiesz są takie szkoły ze mozna do nich chodzić nawet w wieku 70 lat wiec sie nie wypowiadaj jak sie nie znasz
wesoły no to w Twojej obronie bo mnie juz to wpienia czepia sie Ciebie bez powodu

andromeda-napisałem wyżej są szkoły co i wieku 70 lat można chodzić nie widzisz?
hahahaha dobra koniec tematu bo już nie moge ze śmiechu hahaha ja pie****

bo w te 20tyś nikt mi nie wierzy a tak będzie i dla wszystkich to niedorzeczne wogule sie nie dziwie ze masz ubaw skarbeńku
ja poprosu wiem
ja poprosu wiem
andromeda-to ze chodze do szkoły nie znaczy ze jestem młody pisałem coś wyzej wiec ty wyluzuj sobie lepiej bo ja jestem wyluzowany jak nigdy hahahahaha
torsan masz 19 lat jestes na profilu na nk u lili mam mowić więcej?
ja wychodzę z założenia że jeśli ktoś się specjalizuje w jakiejś metodzie typowania i wychodzi na tym na +++ to należą mu się gratulacje .....przecież nie będę sprawdzał jego stanu konta ...gdyby wesoły był tylko "bajkopisarzem" zapewne szybko by mu się to znudziło ...a jest vip czyli ja to tak rozumuję że nie ściemnia dlatego też sam chętnie zwrócę się do niego po pomoc w typowaniach bo widzę że wie co robi
ale to inny temat i nie będę go rozwijał
ale to inny temat i nie będę go rozwijał
mam pytanie do wszystkich takie,czy wieżycie wto że( ts )oszukuje graczy czyli nas.wesoły ja ci wierze.wiecie co mi się przyśniły numery ostatnia liczba była nie widoczna moim śnie,ale puśćiłem ósemke i grałem tylko dwa dni i wyszło siedem z ośmu,a ta co nie wyraznie widziałem ją śnie niewyszła.zagrałem wtedy na stawce dzieśiećio krotnej wypłacili mi tylko,albo aż 3tyś miałem dowody wydruki zbierałem wszystko,ile co i jak wydaje na totolotek.ale uparłem sie na system ktory kosztował nie mało 2tyś dzinnie i wszystkie zaoszczedzone pieniądze przegrałem nie mało prawie 120tys i od tamtej pory nie wierze zadne systemy.najlepiej nie szalec za bardzo.jak masz wygrac to wygrasz puszczając jedną kratke.i od 2005 roku nic nie zbieram żadnych wydruków.ale nic się nie zmieniło gram dalej te same liczby.koncząc ten wątek człowiek ma głópią nature. ma nadzieje i to nas trzyma przy życiu.wkoncu może wygram mam taką nadzieje.wszystkim życze dużych wygranych szóstek w lotto a multi multi dzieśiątek
powodzenia.... jakby ktoś miał pytania to pisac kśiedze gośći.narazie musze konczyc
powodzenia.... jakby ktoś miał pytania to pisac kśiedze gośći.narazie musze konczyc
Tak należą się, ale nie powinno być tutaj podziału dziecko/dorosły itp.
bartuś11882 oczywiście ze nie-ja ugodowa kobieta jestem ale nie dam bez powodu się kogoś czepiać zwłaszcza jak ktoś jest wyborowym graczem i wiele dobrego wnosi do stronki
ja się uczę od Wesołego -bo ma nosek do tych meczy
a poza tym jest fajnym dobrym chłopakiem
a poza tym jest fajnym dobrym chłopakiemja poświęcam na kompa 2h dziennie to max mam mało tego cago wszyscy mają mało 

no ja w pracy tez mogę mieć internet wiec mogę czasem luknąć sobie
jedyna moja wygrana u buka (pomijam zakresy plusa w betgun)
to postawiłem na "pałę" 4 remisy 114 zeta wpadło lubię akumulatorki i przeważnie jakieś nie wchodzą ale jak nie wejdzie jeden to jestem
to postawiłem na "pałę" 4 remisy 114 zeta wpadło lubię akumulatorki i przeważnie jakieś nie wchodzą ale jak nie wejdzie jeden to jestem

andromeda......a co cię to h.. obchodzi kto jest u mnie na profilu na nk? Nudzi ci się czy co? Nie masz nic do roboty czy jak?
lila bo mnie serduszko boli jak ktoś sie czepia mojego wesołego i nie dam go nikomu ruszyć

jacyś szczęśliwcy są po wczorajszych losowaniach?
moze jutro cos sie uda trafi