Wpisy 2 393 950 – 2 394 049
20 lipca 2015 22:29 → 20 lipca 2015 23:48, 100 wpisów
Kto jest dobry z matematyki ? I jak za pomocą tablic i wzorów można zdać na 30% ?
jocia proszę pomóż doradź a wyśle ci coś w zamian zobaczysz naprawdę.
dzis zagrane za 9,70 a wziete rowno 60 zl, podoba mi sie taka zamiana kaski
krzysztofniczego nie chce...jak podaję, to na czacie..jest..ale jest róznie
jociu pomożesz z matematyki w sierpniu podobno łatwiejsza jest prawda ?
jociu proszę napij się.
Wszystkim stawiam kolejkę na zdrowie kochani. U nas niedaleko w Biskupcu Pomorskim nie wiem czy ktoś kojarzy był wczoraj Święto Gęsi XII jak co roku min Norbi i gwiazda wieczoru Komarenko miał na secie dwie tancerki ładne które się przebierały.
A 4 lipca w Nowym Mieście Lubawskim byli Margaret, Pazura, Bayer Full i gwiazda wieczoru Beata i Bajm. Margaret bardzo ładna dziewczyna i jaka niska drobna chciałem sobie zdjęcie zrobić ale ochrona chyba nie dało się.
słabo czytałam, ale miały być tysiące a nie stówki- przecież Ty mistrz jesteś
jociu
Kto mi pomoże ?
Lucyna jak będziesz,tak dalej upierdliwa,to nic Brjan dla Ciebie nie istnieje
Łapka w górę opłaci się temu gwarantuję.
i dobra ide do kitchen albo oglaam TV ..pan pan krzysio ..podobne ma problemu szukanie wyjscie
jociu czyli jak najprościej zdać na 30% !!!!?
ja miałem 5 z matematyki w Technikum ale wszystko zapomniałem umiem tylko dobrze liczyć kasę
Bo serial matura potrwa do maja albo i dłużej ?
Pomóżcie.
EstyMy jeszcze nie
co ja bede z kaso robil jak ciagle bede trojki wygrywal caly rok szok
mercinek36, no jakoś jeszcze nie...
ale powoli mnie ból zabiera
jak.znajdę jakieś tab. przeciwbólowe, to całkiem możliwe, że odpadne troszkę
ale powoli mnie ból zabiera
jak.znajdę jakieś tab. przeciwbólowe, to całkiem możliwe, że odpadne troszkę
Czyli co z tablic można zdać matematykę ?
Krzysztof c-Przestań żebraćTu nikt nie ma bladego pojęcia o matematyce.--Bo gdyby mieli ,to by nie grali w żadne wynalazki TSa
EstyMy daleko mu do mnie, wątpię żeby mnie dogonił rozumem. za dziesięć lat nie zmądrzeje
15 punktów i będę w raju i Szczytnie ale widzę ale z was uczynni ludzie że ho ho.
jakiś czas temu krzysztof c napisał joci - ;to my pani już podziękujemy; a teraz prosi ją o pomoc -dobre
Ja to ile razy innym pomagam czy zbiórki czy co tam bo i trzeba innym słabszym potrzebującym pomagać a że z matematyki jakiś wybitny nie jestem to co zrobić.
tu szuka dziewczyny a tu gry chce kupować niech idzie do piaskownicy,
ci młodzi to jakieś pierniczone nie dorozwoje umysłowe coraz częściej się o tym przekonuje
ci młodzi to jakieś pierniczone nie dorozwoje umysłowe coraz częściej się o tym przekonuje
ceha o co ci chodzi ?
Lucyno masz GG ?
Masz rację jocia, wspieraj Serwa i jego jęki od rana zmierzch
słusznie
widocznie się.rozumiecie
2 391 270.
słusznie
widocznie się.rozumiecie
2 391 270.
no to koniec kabaretu na dzis
Krzysztof żebyś Ty wiedział jakie ja mam powodzenie u kobiet to byś pobladł z wrażenia.
Mirek
EstyMy
Mirek
EstyMy
ceha dobranoc
Dobranoc w takim razie może to był mój ostatni występ na tej stronie chcecie tego ?
Dobranoc trzymajcie się i powodzenia.
bo taki akurat mam zalogowany nik a nie mozna pisac z dwoch bo by sobie ktos
rozmowe robil sam ze sobo
rozmowe robil sam ze sobo
2 394 024. EstyMy 2015-07-20 (23:06)
nie o to chodzi.. tylko o nieprzystające jak mi (się zdawało )słowa...słownictwo 2 391 270.
nie o to chodzi.. tylko o nieprzystające jak mi (się zdawało )słowa...słownictwo 2 391 270.
jocia prosze truskaweczke na humorek z mojego ogrodka taka misiowata
lukni fotke
lukni fotke
kurde ale się porobiło
klub L ?? co to ma być? to o mnie chodziło?
jak się tu zalogowałam to pierwszy kto pisał do mnie to była EstyMy i Rafał miło mnie przywitali i są do tej pory. ale żeby od razu klub?? Serw widzę kombinuje jak koń pod górę
klub L ?? co to ma być? to o mnie chodziło?
jak się tu zalogowałam to pierwszy kto pisał do mnie to była EstyMy i Rafał miło mnie przywitali i są do tej pory. ale żeby od razu klub?? Serw widzę kombinuje jak koń pod górę
Jocia Ty też jesteś ok, ale oberwało mi się za kosmitę Krzysia który i Tobie potrafi zaszkodzić