Wpisy 2 393 250 – 2 393 349
20 lipca 2015 00:52 → 20 lipca 2015 09:26, 100 wpisów
według mnie tabelka z cyferkami podlicza wszystko na 14stą i 21;40
a.. o to chodzi .. bieżace tylko na 14:00.. po 14 zostaja ci, którzy także typowali na 21:40 czyli na dwa losowania
Zlicza bieżace, czyli tylko zatypowane -- na losowanie które ma nastąpić
Wszystko jest proste...jak drutNie można jedynie typować "z przeskokiem" Tzn przed 14-tą-tylko na 21-wszą
Yota ..pani tak kradnie mnie 1/1 ..a ty gdzie masz nie widze dokładnie..... to sie nazywa yota demokracja 1/1
Ale cisza.. .
Krasnalka...
U mnie ponuro, buro i szaro.
zboczersi i pozostali dziś stuka mi i zonie szczesliwa 7 znoszenia siebie nawzajem może cos ts by sknerus dal na jakas kolie by było
krasnaleczko ty się tak nie wnerw i nie trzepotaj rasiami bo odlecisz
Gryks...
dobra trza chociaż jakiś obiadek wymyslec by miała jak wroci z pracy ze tyle wytrzymuje z nia
Krasnalka...
Dzisiaj zrobię Test MM na ... NIE.
.........................................
45 lub 54 ---->> to ze snu.
Dzisiaj zrobię Test MM na ... NIE.
.........................................
45 lub 54 ---->> to ze snu.
poki co spadam remoncik od prawie miesiąca a końca nie widac została kuchnia do skończenia i pare drobiazgow .... dla niej bo ja od dziś paskudne nocki
jeszcze dopije kawke i spadam nie zanudzam jak cos miłego dzionka a pogoda jak to pogoda czy to slonce czy ulewa to
Krasnalka.. .
Nie wiem.. .
Nie wiem.. .
ale jak jocia zatypowala na 35 58 61 to cos z tych musi być chociaż 2 stawiam na 35 i 61 choć zycze by cala 3 weszla
może nazwiecie to glupota ale nieraz patrze tak 15 losowan do tylu na ilość parzystych nie parzystych liczb w każdym losowaniu w tym na ilość liczb 01 - 40 41-80 wg mnie o 14 będzie przewaga parzystych liczb jak nie o 14 to w ciągu 2 - 4 losowan więcej wpadnie z przedzialu 41 - 80 ciekawe co mi dziś z moich dywagacji wyjdzie
Krasnalka.. .
Grasz na liczby, których dawno nie było.
Nie popieram takiego pomysłu.
Najwyżej 2 - 3 w zestawie.
.......................................
Grasz na liczby, których dawno nie było.
Nie popieram takiego pomysłu.
Najwyżej 2 - 3 w zestawie.
.......................................
Liczba dnia: 500 o0o
---->> W tylu gospodarstwach nie ma PRĄDU po wczorajszych burzach.. .
---->> W tylu gospodarstwach nie ma PRĄDU po wczorajszych burzach.. .
http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20150720/REGION99/150729998
Wczoraj trąba powietrzna w jakiejś miejscowości zerwała 40 dachów.
Liczba dnia: 38
Już o tyle minut dzień jest krótszy, od najdłuższego dnia w roku.
Już o tyle minut dzień jest krótszy, od najdłuższego dnia w roku.
Przerwa...
Witam serdecznie kochani
CZARUS ,a Ty jak chcesz nam podac wygrane cyferki to pisz tu ,a mu je " napewno " spiszemy i wyslemy
CZARUS ,a Ty jak chcesz nam podac wygrane cyferki to pisz tu ,a mu je " napewno " spiszemy i wyslemy
dwa ostatnie wpisy KRASNALEK mamy w tym samym czasie - Rownoczesnie napisane he he
oj ja mam tylko plan i nic więcej
ale chyba zaraz będzie trzeba iść na zakupy
ale chyba zaraz będzie trzeba iść na zakupy
mi sie nie chce nigdzie jechac bo wiem ,ze przyjade umeczona ,ale dzieci gdzies trzeba zabrac chociaz na kilka dni
jestem leniwa wiec wolalabym byc w domu ,ale coz.Pogoda jak narazie nie dopisuje.Jade do Uniejowa na termy ( mam nadzieje ,ze bedzie ok )