Wpisy 2 393 224 – 2 393 323
20 lipca 2015 00:00 → 20 lipca 2015 09:15, 100 wpisów
Już mam,wahadełko podaje,całą linię,jutro się okaże czy na 100%.TS Proszę wylosować liczbę 7
w typowaniach jest napisane bieżące, bilanse, rankingi. a w tabelce są niki i godzina, jest h 14 ileś tam, to są propozycje na wieczór. a kiedy są na czternastą? to to samo? można się na tym jakoś posiłkować w ogóle??
Nie rozumiem o co Ci chodzi???Jak zatypujesz po 14-tej 2x to masz na 21 i 14 następnego dnia
Zerkaj na godzine typowania..wtedy będziesz wiedziała czy ktos typował na na 14,czy na 21:40
według mnie tabelka z cyferkami podlicza wszystko na 14stą i 21;40
a.. o to chodzi .. bieżace tylko na 14:00.. po 14 zostaja ci, którzy także typowali na 21:40 czyli na dwa losowania
Zlicza bieżace, czyli tylko zatypowane -- na losowanie które ma nastąpić
Wszystko jest proste...jak drutNie można jedynie typować "z przeskokiem" Tzn przed 14-tą-tylko na 21-wszą
Yota ..pani tak kradnie mnie 1/1 ..a ty gdzie masz nie widze dokładnie..... to sie nazywa yota demokracja 1/1
Ale cisza.. .
Krasnalka...
U mnie ponuro, buro i szaro.
zboczersi i pozostali dziś stuka mi i zonie szczesliwa 7 znoszenia siebie nawzajem może cos ts by sknerus dal na jakas kolie by było
krasnaleczko ty się tak nie wnerw i nie trzepotaj rasiami bo odlecisz
Gryks...
dobra trza chociaż jakiś obiadek wymyslec by miała jak wroci z pracy ze tyle wytrzymuje z nia
Krasnalka...
Dzisiaj zrobię Test MM na ... NIE.
.........................................
45 lub 54 ---->> to ze snu.
Dzisiaj zrobię Test MM na ... NIE.
.........................................
45 lub 54 ---->> to ze snu.
poki co spadam remoncik od prawie miesiąca a końca nie widac została kuchnia do skończenia i pare drobiazgow .... dla niej bo ja od dziś paskudne nocki
jeszcze dopije kawke i spadam nie zanudzam jak cos miłego dzionka a pogoda jak to pogoda czy to slonce czy ulewa to
Krasnalka.. .
Nie wiem.. .
Nie wiem.. .
ale jak jocia zatypowala na 35 58 61 to cos z tych musi być chociaż 2 stawiam na 35 i 61 choć zycze by cala 3 weszla
może nazwiecie to glupota ale nieraz patrze tak 15 losowan do tylu na ilość parzystych nie parzystych liczb w każdym losowaniu w tym na ilość liczb 01 - 40 41-80 wg mnie o 14 będzie przewaga parzystych liczb jak nie o 14 to w ciągu 2 - 4 losowan więcej wpadnie z przedzialu 41 - 80 ciekawe co mi dziś z moich dywagacji wyjdzie
Krasnalka.. .
Grasz na liczby, których dawno nie było.
Nie popieram takiego pomysłu.
Najwyżej 2 - 3 w zestawie.
.......................................
Grasz na liczby, których dawno nie było.
Nie popieram takiego pomysłu.
Najwyżej 2 - 3 w zestawie.
.......................................
Liczba dnia: 500 o0o
---->> W tylu gospodarstwach nie ma PRĄDU po wczorajszych burzach.. .
---->> W tylu gospodarstwach nie ma PRĄDU po wczorajszych burzach.. .
http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20150720/REGION99/150729998
Wczoraj trąba powietrzna w jakiejś miejscowości zerwała 40 dachów.
Liczba dnia: 38
Już o tyle minut dzień jest krótszy, od najdłuższego dnia w roku.
Już o tyle minut dzień jest krótszy, od najdłuższego dnia w roku.
Przerwa...