Wpisy 2 392 811 – 2 392 910
19 lipca 2015 20:25 → 19 lipca 2015 21:07, 100 wpisów
Iwonak a pisałem Ci oddaj na "trafił" i niech Ci nie zależy na wygranej! sukces gwarantowany!
2 392 792. Serw 2015-07-19 (20:18)
M. ale sugerujesz że Ci EstyMy doniosła na mnie ?
Serw >> nic nie sugeruję. zobacz moja KG.
M. ale sugerujesz że Ci EstyMy doniosła na mnie ?
Serw >> nic nie sugeruję. zobacz moja KG.
Bo Wam się tu wydaje że Wasze zaklinanie "pewniaków" coś daje a to tylko ślepy los!!! i kto ma wygrać ten wygrywa cóż ja należę do szczęśliwców co nie w smak wielu uzytkownikom czatu a szkoda bo to tylko zabawa
Wam hm...uwazam ze nie wszyscy tacy sa ale wiekszosc nie ma co wszystkich pakowac do jednego wora....
albo zgasić światło zasłonić okna i do roboty co by w Zusie przybyło tych na emerytów płacących
tola 6 w 2007 roku prawie 3 mln a potem tak szło zeszły rok tez oki i teraz również
Zmykam
Wysokich wygranych dla wszystkich
Powodzenia dużo szczęścia
Wysokich wygranych dla wszystkich
Powodzenia dużo szczęścia
tolu i dlatego jestem kością w niejednym oku ale co mi tam jak określiła Beata nie wszystkich do jednego wora!
Serw ,a kasa w glowie nie nabałaganiła ? Ja sie chyba boje takiej duzej wygranej ,Kasa cala dla Ciebie czy rozdales znajomym ,rodzinie ? Czy nikomu nic nie powiedziales o wygranej?
Wiesz ja zajmuję się na co dzień wyposażaniem szpitaki przychodni etc ostatnio sprzedawałem tomograf za ponad 2 mln
zresztą tolu mnie chodzi o zabawę to na I miejscu i odskocznię a reszta to...
tylko jak jest doplyw kasy i bez jakis wiekszych potrzeb to wiesz jak to jest zaraz rozne ,kolorowe pomysly
fiolka
ja pytam nie z zazdrosci tylko tak z ciekawosci bo kasa to i zaraz zbedni przyjaciele - sam wiesz jak jest.Zaraz ja taka kase wygram
hm no nie wiem czy miałem takie raczej nie trochę siostra synowie do firmy i jak się tu ze mnie śmieja pomidorowa za 2 zeta w mlecznym uwielbiam
Jak tak sie co poniektorym tutaj przysluchuje, to poprzewracało się w głowie- jakby trąba powietrzna przeszła przez ich mózg= czaruś i serwuś
krasnalko witam
Tylko Wiesz ja gram dla zabawy nie kombinuję pewniaków i najczęściej wygrywam na trafił obstawiam ulubione liczby ale z dużym spokojem
wiesz wczoraj wypadly moje liczby w mini lotto ( niestety nie wyslalam )
mi na trafil wlasnie najczesciej wpada.Jak zakreslam swoje liczby to ...... zawsze smutek
HARTAGE mocarz robi swoje
uruchomiliśmy zazdrośników i prześmiewców żeby ich nie zźarła zawiśc koniec
Marcinek zgadza się wizje narkotyczne ach jaki ten świat piękny kto by pomyślał