Wpisy 2 392 778 – 2 392 877
19 lipca 2015 20:11 → 19 lipca 2015 20:55, 100 wpisów
Monet nie ja E. dokuczam tylko Ona mnie biedakowi ! co tam u Ciebie?
Jakie typy na wieczorne losowanie multi ?
Panie M. niewiasty z tegoż czata tęsknią za Tobą oj tęsknią cóż-eś ty im poczynił?
nie podpowiadaj mi lepiej bo znowu jakaś nakarmię znienawidzonymi i chryja gotowa...
nie podpowiadaj mi lepiej bo znowu jakaś nakarmię znienawidzonymi i chryja gotowa...
kombinujesz z pewniakami wierzysz że coś takiego istnieje ? Iwonka to czysty przypadek i szczęście!
ja ostatnio mniej wysyłałam bo nie miałam jak ale i tak nic bym nie miała
tutaj tylko cały czas wygrywa czaruś i Serw .. ciekawe jak oni to robią ???
ja w tym tygodniu całkiem serio doszedłem że nie ma co liczyć na pewniaki moje liczby w ogóle nie zadziałały a te na "trafił" całkiem przyzwoicie się zachowywały czyli nie ma mądrych
Iwonak a pisałem Ci oddaj na "trafił" i niech Ci nie zależy na wygranej! sukces gwarantowany!
2 392 792. Serw 2015-07-19 (20:18)
M. ale sugerujesz że Ci EstyMy doniosła na mnie ?
Serw >> nic nie sugeruję. zobacz moja KG.
M. ale sugerujesz że Ci EstyMy doniosła na mnie ?
Serw >> nic nie sugeruję. zobacz moja KG.
Bo Wam się tu wydaje że Wasze zaklinanie "pewniaków" coś daje a to tylko ślepy los!!! i kto ma wygrać ten wygrywa cóż ja należę do szczęśliwców co nie w smak wielu uzytkownikom czatu a szkoda bo to tylko zabawa
Wam hm...uwazam ze nie wszyscy tacy sa ale wiekszosc nie ma co wszystkich pakowac do jednego wora....
albo zgasić światło zasłonić okna i do roboty co by w Zusie przybyło tych na emerytów płacących
tola 6 w 2007 roku prawie 3 mln a potem tak szło zeszły rok tez oki i teraz również
Zmykam
Wysokich wygranych dla wszystkich
Powodzenia dużo szczęścia
Wysokich wygranych dla wszystkich
Powodzenia dużo szczęścia
tolu i dlatego jestem kością w niejednym oku ale co mi tam jak określiła Beata nie wszystkich do jednego wora!
Serw ,a kasa w glowie nie nabałaganiła ? Ja sie chyba boje takiej duzej wygranej ,Kasa cala dla Ciebie czy rozdales znajomym ,rodzinie ? Czy nikomu nic nie powiedziales o wygranej?
Wiesz ja zajmuję się na co dzień wyposażaniem szpitaki przychodni etc ostatnio sprzedawałem tomograf za ponad 2 mln