Wpisy 2 391 988 – 2 392 087
18 lipca 2015 17:34 → 18 lipca 2015 19:26, 100 wpisów
kolektury bez dostępu do sieci. budynek odpowiednio zabezpieczony. liczba puszczonych kuponów czy zakładów równa się ilości pieniędzy w kasie. nie zależni pracownicy rotowani na stanowiskach co 3 miesiące. i wiele innych pomysłów...a tak to lipa. tak jak napisałem tylko wygrane rzedu 500 zł TS nie interesują
i właśnie przez to nie ma kontroli nad tym bałaganem. czemu TS nie zaprosi przypadkowych ludzi na losowanie do studia??
a jeszcze mam takie pytanko....czemu nie ma w Polsce nie zależnych innych firm zajmujących się prowadzeniem podobnych gier liczbowych a`la multimulti czy lotto?? czemu monopol ma TS?
czy tylko Polski rząd jako koryto bez dna ma czerpać z tego profity??
salotsky Były minister finansów zabronił konkurencji TSa, dostępu do gier i hazardu
nie jaki Rostowski
nie jaki Rostowski
i dlatego jeśli nie ma konkurencji ti jest monopolista który kreci lody
zauważyłem ze nie raz przed losowaniem mówia ze w multi można wygrac maksymalnie 25 milionów zł. a niby dlaczego?? przecież jeśli mnie stać to mogę puścic stawke razy np. 1000
Masz rację,wygrywając niższe kwoty,też możesz być milionerem,grając na kilka losowań
puszczając kilka zakładów
puszczając kilka zakładów
jeśli jednej osobie nie wypłaca ponad 25 milionów to rodzine mam duza każdy kostanie po 25 milionów razy 10 kuponów......uuuu alwe marzenie
no to gramy na niskie stawki. dla nas 500 zł to fajna kasa a dla TS to jak na zapałki
wstrzelisz się w liczby:np.6/6 losują 5/6 to ci daje małą sumę,ale jak dasz kilka kuponów,masz pokażną kwotę nie płacąc oszustom podatku
o to właśnie chodzi. nie przekraczać 2000. to jest tak jak w banku. przelewy powyżej określonej kwoty nie sa wyłapywane przez system. chyba ponad 5000 zł. dopiero. chodzi o to ze jak masz czeste wpływy z innych źródeł ponad 5 tys. to z automatu już podatek ci wezmą.
A to ,że TS oszukuje to się przekonałem poszukując wygranej za 6/6 w Lotto 13tu milionów w podanej miejscowości takiej kolektury nie było
mije liczby sa na profilu nie pisze ile mi godzina 14 przyniosła a Trafika bo sie będziecie wysmiewac a mam to w ...
ale Skarbie wiem ze mnie kochasz ja Ciebie EstyMy też bardzo bardzo
Serw doszły mnie.różne sluchy... w tym, ptaszki.śpiewały, że chcesz opuścić Szacowne grono Moich Lizusow
Tutaj chyba potrzebujesz pewnych objaśnień
Tutaj chyba potrzebujesz pewnych objaśnień
bo nie jestem i nie chce byc lizusem! Jesteśmy dla siebie stworzeni niech inni sie nam podlizują! Ty beze mnie jesteś nikim niczym jak ja bez Ciebie
otóż, to jest Klub Elitarny
to po pierwsze
mam mówić dalej, Serw
to po pierwsze
mam mówić dalej, Serw
Faralinek jest gentemanem i db.wychowanym mężczyzna
On wszystkie Kobiety traktuje z atencja
On wszystkie Kobiety traktuje z atencja
Otóż, obywatelu Serw..
w przypadku wyrażenia chęci wystąpienia z GL (Grono Lizusow) należy złożyć umotywowany wniosek ( trzy egzemplarze ) na piśmie, najlepiej mieć też od razu opinię...lekarską,
do EstyMy...a EstyMy w ciągu 40 dni Ci wniosek rozpatrzy się nie bój
w przypadku wyrażenia chęci wystąpienia z GL (Grono Lizusow) należy złożyć umotywowany wniosek ( trzy egzemplarze ) na piśmie, najlepiej mieć też od razu opinię...lekarską,
do EstyMy...a EstyMy w ciągu 40 dni Ci wniosek rozpatrzy się nie bój
Faral ale w sumie widziałeś EstyMy? ona jest na serio malo fajna i wstaje lewą nogą codziennie! i nie jest
Serw , nie trzeba widzieć danej osoby żeby stwierdzić że jest fajna!!!
Faral lubię Ciebie dlatego ostrzegam przed takimi BABAMI jak EstyMy
Serw , zaślepienie to będę miał rano na rybach jak zacznie wychodzić słońce
Serw, czy już jesteś po spożyciu pamidorowej za dwa zł...i czy jesteś powiem że niczego Ci tam nie dosypuja?
ja trzeba króciutko za buźkę najlepiej jeszczetylko nie za często bo jak się przyzwyczai to się wykończysz a jest to prawdopodobne
Serw, Słodziaszku Ty Mój bo jakbyś bardzo chciał podpaść BARDZIEEJ to napiszę Ci znowu coś...i będziesz to przeżywał jak mrówka owulację cały tydzień tu na czacie, na co Ci to
EstyMy nie podskakuj bo zmusisz mnie a nie używam przemocy wobec kobiet jeśli nią Jesteś
Pilka nozna - Ekstraklasa Polska - Lech P.-Pogon Sz.
1
Pilka nozna - 1.Argentyna - Boca Juniors-Quilmes
1
Pilka nozna - 1.Brazylia - Internacional-Goias
10
Pilka nozna - 1.Slowenia - Ol.Lublana-Nova Gorica
1
Pilka nozna - Czechy - Superpuchar - Pilzno-Liberec1
zwyciestwo 1
SUPEROFERTA - Sobota - USA-Kuba
1
1
Pilka nozna - 1.Argentyna - Boca Juniors-Quilmes
1
Pilka nozna - 1.Brazylia - Internacional-Goias
10
Pilka nozna - 1.Slowenia - Ol.Lublana-Nova Gorica
1
Pilka nozna - Czechy - Superpuchar - Pilzno-Liberec1
zwyciestwo 1
SUPEROFERTA - Sobota - USA-Kuba
1
Ale... AD REM więc ile obywatelu Serw żeście wygrali dzisiaj na 14.00
no nie chcesz wiedzieć EstyMy
niestety tylko parę setek ale cieszy i nie dzięki kombinacjom perek etc po prostu
niestety tylko parę setek ale cieszy i nie dzięki kombinacjom perek etc po prostu
062. Przeciwnie...
to ja.się bardzo cieszę Z Twojego sukcesu Serw
Teraz to i nawet na ogórkową będziesz mógł.się.wybrać czasem za CAŁE.3 złote
to ja.się bardzo cieszę Z Twojego sukcesu Serw
Teraz to i nawet na ogórkową będziesz mógł.się.wybrać czasem za CAŁE.3 złote
Zmykam
Wysokich wygranych dla wszystkich
Powodzenia i szczęścia
Wysokich wygranych dla wszystkich
Powodzenia i szczęścia
065. Wyraźnie temperatura źle robi osobom.w tym wieku
Oplatki Serw...
z oplatkami w grudniu się.chodzi
-- ale sie nie martw, nikomu nie powiem
Oplatki Serw...
z oplatkami w grudniu się.chodzi
-- ale sie nie martw, nikomu nie powiem
60,61,62,63,64,65,66,67,68,69
61,33,35,37,39, 10,12,14,16,18
61,3,5,7,9, 30,32,34,36,38
61,53,55,57,59, 40,42,44,46,48
61,13,15,17,19, 30,32,34,36,38
61,63,65,67,69, 20,22,24,26,28
61,33,35,37,39, 10,12,14,16,18
61,3,5,7,9, 30,32,34,36,38
61,53,55,57,59, 40,42,44,46,48
61,13,15,17,19, 30,32,34,36,38
61,63,65,67,69, 20,22,24,26,28
Aleś EstyMy pełna jadu i goryczy odpuść i spuść a zobaczysz świat jest piękny tylko ludzie są powikłani i nie zaliczaj się di tych powikłanych plisss
Nieeee nooo Obywatelu Serw
jak.się pan z GL chce wypisać to podstaw do kawek nie znajduję
jak.się pan z GL chce wypisać to podstaw do kawek nie znajduję
078. zawsze uważałam, że brakuje okrutnie tu emotki człowieczka pukajacego się w głowę
Niestety Pasko nigdy tego braku nie uzupełnił
Niestety Pasko nigdy tego braku nie uzupełnił
EstyMy przestań wiem że mnie uwielbiasz tylko przyznać się brak odwagi