Wpisy 2 391 839 – 2 391 938
18 lipca 2015 14:37 → 18 lipca 2015 16:48, 100 wpisów
Wystawię przynętę...
<--
takie rzeczy zawsze działają na.zgrywusa
<--
takie rzeczy zawsze działają na.zgrywusa
I zinkam ja sobie...
Powodzenia wieczorem i popołudniu i w ogóle
Powodzenia wieczorem i popołudniu i w ogóle
Serw
gdybyś był tak jak Cię nie ma (na Twoje szczęście), to podaję Ci do informacji, że...
otrzymałam mail w Twojej sprawie
gdybyś był tak jak Cię nie ma (na Twoje szczęście), to podaję Ci do informacji, że...
otrzymałam mail w Twojej sprawie
już była.. też.. losowanie również, hm i co dalej? DO 21.40 TROCHE ZOSTAŁO
Takie były wysłane na dwa losowania:6,16,19,20,21,29,30,25,26,33 Ciąg liczb z kwadratu:71,72,73,74,75,76
Pisałem Ci,że liczby na czacie i w dziale typowań,podaję jak leci,a że któreś wylosują
no to fart
no to fart
Lucyna co Ty za bzdury wypisujesz,nie mam zamiaru Ci się przydawać,zastanów się dziewczyno co piszesz
Teraz najgorsza pogoda/burze/ jest na linii Toruń - Łomża - Białystok.
.................................................
.................................................
Jest trochę czasu posiedzieć nad liczbami,wreszcie trafić:10/10 i utrzeć nosa nie dowiarką
https://pl.wikisource.org/wiki/Ksi%C4%99ga_d%C5%BCungli_%28Birkenmajer%29/Rikki-Tikki-Tavi
Riki Nigdynie podawaj skanu,bo fart opuści cię na zawsze,jak niektórych
Brian co ma być to będzie. równie dobrze Lotto może monitorować strone multipasko i
osobiście zauważyłem , że jak typuje na stronie to nie wygrywam.... zbieg okoliczności?? czy fatum ?
ide sb zatypować ale nie mam numerów na dzisiejsze losowanie ma ktoś jakieś pewniaczki?
salotsky To jest udowodnione,sami piszą ci co dawali skan wygranych,nie mogą trafić już nic
Lewy.. .
Brjan.. .
1000 mi przeszedł koło nosa w extra pensji ostatnio bo.....nie hcciało mi się puscic kuponu wrrr
Jocia.. .